Aşk İlişkileri Ciddi ilişki partneri misin yoksa flörtöz mü? oozzx Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Flört edelim ânı yaşalım mı dersin yoksa uzun ve ciddi ilişki partneri misin? Ciddi ilişki partneri misin yoksa flörtöz mü? Cevapla İlişki Soruları Flört Soruları Partner Soruları Beğen Paylaş Takip Et
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Hiç öyle hesap kitap yapmadım.. Takılmalık ilişkileri lisede bıraktım.. 0 0 Yorumla
ToplumAvcısı Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Sanırım ciddi ilişki insanıyım kısa süreli ilişkiler ilgimi çekmiyor 0 0 Yorumla
Minikbalkız Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Karşımdaki insana bağlı 0 1 Yorumla culturebeyfendi +1 yıl Ben de öyle düşünüyorum djssjwwj Yorumla
OmenTonrimDidim Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl f*ck de olur benden ciddi ilişki partneri de 0 0 Yorumla
BaLLROG34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 41% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ciddi ilişki adamıyım 0 0 Yorumla
DuygusalSertMAN Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Flört edelim anı yaşayalım derim fikrim bu 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Hiç ilişkim olmadı flörtüm bile olmadı 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Ciddi ilişki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hiç öyle hesap kitap yapmadım.. Takılmalık ilişkileri lisede bıraktım..
Sanırım ciddi ilişki insanıyım kısa süreli ilişkiler ilgimi çekmiyor
ciddi ilişki istiyorum
Karşımdaki insana bağlı
Ben de öyle düşünüyorum djssjwwj
f*ck de olur benden ciddi ilişki partneri de
Ciddi ilişki adamıyım
Flört edelim anı yaşayalım derim fikrim bu
Hiç ilişkim olmadı flörtüm bile olmadı
Ciddi ilişki çok saçma
Flört falan boş iş
Ciddi
nefes alsın yeter