İnternet & Teknoloji Bu gerçek olabilir mi sizce? Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yok devenin nalı!!Düşünceleriniz neler? Güncellemeler+1 yıl Sorumun bu kadar crbaplanacığını hiç düşünmüyordum. Çok teşekkür ederim kızlar ve barış 🤗🤗 Bu gerçek olabilir mi sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. gerçek olabilir, 1 0 Yorumla
sonsözbükücü Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Abi kız mı söyledi bunu😮 hiç durma kaç.. Aslında bazı şeyler hak ediyor da, bir kadın olarak onları ben söylemeyeyim burada.. 1 3 Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Bilmiyorum ki bana söylenmedi ya instada gördüm onu attım. Kız mı erkek mi Bilmiyorum da saçmalık harbiden Yorumla sonsözbükücü +1 yıl Heeeee😅😅 sana yazılmış sandım.. Amman düşman başına böyleleri Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Aminnnn ciddenn Yorumla
isimsizkralicee Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Gerçek olma ihtimali yüksek. Türlü türlü düşünceye sahip insan var bu dünyada 1 1 Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Haklısın Yorumla
Kuullanıcıııı Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Geberir inşallah 2 3 Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Amin ama gevermesi kurtuluş olur bence. İnsan yaşattığını yaşamadan ölmezmiş derler Yorumla Kuullanıcıııı +1 yıl Yok ya kötüye hiçbir şey olmuyor genelde o yüzden gebersin gitsin yaşamasın bari Yorumla Mericeyn10 +1 yıl 😀😀 peki Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 961 cevap paylaştı. uyduruk bir senaryodur umarım Allah bu tip insanlardan korusun 0 0 Yorumla
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Biri bana bunları yazsa atomlarına ayırırım 😂 0 0 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Söz konusu kadınlar ise her şey gerçek olabilir 🙂 1 4 Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Kadın mı erkek mi bilmiyoruz abi 😀 Yorumla ƘıԼıCƘiƦAƝ +1 yıl Kesin kadın kanka Eyşanlar ölmez unutma 😂 Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Hahahahahah eyvallah yorum için Yorumla ƘıԼıCƘiƦAƝ +1 yıl Rica ediyorum kardeşim Yorumla
Nosad Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl İnsan hata yapabilir kardeş 1 2 Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Hata 2 yıl mı sürer Yorumla Nosad +1 yıl Hayatta her şey oluyor Yorumla
_Siinem_ Takip Et Xper 7 Yaş: 27 +1 yıl Geçen 2 yıla yazık olmuş 1 1 Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Harbiden yaa 🙄🙄🤦♂️ Yorumla
monicavespuccci Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl orrrrrrrrrrr 1 1 Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Jdjdjdje harbiden öyle ua Yorumla
cerennqx Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Ben erkeklerden her şeyi bekliyorum ya 1 1 Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Erkek ya da kız bilmiyoruz ki onu Yorumla
biradettuba Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 91% +1 yıl Şizofren demekki 1 2 Yorumla Karelipicamaa +1 yıl Çok güzelsin Yorumla biradettuba +1 yıl 😌🫶🏻 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
gerçek olabilir,
Abi kız mı söyledi bunu😮 hiç durma kaç.. Aslında bazı şeyler hak ediyor da, bir kadın olarak onları ben söylemeyeyim burada..
Bilmiyorum ki bana söylenmedi ya instada gördüm onu attım. Kız mı erkek mi Bilmiyorum da saçmalık harbiden
Heeeee😅😅 sana yazılmış sandım.. Amman düşman başına böyleleri
Aminnnn ciddenn
Gerçek olma ihtimali yüksek. Türlü türlü düşünceye sahip insan var bu dünyada
Haklısın
Geberir inşallah
Amin ama gevermesi kurtuluş olur bence. İnsan yaşattığını yaşamadan ölmezmiş derler
Yok ya kötüye hiçbir şey olmuyor genelde o yüzden gebersin gitsin yaşamasın bari
😀😀 peki
uyduruk bir senaryodur umarım
Allah bu tip insanlardan korusun
Biri bana bunları yazsa atomlarına ayırırım 😂
Söz konusu kadınlar ise her şey gerçek olabilir 🙂
Kadın mı erkek mi bilmiyoruz abi 😀
Kesin kadın kanka Eyşanlar ölmez unutma 😂
Hahahahahah eyvallah yorum için
Rica ediyorum kardeşim
İnsan hata yapabilir kardeş
Hata 2 yıl mı sürer
Hayatta her şey oluyor