Gerçekten çok merak ediyorum karma gerçek olur mu yani böyle bir şey var mı beklemeye devamı mi edim. Karma : yaşatığın yaşaması
Gerçekten çok merak ediyorum karma gerçek olur mu yani böyle bir şey var mı beklemeye devamı mi edim. Karma : yaşatığın yaşaması
Herkes yaşattığını yaşıyor ama o kadar kötülük yapan birisi gamsız olur genelde. Bu yüzden başına gelse de çok üzülmez bu yüzden biz onlara bir şey olmaz sanırız
Himm haklısın olabilir... Yani aslında yaşiyorda olabilirlerde yaşiyorlarsa bile ders alamaları gerekiyorda işte.
Cevap
6Cevap
Karma var mıdır bilinmez ama varsa bile iyi planlanmış bir intikamın yerini tutamaz kesinlikle...
Ben üzülsün veya kalbi kırılsın istemiyorum beni anlasa yeter
O karma değil. Peygamberimizin vaadidir. "Kalp kıranlar kalplerinin kırılacağı günü beklesinler." demiştir.
Haklısın yani olucak mı diyorsun. ben kalbi kırılsın istemiyorum sadece beni anlasın istiyorum
Olur olur sıkma canını sal belki bugün olmaz ama bir gün elbet olur
Ben üzülsün veya kalbi kırılsın istemiyorum beni anlasa yeter
Bazı insanlar kalbi kırılmadan bazı şeyleri anlamazlar. Umarım dediğin insan anlar. Allaha havale et kimsenin ahı kimsede kalmaz sonuçta.
Haklısın bende allaha havale ediyorum inşallah dediğin gibi olur ve bir gün beni anlar
Buzamana kadar ne gördüm ne duydum aksine daha mutlu oluyorlar kötü ve niyetli insanlar
🥺🥺🥺
Zamanla. Yıllar sürer hatta ama kürkçü dukkani degil mi at gibi giden it gibi dönüyoooo
Gerçekten mi yani dönüyormu hatasını anlama ihtimali var yani
Karma kim?
Yaşatïğın yaşması
yani "İlahi adalet" elbet hak eden hal ettiğini bulur için rahat olsun
İnşallah :)
Sanmam
...
Insallah
İnşallah
Olmaz tr burası
:(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?