Eğer ciddiye alıp beni dinlersen bir iki önerim olacak. Mesela bu konuşmanın başında o sokaklarda seni bulmak isterim falan demişsin. Erkek milletine tanışmaya istekli olduğunu çok fazla belli etme derim. Karşı tarafta kolay kız imajı olur. Yanlış anlama öylesin demiyorum, kendimce bir iki öneri sadece.
Evet kendini birsey sanınca ordan 180 derece çevirdim konuşmayı Sonra arkadaşını ortaya atınca, aklım kendisinde sanmasın diye, arkadaşının hesabı ney dedim Napayim arkadaşını kendi attı ortaya sonuçlarına da kendi katlansin
Ben konuşmaları çözdüm zaten, bana anlatmana gerek yok. Karşında mesajlaşma konusunda ordinaryüs prof var 🤣🤣 ama bu tarz flört işlerinde istekli olduğunu belli edersen kaybedersin. İstemem yan cebime koy modunda takılacaksın..
Him istekli oldugumu bilse bile yan cebime koy demeyen biri var Onunla konuşuyorum zaten daha iyi Sagol 🤗 Bu çocuk da kime fiyaka yapıyorsa yapsin ben ağzımın payını aldim 🤣🤣🤣
Çok zorlanmiyorum Yukarıda gördüğün gayet güzel belli ediyor kendini😄 Sadece ne içti bu acaba neyin kafasını yaşıyor diye merak ediyorum Sorsam ayıp kaçar
Gerçekten en nefret ettiğim şey bir insanın yapmacık olması O da şu an en itici şeyi yapiyor Ulaşılmaz ve zor tavırları oynuyor Ben de bundan hiç hoşlanmam
Aynen görüştüğüm biri var zaten Diğerleriyle uğraşmam Yok geldim de gittim de nasip olursa da Yuvarlak yuvarlak cümleler. Alsın s.. ni kendi k.. cna soksun benden bu kadar
Ben detaylara bakmamıştım üstteki hikayelere beğeni kısmını görmüştüm de şimdi detaya bakınca ortada bişey yok ki yani kafana takilacak bir durum yok ne yazdıysa o işte
Bence ne dediğini kendisi bilmiyor Hatta ne istediğini de bilmiyor Arkadaşını öne attı benim de isticemi tahmin etmedi Ben de kendisi işe yapamıyorsa bari arkadaşı işe yarar kafasıyla olur ver dedim Sonra da o evli dedi😂😂 Öküz madem evli, niye arkadaşını öne atıyorsun Neyse uğraşmayıp kestirip aticam Beni kendine layık görmemiş beyefendi🤣
Öyle de olabilir Ama mesajlaşma tarzından yakın da olsa işe yaramaz bir gibi hissettirdi Ne yalan söyleyim Yakin da olsa iş çıkmazdı. Baksana pislenip duruyor öyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Valla bişey dicem ama alınma, hergün başka bir icraatinin ekran görüntüsünü atıyorsun, sen de az çapkın değilsin hee 🤣🤣🤣😅
Napacagim ya?
Sevgilim yok ki
Bunların hepsi flörtlerin mi?
Flört bile değil
Adama baksana beni kendine layık görmedi
3-5 ayda 1 kez anca yazdim
Eğer ciddiye alıp beni dinlersen bir iki önerim olacak. Mesela bu konuşmanın başında o sokaklarda seni bulmak isterim falan demişsin. Erkek milletine tanışmaya istekli olduğunu çok fazla belli etme derim. Karşı tarafta kolay kız imajı olur. Yanlış anlama öylesin demiyorum, kendimce bir iki öneri sadece.
Evet kendini birsey sanınca ordan 180 derece çevirdim konuşmayı
Sonra arkadaşını ortaya atınca, aklım kendisinde sanmasın diye, arkadaşının hesabı ney dedim
Napayim arkadaşını kendi attı ortaya sonuçlarına da kendi katlansin
Ben konuşmaları çözdüm zaten, bana anlatmana gerek yok. Karşında mesajlaşma konusunda ordinaryüs prof var 🤣🤣 ama bu tarz flört işlerinde istekli olduğunu belli edersen kaybedersin. İstemem yan cebime koy modunda takılacaksın..
