Evli ve zamparanın teki üstelik bir de çocuğu var bir yaşında. Sevgiliyken de aldatıyordu kadını evlendi yine aldatıyor kadın da göz yumuyor belli öyle saf slak bi tip değil kesinlikle.
Adam kimseye para da yedirmiyor üstelik zengin, o kadınla da neden evlendiğini tahmin etmek zor değil dayamış sırtını kadının ailesine belli.
Kim bu adamla niye olsun aw
Adam kimseye para da yedirmiyor üstelik zengin, o kadınla da neden evlendiğini tahmin etmek zor değil dayamış sırtını kadının ailesine belli.
Kim bu adamla niye olsun aw
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kadın belki çocuk için susuyordur ya da başka bir şey vardır kimse kolay kolay göz yummaz
Ya ne çocuk için susması canım benim saf olmayın ya. 10 senedir birlikteler 3 senesi evlilik sadece. Ve sevgiliyken de aldatılıyordu. Adamın oteli vardı koca yaz gelmiyordu bu kadın. Hadi hepsini geç adam senelerdir instada karı kız takip ediyor sen bunu kontrol etmeyecek göz yumacak kadın tanıyor musun?
Para içindir
Kadının ailesi zengin? Hatta daha zenginler belli
Kadının bir açığını bulmuştur onunla tehdit ediyordur çünkü anlattıkların aklı başında insanların görmezden geleceği şeyler değil
Hiç kadında tehdit edilmiş gibi bit hal yok gayet mutlu görünüyor. Arkasınsa da dağ gibi ailesi var ne tehdit edilecek maymun oluyordur o adam o kadının yanında
İnsanları anlamak zor
Yani bu ne saçmalıktır ya. Karının biri buna geçen senelerde sulanmış zengin de doktor bi kadın ama 45 yaşında ve tam yiyici bi tip. Demiş erkek adamın bir tane evde olur bir tane dışarıda ajshdjdj bu da bak böyleler var diyordu, sonra ne oldu ladon bir sene sonra genç zengin bir erkek buldu evlendi ahahahja. Kadın 45 yaşında evlendi lüks düğün yaptı. Bu hala diyor ki kadınlar rahat. Ya yürü git her kadın değer görmek ister karşılık ister.