1 yıldır beraberiz. İlişkinin ilk 1 buçuk ayı aşırı ilgilydi bebeğim canım aşkım diyordu buluşmak için o sorardı bende daha az umursayan taraftım sonra sevdim çok sevdim. Çok bağlandım. İlişkinin 4-5. ayında da normal bir çifttik güzel sözler azaldı ama öper sarılır falan. (Birlikte olduk o benim ilkim bu konuda yargılamayın bu tercih) Neyse ben ilişkimizin 4. ayında hamile kaldım hapla düşük yaptım zaten o ara beraber yaşıyorduk. Çok destek oldu maddi manevi. Sonra Kasım gibi sorunlar çıktı yani 8. ayı ilişkinin. Çok az güzel söz söylüyor eskisi gibi öpmüyor (öpme sıklığı azaldı yani) Ayrı evlere taşındık (yazın ev ararken beraber kalmıştık 3 ay falan) Başta ayda 2-3 kez kalırken (aralık ayında) ocaktan sonra hiç kalmadık bahanesi ise paylaşımlı ev (kardeşi ve arkadaşı) ama kalırken de öyleydi. Dışırda buluşma sıklığı azaldı hep ben söylemeye başladım sonra sıkıldım bundan sen ayarla dedim.
Not: aralık doğum günümdü bir kolye aldı ve dedi ki ''birbirimize kattığımız yeni hayat için'' Mesela bir ik kez elim üşüyor demiştim muhabbet arası eldiven almış bana. Böyle bazen ince düşünebiliyor. Ama ben ona ilgimi arttırıp bebek gibi sevdikçe o kendini çekti. Başta dışarı çıktığında nereye gittiğini sormazdım umrumda değildi (ilk ay yani) ama şu an soruyorum ve rahatsız oluyor. Telefonunu hiç görmedim şifresini bilmem sevmiyormuş annesi bile bilmezmiş. Çok kötü bir baba ve anne ilişkisiyle büyümüş biri bunun etkisi olabilir mi?
Ve erkekler ilgi görünce niye böyle oluyor? İlgiyi mi çekmek gerçek? Erkeklere nasıl davranmak lazım? Bu arada hala sarılır öper eskisi kadar olmasa bile... Yemeğe çıkarız haftada bir kez falan ya da pazar günleri kahvaltıya gideriz.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer