Kadınlar cinsel kimlikleri ile varsa erkekler de parası ile var desem doğru mu olacak?
Ayrıca elindeki wifi bilgiye bulaşık makinesi evini ısıtan güneş paneli kadın icadı. Ülkesini kurtaran bir çok kadın da oldu. Trendyoldan alışveriş yapıyor oranın sahibi bir kadın. Her şeyi geçtim annesi erkek mi sanki. Ya rica edicem şu cinsiyetçiliği bırakın ve mağaranıza dönün.
Cinsellik canlılara has bı husustur. Erkeği dişisi farketmez. Doğamızın gereği. Verdiğin örneklerede gerek yok. Çünkü her işte çalışan kadın ve erkek var. Bunu herkes biliyor. Ha senin çevrende çok gördüğün için bu soruyu sorduysan. Senin cevren kötüdür kuşum
Ben sosyal medyada aktif birisi değilim. TV sektöründe dizilerimizin %99 u kadınları senin sorunda bahsettiğin gibi aciz gösterip tecavüz ettirildigi. Sonrada nikahsız aynı evde yaşamaya başladığı bı dizi anlayışımız var. Millet artık bunu normal sanıyor. Oysaki yabancı dizilere bak. Birisiyle cinsellik yaşarsan sadece yaşamış olursun bir daha onun konusu bile açılmaz. Hayatınıza bakarsınız.
Fb takılmak var bir de güvenip yaşamak var. Aradaki farkı görebilseydiniz. Bir çok abdli insan tanıdım. İnanın hiç biri seks yapıp hayatına devam etmiyor. Tek eşli ve düzenli seks hayatları var. Türkiyede önüne gelen geçen yapıyor asıl.
Diziler üzerinde tanisaydim bende öyle olurdum. Ben örnek olarak verdim. Verdiğim örneğin örnek olduğunu anlayamayacağı nı düşünmedim abim. Başka sorunda görüşmek üzere
Kardeşim bak diyorsunki ABD de tek eşlilik var. Türkiye'de önüne gelen herkes birlikte oluyor. Ben bunu demiyorum ki. Türkiye'de bir dizide seks yapinca 90 bölüm konuşuluyor. Ama farkli yabancı diziler. O bölümde bitiriyor. Bilgiye farklı şeylere önem veriliyor. Verilmeli. 90 bölüm bu bunla seks yaptı dersek. Kadınin cinsel obje olduğunu vurgulamaktan başka bir bka yaramiyor. TV olarak örnek verdim çünkü hep aynı şeyi izleyince onu normal olarak algılamaya başlıyor insanlar.
Ben onu yanlış anlamışım şey zannettim herkes cinsellik yapar bakar gider diye. Evet Türkiyede cinsellik gereğinden fazla abartılıyor. Maalesef ama Türkiye hariç diğer ülkelerde de kadınlar obje gibi davranıyorlar. Bizim ülkemizde bir nebze daha fazla sadece o kadar
Ben kimseyle bu konuları konuşmadığım için cevreminde dusuncelerini bilmiyorum. Merakts etmiyorum. İstemediğim konuda da konuşmam. Herkesin kendine göre küçük büyük sorunları var. En iyisi kendi hAyatimiza bakmak
Herkes her zaman kendine yakışanı yapar. Kapasitesi dahilinde. Ben yargılamıyorum, eminim böyle düşünmek için kendince haklı gerekçeleri vardır, biraz eşelesek neler çıkar... Ama rasyonel bir yanı yok söylediklerinin, ciddiye almamak lâzım. Sonra yeterince erkek tanımamış kadınlar bunları görüp erkekleri böyle zannediyorlar. Bizde de oluyor aynısı kadınlar hakkında.
Tamam anlıyorum, onun nazarında kadının bir sıfatı var ama tüm kadınlar cinsel kimliği ile var demek hiç doğru olamaz. Hiçbir dayanağı da olamaz. Haklı olsa bile bu düşünce onu haksız yapıyor. Çünkü annesi de bir kadın.
Kuyruk acısı tarzı bir durum var muhtemelen. Savunma mekanizması olarak bu kafaya gelmiş olabilir. Kendini rahatsız eden şeyi basite indirgersen kendi içinde onun üstesinden gelmen daha kolay olur çünkü