Him istekli oldugumu bilse bile yan cebime koy demeyen biri var
Onunla konuşuyorum zaten daha iyi
Sagol 🤗
Bu çocuk da kime fiyaka yapıyorsa yapsin ben ağzımın payını aldim 🤣🤣🤣
Bida da yanaşmam
Aynen, iyi yaparsın. Çözmekte zorlandığın everest erkek çıkarsa yardımcı oluruz.. jfjshfh 😂😅
Çok zorlanmiyorum
Yukarıda gördüğün gayet güzel belli ediyor kendini😄
Sadece ne içti bu acaba neyin kafasını yaşıyor diye merak ediyorum
Sorsam ayıp kaçar
boş ver sorma sen, sende kalsın. Jfjshfh 😂 kendince kendini pazarlamaya çalışıyor o da işte. Herkesin bir taktiği var.
Şimdi de diyorki nasip olursa görüşürüz
Nasip olursaymış
Aynen canım KESINLIKLE nasip olur 😂😂
Peşine düşer yakında 😅😂
Yok be anlamadın mı işte ağzıma bir parmak bal çalıyor 😅😅😅 umudu yok etmeyim de köşede bekleyedursun lazım olur kafasında bence
Eee öyle yani, ne bekliyorsun ki? Sana aşık olup, evlilik teklif etmesini falan mı bekliyorsun? Boşversene 😅😅
Gerçekten en nefret ettiğim şey bir insanın yapmacık olması
O da şu an en itici şeyi yapiyor
Ulaşılmaz ve zor tavırları oynuyor
Ben de bundan hiç hoşlanmam
Çevresi genişmiş birini bulmakta zorlanmiyodur benden bu kadar 🤗🤗
Senin için yeni denizleri keşfetme zamanı sanırım. 😂😅
Hayir ugrasmama zamani
Sen bilirsin 😃
Aynen görüştüğüm biri var zaten
Diğerleriyle uğraşmam
Yok geldim de gittim de nasip olursa da
Yuvarlak yuvarlak cümleler. Alsın s.. ni kendi k.. cna soksun benden bu kadar
Atarlı giderliyim diyorsun 😅
Atar gider yapmiyorum gerçekleri söylüyorum
Burç ne merak ettim de..
Bilmem burcumu bilmiyorum
Doğum tarihiniz belli değil mi?
Eved belli
Ee tamam hiç merak edip netten bakmadınız mı hangi burç oluyor diye?
Üşendim burc falan çok önemsemiyorum
Oğlak
Ama gerçek burç testi yaptım Akrep
Anladım, teşekkürler benim sorum üzerine bakıp söylediyseniz.. Zahmet verdim.
Büyükler mi gerçekten
Gerçekten büyük mü zaaflarımdan birisi offff
Var demekki
Yahu emin misin
Benim gibi biriyle nah karşılaşırsın diyor
Ardından da Allah iyilerle karşılaştırsın diye motive ediyor
Ben detaylara bakmamıştım üstteki hikayelere beğeni kısmını görmüştüm de şimdi detaya bakınca ortada bişey yok ki yani kafana takilacak bir durum yok ne yazdıysa o işte
Ha tamam mantık küpü gibi cevap verdi
Bir arada olmamızın imkansiz olduğunu ben de biliyorum
Art arda hikayemi beğenince ilgisi var sandım
Eğer Instagram nickin de böyleyse beğenemesi şaşırtıcı olmazdı
Saçmalama orada gerçek adımla varim
Ne bilim çocuga mantıklı davranmayı unutturmuşun dedim belki sebebi budur
Bence ne dediğini kendisi bilmiyor
Hatta ne istediğini de bilmiyor
Arkadaşını öne attı benim de isticemi tahmin etmedi
Ben de kendisi işe yapamıyorsa bari arkadaşı işe yarar kafasıyla olur ver dedim
Sonra da o evli dedi😂😂
Öküz madem evli, niye arkadaşını öne atıyorsun
Neyse uğraşmayıp kestirip aticam
Beni kendine layık görmemiş beyefendi🤣
Kendine layık görmediğinden değil mesafeler çok olduğundan yakın bir yerde olsaydı hemen kucağına atlardi
Öyle de olabilir
Ama mesajlaşma tarzından yakın da olsa işe yaramaz bir gibi hissettirdi
Ne yalan söyleyim
Yakin da olsa iş çıkmazdı.
Baksana pislenip duruyor öyle
Kedi uzanmadığı ciğere mundar dermiş bunu unutma
Benim merak ettiğim şey nickin öylesine bir nick mi yoksa gerçeği yansıtıyor mu?
Yanlış anlama sadece merak ettiğimden
Mundar demiyorum
Görünen köy kılavuz istemez
Evet gerçeklik payı var
Sana inanmıyorum bence gerçek olmasını istediğin için bu ismi kullanıyorsun
Aynen 🤗
Tam manipüle edecem derken olmadı