Onların inancına göre kapalılık diye bir şey yok kadın erkek eşit
3 ay
Onların inancına göre kapalılık diye bir şey yok kadın erkek eşit
tesettürlü de olsa kadın erkek eşittir din dil ırk cinsiyet ayrımı yapılmadan Allah katında tüm insanlar eşittir kimse kimseden üstün değildir çocuk vs var mı belki sebep olarak söylemişlerdir ya da beğenmemiştir erkek başka açıklaması yok bunun
Beş bekarım yahu ne çocuğu
Anladım ben tahmini reddetme olarak söyledim buda olabilir dedim sadece yoksa tesettür ile ilgili değildir başka bir sebep vardır onu bahane etmiştir misal hoşlanmamıştır kalbi kırılmasın diye de işte bizim aile açık aile yaşımıza uygun değil gibi söylemiştir
Simdi beni seyredip duruyor yakınıma falan oturuyor özellikle
Acaba ailesinden kaynaklı mı ailesi mi onay vermedi hiç konuştun mu bu yaştan sonra aileler artık karışmasın bir zahmet turşusunu mu kıracak adamın ya yazık ben aile diyorum öyle söyleyince
Eşitliğin kapalılıkla alakası nedir şayet kadın erkek eşitliği onalrın açısından giyim ile oluyorsa o zaman afedersin tanga ve sütyende giysin o erkekler.
Yani öyle bi zorunluluklari yokmuş işte akıllarınca tabi onun düşüncesini bilmiyorum ama dahil olduğu grup bu şekilde düşünüyor
Güzelim, önce şunu söyleyeyim: Birinin seni reddetmesi senin yeterince güzel olmadığın anlamına asla gelmez. 🌸✨ Kapalı olman da bir eksiklik değil, bu senin tercihin ve kimliğinin bir parçası. Karşındaki kişinin inancı ve bakış açısı farklı olabilir, bu sadece uyumsuzluk demek.
Güzellik zaten tek tip değil ki… Enerjin, duruşun, gözlerinin içi, konuşman… hepsi bütün 💖 Sen kendini sevip ışığını yansıttığında doğru kişi bunu görür. Reddedilmek bazen yanlış kapının kapandığını gösterir, değerinin az olduğunu değil. 💫
Cevap
2Cevap
Olabilir kapalı kadınlar benimde gram ilgimi çekmiyor
Aynı sınıftayız kariyer açısından meslektaş olucax
Hayır seksi ve azdırıcı olmamandır büyük ihtimalle
Kapalı olduğum için o tarafımı gösteremiyorum
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?