Erkeklerin Tahrik olma belirtileri? Ve sizce bana karşı hisleri neler? yorumları alalımm?

Dün sevgilimleydim dizime yattı, biraz sarıldık oturduk falan neyse bu dizime yatarken birden dikleşti ve beni öptü. Öpüşmeye başladık durduk oturduk ikimizde boynunu öptüm ve yüzümü boynuna gömdüm durduk öyle biraz sonra yine öpüşmeye başladık ve sonra ayağa kalktım gidiyodum ki onun en yakın arkadaşı beni kucağına alıp onun Kucağına bıraktı o güldü falan neyse sonra yine öpüşmeye başladık daha sert öpüşmeye başladı ben durdum ama sonra yine öpmeye başladı gözleri sürekli kapalıydı, derin ve hızlı nefes almaya başladı sonlara doğru. Bu arada bu benim eski sevgilimdi bugün barışmadan önce kimseyi sevmiyorum demiş arkadaşıma ama öpüştükten sonra beni sevdiğini söylemiş. Ben buna öpüşme mesafesindeyken hazır kafamda güzelken beni neden sevmedin diye sordum sustu cevap vermedi neden bıraktın diye sordum kafam karışıktı dedi sonra ama şimdi seviyorum, çok seviyorum demişti banada. Ve sürekli benimle ilgilenmeye nereye gidersem peşimden gelmeye başladı gözlerini üzerimden ayırmadı. Saçlarımı kokladı uzun uzun birde. Erkeklerin tahrik olma belirtileri nelerdir? Ve sizce bana karşı hisleri neler? Sevgilim çok çekingen, sessiz, sakin bir tip bu kadar ileri gitmesi benide şaşırttı..
Erkeklerin Tahrik olma belirtileri? Ve sizce bana karşı hisleri neler? yorumları alalımm?