Hoşlanmıyorum ama bakınca bende bakıyorum ve benden küçük ve ona hoşlanıyor musun diye sorduğum da söylemedi sizce yaptığım kötü mü beni kötü biri olarak görür mu?
Güncellemeler
+1 yıl
O 17 ben 20 Olcam üstelik abisi de benden hoşlanıyor ve her ikiside aynı ortamda bana bakıyor
Bı erkeğe bakmak ve hislerin var mı bana karşı demek *r*spuluk mu yoksa normal mi?
Yaptığın hoş veya değil gibi bir şey demedim yanlış anlama lütfen. Kimse senin doğruların veya hatalarını sorgulayamaz sen kendin için en doğru kararı verebilecek bir yapıya sahipsin konuşmalarından bunu sezdim ama takıldığın yerler olduğunda tecrübe sahibi insanlardan destek al
Teşekkür ederim tekrar takıldığım yer ona benden hoşlanıyor musun diye sormam hatta piskolojimi bile bozdum çünkü kardeşimin en yakın arkadaşı orada biraz rahatsız oluyorum ve abisi benden hoşlanıyor duyarsa öyle bir şey yaptığımı kötü gözüyle bakar diye ben biraz takıntılı bir insanım bide iş ortamı yoksa birine açılmak veya hissin var mı demek normaldir ama ben takıntı yaptım tekrar sağol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Seni kötü biri olarak göremez sonuçta yaş farkı olsa bile bakışmak normal seni beğeniyor olabilir
Ama abiside 🥺 ve her ikisinede bakiyom istemsizce
Başka şeylerle meşgul et kendini başka şeyler düşün
Hoş değil dimi yaptığım
İkiside ilgini çekebilir bu gayet normal ama sen önce kendine ne istediğini sor
İstediğim başka biri eski sevgilim yani ve çok seviyorum onu unutmak için önüme gelene bakmam hiç hoş değil
Sana iyi şanslar dilerim her şey gönlünce olsun
Sağol seninde her şey gönlünce olsun inşallah 🥰
Yaptığın hoş veya değil gibi bir şey demedim yanlış anlama lütfen. Kimse senin doğruların veya hatalarını sorgulayamaz sen kendin için en doğru kararı verebilecek bir yapıya sahipsin konuşmalarından bunu sezdim ama takıldığın yerler olduğunda tecrübe sahibi insanlardan destek al
Teşekkür ederim tekrar takıldığım yer ona benden hoşlanıyor musun diye sormam hatta piskolojimi bile bozdum çünkü kardeşimin en yakın arkadaşı orada biraz rahatsız oluyorum ve abisi benden hoşlanıyor duyarsa öyle bir şey yaptığımı kötü gözüyle bakar diye ben biraz takıntılı bir insanım bide iş ortamı yoksa birine açılmak veya hissin var mı demek normaldir ama ben takıntı yaptım tekrar sağol
Erkek bunu yapabiliyorsa kadının yapması o***puluk olmuyor?
Gördüğüm en güzel Yorum
:) kadın her zmsn haklıdır
Yaaa 🥰🥰🥰
:) 🥰😘 sen herkesin dediğine takılma saçını beyazlatırsın
Çok teşekkür ederim gerçekten güzel moral verdin
Ne demek :) istedigin zman moral veririm
Tekrar teşekkürler 🥰
Ne demek :)
Sevmiyorsan bakma bence en sağlıklısı bu
Saçmalama niye ooo luk olsun
Kaç yaş küçük
Kanka o yaşta şeyinin farkında olmayabilir yalnız