Sevgilimle ayrılmıştık 2 yıllık bir süre zarfında ayrıyız. Sanaldan sevgiliyiz. Beni aldatmıştı sonra o da diğerinden gördüğü ihanetten dolayı geri bana geldi. Güveneceği tek dalı benim çünkü. Bu sefer çok pişman. Benle evlilik düşünüyor beni el üstünde tutuyor. Sizce evlilik sözünü tutar mı? Ben ne istersem onu yapıyor ona göre hareket ediyor
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bir insan bir kere ihanet ederse ikinciye de edebilir...
Belki etmez?
Ya ederse?
Murphy kanunu der ki: "Bir yolculukta kötü bir şeylerin gerçekleşme olasılığı varsa, gerçekleşir."
Kendisi kaybeder
İnanma ite, huy değişmez !
Elde edip hevesini alınca, seni evde yalnız bırakarak alemlere akacaktır ☺️
Ben beni cinsel anlamda kullanmasına izin vermiyorum
Evlenirseniz yani "elde etmek" dediğim ☺️ aferin zeki kız 👍
Haaa aynı ihaneti babam anneme yaptı:) bana uzak duygular DEĞİL ama karşıma iyisi çıkmadı ne yapsam çıkmadı iyisi
İyi dediğin kişiler teklif etmeye cesaret edemiyordur ve zaten çekici değillerdir muhtemelen 🙄
Nerden bildin…
Hayatın gerçeği...
Ha ayrıca o iyi kişinin senleyken açılıp, yırtıklaşma potansiyelinin varlığını da göz ardı edemeyiz 😛
Gerçekten o da var. İyi görünüp kötü olanda çok var. İlgimi çekene gittim kötü mü ettim qğwmsşdmdldmssş
Herkes çekici olanı ister 😃 Yapcak bişi yok ☺️
Ama bu aldatılacağım anlamına gelmez Tabiki
Bunu tecrübe etmeden bilemezsin.
Yürüdüğün dikenli yollarda sana şans dilerim 😃
Tecrübe ettim. Bu yollardan sadece ben yürümüyorum Kİ
Dimi dimiii ☺️👍
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Amin cümleten 🤲
Yanıma gel de bakiyim napıcak. Bahaneler silsilesi sunar önüne
Benim yaşadığım şehre gel dersem gelir ama ben buraya çağırmam çağırsam gelir burada buluşacak kalacak yerimiz yok herkes tanıdık direkt adımı çıkarırlar
Erkekler çok garip. Masumane seven efendi olanlar değil dokunup iz bırakan kadınları severler. Yani eminim yine yapıcaktır. Boşta olduğu için döndü gibi hissediyorum. Peki onca yıla rağmen hala onu isteyebilmeyi nasıl başarıyorsun. Haketmeyen biri bide
Biz hiç buluşmadık hiç yüz yüze gelmedik. Ansızın baktım başka bir kadınla foto atmış ben hayatımdan çıkardım. Hiç girmemiş gibi davrandım. Bu bana 3. Gelişi. Beni aldattığı kadınla aralarında ne geçtiyse o olayları hiç anlatmak istemiyor eskilerden konuşmak istemiyorum diyor. Bende yeni birisine güvenmenin çok zaman alacağını düşündüm bildiğim birisiyle tekrar denemeye karar verdim.
Sana sadece şunu diyorum. Emin ol bu insanda gram karakter yok. Dedim ya dokunan varken uzaktan seni sadece hep yazdığı konuştuğu ve iyi biri olarak görüyor. Benzer şeyleri yaşıyorum ama çok zor benim için. Kabul edilecek yanı yok
Peki napmalıyım
Tabikide ilişkini tamamen başkaları ne der diye düşünmemek gerekiyor ama bazı şeyleri de görmen lazım. Bana sorarsan haketmiyor. 3.5 yıllığımı bırakmak zorunda kaldım ben. Seninki asla seni haketmiyor kendi gibilerle çürüsün bence
Çürümüş
İnanma aldatan biri için boş vaatler bunlar
Ben zaten şans verdim duygusal anlamda kendimi koruyorum bağlanmamak İÇİN bağlanmam da ama bi deneyeyim dedim
1 kere aldatan 2 kere daha aldatır yapan yine yapar yani
Zamanla göreceğiz bunu
Bekle
Neyi
ayrıl gt gibi kalsın ortada
Ben o kadar vicdansız değilim be. Yapamam onu
enayisin sadece vicdansız değil
O bana yaptı diye ben yapmak zorunda değilim
aldat demiyorum ayrıl dedim
Hayır anladım dediğini. O beni bıraktı diye ben neden yapayım aynısını demek istedim. Öyle erkek düşkünü değilim olsaydım bunu istemezdim geri
alınma ama gururun yok sen kendini düşünmezsen başkası seni hiç düşünmez. ben biriyle konuştum deli gibi istiyordum onu, o da öyle gibiydi ve bana kimse yok dedi hayatımda öğrendim ki yeni ayrılmış ve beni kandırmış ve onu bıraktım. ve onu ne kadar istediğimi bir Allah biliyordu yani.
Bende bıraktım zaten Allah’la baş başa kalsın dedim
Kandırıyor inanmaaa
Öyle deme insanlar pişman olabilir bunu zamanla göreceğiz çabalıyor
Hayır ya saçmalama aldatan insan hep aldatır şu an gönlünü alıyor
Zamanla göreceğiz bilemiyorum ben herkes ikinci şansı hak eder diye şans verdim 3. Gelişi bu bundan öncekinde şans vermedim
Erkek mi kalmadıı delirme boş ver bak yine aynı şeyleri yaşayacaksın
Ben öyle her erkeğe giden kızlardan değilim kardeş
En kötü erkeğe gitmişsin
Karşıma iyisi çıkmadı zaten :)
Kıyamammm 🙈 burdayım ben 😝
Gerek yok
Dikkat et kendine herkese güvenme evlilik vaadi her erkeğin en güçlü silahıdır o evlilik asla olmaz
Kendisi kaybeder umrumda değil