Aşk İlişkileri Evliliğinizde eşinize verdiğiniz değerin sevginin ilginin karşılığını görüyor musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İnsan yaptıklarının karşılığını alamayınca çok üzülmüyor mu? Hadi dertleşelim mı? Güncellemeler+1 yıl Güncell Evliliğinizde eşinize verdiğiniz değerin sevginin ilginin karşılığını görüyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Herkesi unuttum, unutacağım.. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Neden? Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Artık kötüyüm..Çünkü gözümün içine baka baka k*hpelik yaptılar.. Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Gayet açık yazdım.. Ne nasıl yani.. Yorumla Soran +1 yıl Aldatıldın mı Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Aldatmak, sadece başka biriyle olmak demek değildir..Senin yanında olmak yerine, başkalarının safında olmak da ihanettir.. Böyle düşününce evet.. Yorumla
oselayy94 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 71% +1 yıl Çok şükür görebiliyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kaç yıllık evlisin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Herkesi unuttum, unutacağım..
Neden?
Artık kötüyüm..
Çünkü gözümün içine baka baka k*hpelik yaptılar..
Nasıl yani
Gayet açık yazdım.. Ne nasıl yani..
Aldatıldın mı
Aldatmak, sadece başka biriyle olmak demek değildir..
Senin yanında olmak yerine, başkalarının safında olmak da ihanettir.. Böyle düşününce evet..
Çok şükür görebiliyorum
Kaç yıllık evlisin