Aşk İlişkileri "Kadehinde zehir olsa, ben içerim bana getir" diyecek kadar sevebilir misin? HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Selamlar.. Geceye güzel bir Tarkan şarkısı ile imza atarken öte yandan da soruya çevirelim istedim.. Bunlar kuru laftan ibaret midir yoksa bu derece sevebilir misin? 😉🍻 Keyifli geceler.. 🚬https://m.youtube.com/watch?v=cEMrFwz9XDk"Ağladığın geceleriKalbindeki acıları Çekinmeden bana getirSen tükenme, beni bitir.." #heartoffire "Kadehinde zehir olsa, ben içerim bana getir" diyecek kadar sevebilir misin? Cevapla Sevgi Soruları Getir Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Öncedenmişti o kör kütük aşık olmak 😬Kimseyi o kadar sevmem artık. Pan zehirim olacağını bilsem belki içerim ama kimseyi o kadar gözüm kapalı sevmem artık. 1 2 Yorumla 54srp +1 yıl Eig'ler için teşekkür ederim smellim 💓💓🖤☺️ Yorumla HeartofFire +1 yıl Rica ederim canım 💋🥂 Yorumla
Pulsarr Takip Et Master Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Beraber içeceksek içebiliriz :D Ya da Boğaz Köprüsü'nden atlama falan. 1 3 Yorumla HeartofFire +1 yıl Bu gece beraber yine sevgili 🍻 Yorumla Pulsarr +1 yıl Bu gece ve her gece sevgili. hem gecemdesin hem günümde :* Yorumla HeartofFire +1 yıl En güzel günüm gecem seninle.. 🍻🖤 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı. Zehir falan içemem 😂 henüz daha başıma neler gelecek merak ediyorum yaşamak istiyorum 1 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Yok o kadar da demem. Sonra 3 gün yasını tutup başkasını alır bu erkek milleti bende öldüğümle kalırım 🙄 1 0 Yorumla
s Kimikio Takip Et Master Yaş: 31 , eic 79% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 879 cevap paylaştı. Büyük konuşmayayım ama bir başkası için kendimi feda edeceğimi düşünmüyorum. 1 4 Yorumla HeartofFire +1 yıl en azından dürüst geldi cevap :D Yorumla s Kimikio +1 yıl Aynısı sana sorulsaydı 🤔 Yorumla HeartofFire +1 yıl Çok aşıksam onunla ölebilirim.. Yorumla s Kimikio +1 yıl Vaaov 👀 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl ömrümün yarısındayım süslü sözleri beceremem ama bana eş değer bir eşim hanımım olsun isterdim 1 2 Yorumla HeartofFire +1 yıl Umarım olur ne diyelim hayırlısı o zaman :D Cevap sahibi +1 yıl hep hayırlısını diledik haktan insanlar bktan ahahaha
ÜyeOldum34 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sadece eşim olacak insanı ve çocuğumun annesini o kadar sevebilirim çünkü benden bir parça olacaktır onlar 1 0 Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Yok ya o kadar abartmaya gerek yok sonra ayrılınca üzülen sen oluyorsun 🤷🏻♀️ 1 0 Yorumla
ProfDiceksiniz Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Onu diyecek kadar veya onaylayacak kadar 4ptal olmadığım için sevgilim hiç olmadı galiba. d 1 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Kadehinde zehir varsa kendisine afiyet olsun derim.. 1 0 Yorumla
blackleydi Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl O zehiri şerbete çeviririm sevgimle beraber içeriz 1 0 Yorumla
Ykslbyr1905 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 81% +1 yıl Sevdik aynen öyle sonunda içimizden geldi geçti 1 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Hayır elbette niye zehiri içeyim 1 0 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. ne gerek var. 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar