Güzellik standartlarına uymadığım için mi kaybediyorum sizce?

Buraya içimi dökmek istiyorum, dinleyip görüş paylaşmak isterseniz sevinirim, şimdi yaşlı teyzeler, olgun insanlar güzel olduğumu söyler. Mesela Ablam, arkadaşlarım asla söylemez beğendiğim erkekler genelde daha minyon yüzü olan dolgun dudaklı ince belli uzun boylu kızları tercih ederler bana mesela bir kere taş gibi erkekler den bahsettiğim de arkadaşım "Onlar taş gibi kız ister sana bakmazlar" demişti ablam ve arkadaşlarım beni güzel olmadığıma inandırdı hep ve hep birilerine tercih edilen oldum cirkin olduğumu düşünmüyorum ama güzellik standartlarına uymadığım için kaybediyorum resmin profil de amacım övgü vs almak değil hoşlandığım adam bana karşı fenomen kızı övdü durdu hep yaşıyorum bunu ağlıyorum sürekli ha göz altı morlukların var annem ve ablam sürekli dalga geçiyor Küçümsüyor bıktım artık tek dilegim mesleğimi elime alıp kedimle erkeksiz ve ailemsiz hayat kurmak eminim benle aynı sorunu yaşayan bir çok kız burada hepimiz kurbaniz sanki

Güncellemeler
+1 yıl
Fırsattan istifade beni gömen yorumlar beni güldürüyor sanarsin Erkekler Brad Pitt gibi kızlar da Angelina Jolie 😉😂
Güzellik standartlarına uymadığım için mi kaybediyorum sizce?