Günlerce hatta aylarca aklım bir konuyla meşgul bu durum beni bunalıma soktu sormadigim muddetce asla rahat edemiyicem. Özetle bahsediyim. Ben birine aşık oldum. Aynı yerde çalısıyoruzm Basta onun bana karsi ilgisi vardi benjm yoktu bana ilgisi oldugu zamanlar bana bekar oldugunu soylemisti. Beni cok koruyup kolluyordu kiskaniyordu seviyor gibiydi. Zamanla ilgim olustu ona karsi 1 yil sonra acildim duygularimi soyledim yari evli sayilirim dedi benim icin bitti zaten aksam mesaj attim çikısımi yapin istifa ediyorum diye oda yarin konusuruz dedi ve aklimi karistirdi gunlerce soylediklerimi dusunup duruyorum soyledigi seyler bunlar. İmam nikahli evliyim kagit ustu bisey yok ayri sehirde zaten kimse bilmiyor ozel arkadaslarim bile dedi buda benim kaderim felan dedi bunlari soyledikten sonra ben aylarca kafamda kuruyorum acaba formalitemi bana karsi ilgisi var mı cikar iliskisimi sirf uzak duriyim diyemi soyledi oyle kurup duruyorum cunku mesafede koymadi. Ve bir seyler net olsun diye adim atmistim iyice belirsizlik olusturdu kafamda kurup duruyorum merak ettiklerimi sormadigim muddetce hep zihnim onunla mesgul olucak. Sizce sorayım mı? Sorma luksum var mi? Nasil sormaliyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Kimse yok mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Şimdi mesaj atıcam
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler