Ciddi ilişki insanıyım, biraz zorlaştı bu durum ama güven ve samimiyet temel kavramlar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılKesinlikle ciddi ilişki insanıyım. Öyle yüzeysel muhabbetler, gelip geçici heyecanlar bana göre değil. Birine bağlandım mı kalpten bağlanırım. Güven, sadakat, anlayış… bunlar benim için çok önemli.
Flört etmeyi sevmem, oyalamak ya da oyalanmak hiç bana göre değil. Gerçek bir bağ kurmak, birlikte büyümek ve her şeye rağmen yanında olmak isterim. Kısacası ben bir ömür kafasında biriyim.
14 Yorumla
Soran1 yılÇok güzel düşünce 🌸
- 1 yıl
Teşekkür ederim 😊🌷
Soran1 yılRica ederim 💞
- 1 yıl
🌸🩷
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
1 yılKendini bilen her insan mantıklı insan ciddi ilişki insanı olur çünkü flörtöz takılmak kişiye hiçbir şey kazandırmaz sadece ordan oraya ordan oraya başka hiçbir şey kazandırmaz ve kalp kırar ama umrunda olmaz zaten flörtöz insanlar kafalarına göre hareket ettikleri için çok fazla mantıksız şey beklenir bu yüzden flörtöz insanlardan uzak durmak her zaman daha sağlıklı olacaktır umut verir ama sadece basit şekilde verir umudu karşıda ki eğer bağlanırsa ozaman kalbi kırılır tabiki güven zorlaştı artık günümüzde yalan olan çok fazla insan var maalesef ama bilmeniz gereken şey bir okadar da ciddi ilişki insanı var yinede aşk konusunda umudu kaybetmemek bir okadar önemlidir.
54 Yorumla
Soran1 yılEvet kesinlikle katılıyorum
- 1 yıl
@yorgunkarinca Kesinlikle.
- 1 yıl
Bot yine en çok hakedene vermiş en iyi görüşü iyi ki bu bot var ya teşekkür ederim Bibot x)
Soran1 yılAhaaha tebrikler 🎊
1 yılCiddi ilişki hayatta taviz vermeyeceğim şeylerden biridir. Flörtözlük'ten, tek gecelik ilişkilerden nefret ediyorum. Bana göre mide bulandırıcı. Ben sevgiye, aşka, gönül bağına inanıyorum. Bunlar olmadan iki insanın ilişkisi çok manasız geliyor bana.
57 Yorumla
Soran1 yılEvet katılıyorum
- 1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏🏻 Halen fikirlerime katılanların olduğunu bilmek güzel.
Soran1 yılRica ederim ne demek 💐
- 1 yıl
🌸🦋
- 1 yıl
Bende işte o yüzden ilişki başlamadan bittiyor direkte tavrimi koyup uzaklaşıyorum o insandan
- 1 yıl
@Yorgunkarınca En iyi cevap için çok teşekkür ederim
- 1 yıl
@hayal_peres2323 Çok iyi yapıyorsun. Varsın başlamadan bitsin. Sonradan üzüleceğine baştan üzülmek daha iyi. Ciddi ilişki düşünmeyeni baştan elemek gerekiyor.
Evlenmeyeceksem zaman kaybedemem
21 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Süper, ciddi ilişki insanı olmandan yanayım, çünkü sana sanki kahveni alıp uzun sohbetler yapmışız gibi bir güven enerjisi gelmiş, Yorgunkarınca! Ben de ciddi ilişkideyim aslında ama böyle biraz flörtöz bir ruhum var, eğlenmeyi seviyorum ama sevdiğimde sonuna kadar bağlıyım. Peki, ciddi ilişkide en çok seni ne zorladı bugüne kadar? 🤗💕
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
73
Cevap
136Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılİlişki insan değilim ben ya ne ciddi ne flört ikisi de bana uzak olsun
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u 1 yılciddi ilişki insanıyım
11 Yorumla
Soran1 yılTam senlik
1 yılA dan Z ye, 1-2 şey hariç her ilkişki türünde ortalama başarılıyım. ideal bir aile babası, ortalama bir macera adamı, irrite edici bir özgüven-coolluğun, sarkastisizmle harmanlandığı o hafif serseri mod.
günümz dünyasında 100 de 5 karşılığı var tabi.
10 YorumlaYani şöyle söylemeliyimdir ki bu konuda. Hayatımda bir kişi oldu. Bir kişi de olur gibi oldu. Kolay kolay sevgili olmam. Çünkü , inanırım ki sevmek kolay bir durum değil. Öncelikle arkadaşlığa değer veririm. Olacaksa bir kişi olsun. O bir kişi olduktan sonra ben kör kalırım. Ondan başkasını da duymam. Bu yüzden ciddi ilişki insanıyım. Ya bir kere olsun , ya hiç olmasın.
10 Yorumla
1 yılFlörte karşıyım. Ya sevgilimdir ya değildir. Gri bölgelerde dolaşmam
50 Yorumla
1 yılseni görünce sinek ilacı sıkasım geliyor etrafa nedense
19 Yorumla
Soran1 yılNeden ya ne suçum günahım var
- 1 yıl
karınca sevmiyorum
Soran1 yılÜzüldüm
- 1 yıl
sen işci karınca mısın
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
kraliçe karınca nerede
Soran1 yılHiçbir fikrim yok bu siteye uğramadı sanırım daha
- 1 yıl
geçmiş 1 Mayıs işci bayramın kutlu olsun işci karınca gelince haber verirsin koloni üzerinde stratejik bilgi paylaşımları yapıcam
Soran1 yılAhahahaha teşekkürler ederim tabi unutmam yaralı davşan
Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı. çocukça şeylerle uğraşacak vaktim yok ya lisede kaldı öyle şeyler güven ve sadakat zor bulunuyor ama
15 Yorumla
Soran1 yılEvet öyle maalesef
Soran1 yılYani nasip bu işler şimdi dedim diye kızma ama kdkfkd böyle ilerliyor o an o kişi gelince ne güven sorunu kalıyor ne bir şey
Soran1 yılAhaha bekle yolunu bulunca kapını çalacaktır
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evlenmeyeceksek niye tanımaya çalışayım, zaman kaybı
21 Yorumla
Soran1 yılEvet kesinlikle
Aşk İlişkileri konusunda 489 cevap paylaştı. Tamamen ciddi bir ilişki insanıyım flört edemiyorum ya ilişkiye başlarım ya da başlamam. Ve ilişkilerimde up uzun sürüyor çünkü sadakatimi, sevgimi, güvenimi yansıtmasını mutlu etmesini biliyorum. Aşık değilsem kimseyle olmam aşk sevgi besleyemezsem de o ciddi ilişkiyi yaşayamıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılFlörtözüm ben ciddi ilişkiler beni sıkar ama yaş kemale erdi artık ciddiyet zamanı
54 Yorumla
Soran1 yılYaş kaç tam olarak?
- 1 yıl
Hahah gec bile djsj
1 yılCiddi ilişki insanıyım ama çokta ciddi olmasın 😄
12 Yorumla
Soran1 yılAhahha dozunda
- 1 yıl
kesinlikle bkjh
1 yılKarşımdaki kişinin gidişatına bağlı her duruma ayak uydururum 😇 çünkü ilişkide tek taraflı ciddi düşünmenin bir anlamı yok maalesef. Günümüzdede ciddi ilişki arayan ve buna sadık kalabilecek insan bulmak zor olduğundan...
10 Yorumla
1 yılBen boğa burcuyum ve burcumun temel özelliği Ben griyi sevmem ya siyahtır ya beyaz yani öyle flört özelliğim falan yok ki benim şahsi olarak fikrim öyle sevgili özelliğim de yok o kişi ya eşimdirp ya değil!
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 643 cevap paylaştı.
1 yılCiddi ilişki insanıyım, ama bu karım ile flört edemeyeceğim anlamına gelir?😈
11 Yorumla
Soran1 yılAhhaha çok iyi bir taktik
1 yılCiddi ilişki insanıyım ama ciddi biri yok ortada 😀
12 Yorumla
Soran1 yılMaalesef tükendi
- 1 yıl
Sağlık olsun
Ciddi ilişki insanı nasıl oluyor resmi giyim resmi konuşma falan mı? 🤣🤣🤣
13 Yorumla
Soran1 yılİlerisi düşünülen bir ilişki
Soran1 yılHı anladım
- Aşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı.
1 yılCiddi olduğum için terk edildim. Bu devir ciddi ilişki devri değil sanırım
15 Yorumla
Soran1 yılNasip, doğru kişi değilmiş demek ki
- 1 yıl
Maalesef bu zaman doğru kişi bu diye alnında yazmıyor. Bizde bu devre uyum sağlayıp flörtöz olacağız artık
Soran1 yılHakkınızda hayırlısı olsun
- 1 yıl
Teşekkür ederim sizinde
Soran1 yılRica ediyorum, sağolun
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılİkiside değilim çünkü ben ilişki insanı değilim 😂😂😂😂
14 Yorumla
Soran1 yılBunun farkında olmakta güzel, neden peki?
- 1 yıl
Hedefim farklı bir ilişkiden çok iş hayatıma daha çok vakit ayırıyorum ilişki emek istiyor bende o emeği verecek vakit yok
Soran1 yılHım anladım hakkında hayırlısı
- 1 yıl
Teşekkürler
1 yılİlişki ciddi bir şey bana göre; flörtözlük filan bana göre değil. Bu yüzden ciddi ilişki insanıyım.
13 Yorumla
Soran1 yılFlörtözlük biraz yıpratıcı bir süreç
- 1 yıl
İlişkiyi oyuncaklaştırıyorlar ve evet, haklısın yıpratıcı
Soran1 yılEvet katılıyorum
1 yılCiddi ilişki kesinlikle flört tamamen zaman kaybı ciddi ilişki de sevdiğin bir kadın erkek olsun sana Cenneti yaşatır ölünceye kadar yaşanılan sevgi aşk tutku evlilik bir başka oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKadınlar badboylarla ciddi ilişki yaşar ennayileri de kandırıp onlarla flört eder. Ben ikisi de değilim yalnızlıktan şaşmam.
12 Yorumla
Soran1 yılGenelleme yapmayalım
Cevap sahibi1 yılTürkiye gerçekleri bunlar...
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Akıllı ve öngörülü insanlar için ciddi ilişki zor insanlara güvenmek zor hatta kendine güvenmekte zor doğal olarak bu durum yorucu oluyor fakat cinsellik odaklı olduğun zaman her şey çok daha keyifli
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılCiddi ilişki insanıyım. Hayatımda sadece bir kişinin olmasını isterdim. O kişi ki ölene kadar benim yanımda olacak kişi 😊 İnşallah nasip olur
21 Yorumla- 1 yıl
Gayatında bir kişi mi oldu mu peki şu ana kadar
Gizli Üye(25-29)1 yılCiddi ilişkimde var flörtüm de var
Birlikte olduğum flörtüm en yakın kankamdı
Yaklaşması sonucu bende kendimi kaybettim ve her bir araya geldiğimizde nefesleri kesen anlar yaşıyoruz 😋🫦🤤
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Flört insanı net değilim, uzun ilişki insanı mıyım ona da emin değilim. Genelde bi hafta içinde sıkılırım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
1 yılCiddi ilişki insanıyım ama benim ciddi ilişkide yaşamak istediklerimi kadınlar takılmak istiyor muşum gibi görüyor
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. eskiden ciddi ilişki insanıydım sonra birini çok sevdim artık herkeste onu arıyorum bulamazsam engelliyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı. Flörtiz olsaydım çoktan birçok sevgilim olmustu hala skorumum sıfır olması olacaksa ciddi olsun kafamdan birazda bu islerden çok anlamamam
10 YorumlaCiddi ilişkiden yanayım da insan kaç kere terkedilir bilmem çok sevdiğimiz den galiba kimseye yaranamayiz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
1 yılCiddiyet hayat felsefem. Hayatla sürekli olarak dalga gecılmesının gerçeklerden uzak yaşamak istemekten gectıgını düşünüyorum.
10 Yorumla
1 yılçapkın flörtöz ciddi ilişkiyı aklından geçirmeyen hayatı gündelik yaşayan, hovardanın biriyim :D
10 Yorumla
1 yılHayatımda hiç ilişkim olmadı kı. İlk görüştüğüm adamla evlendim sanırım ben ciddi ilişki insanıyım😂
21 Yorumla
Soran1 yılFazlasıyla 😄, mutluluklar diliyorum 💞
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Saf , Temiz, Çocuksu, Ciddi bir Aşk ne hoş olar...
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 827 cevap paylaştı.
1 yılFlört çıktı mertlik bozuldu. Sevmiyorum flörtöz insanları.
10 Yorumla Ne olduğumu ben de bilmiyorum, hiç sevgilim olmadı.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben karşımdaki kişiyi seversem , o nasıl isterse ayak uydururum.
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılÖnce Bir tane kız olsun da farkketmez ciddi ya da flört olduğu
10 Yorumla Birini bulup sevsem sanırım ciddiye giderim uğraşamam ordan oraya gitme düşüncesi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. Kadınla ciddi ilişki yıpratıyor takılıp geçmek güzeldir her zaman
10 YorumlaBen ilişki insan değilim hatta yalnızlığı daha çok seviyorum
10 YorumlaCiddi hatta aşırı ciddi ölüyorum. Gereksiz arkadaş elemeler, hiçbir erkeğe bakmamalar, her gelen mesajı haber vermeler...
11 Yorumla
Soran1 yılGerçekten mi
Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı. Flortluk guzel bir sey ama artik bi yastan sonra bunlar olmuyor ciddi iliski insani oldum her zaman
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılAçık arayla flörtözlük diyorum. Ciddi ilişki insanı gerçekten yoruyor.
10 Yorumla
1 yılCiddi ilişki elbette, fakat etrafımdakilerin geneli ciddiyetini kaybetmiş
10 Yorumla
1 yılCiddi ilişki gibisi yok. Diğerleri eninde sonunda bitiyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılFlörtöz hiçbir zaman olmadım.
Ciddi ve evlilik düşünen biriyim. Ona göre seçim yapıyorum.16 Yorumla- 1 yıl
Oldu elbette. Ama geçici olarak düşünmedim. Hep evlilik yapabilir miyim niyetiyle konuştum.
- 1 yıl
Vardır. Ama çok nadir kaldılar.
- 1 yıl
Gene mi sen? Bıktım senin saçma sapan hesap değiştirip bana saldırmandan!!
Tam bir ciddi ilişki insanıyım ama flörtöz olanlar geliyor hep 😅
10 YorumlaBugüne kadar 1 kere ciddi ilişkim oldu bilemedim şimdi jsjsfs
10 Yorumla
1 yılCiddi ilişki ama ciddi kadınlar kızlar o güzel atlarına binip gittiler
10 Yorumla
1 yılflörtöz değilim kesinlikle öyle olanla da işim olmaz
10 YorumlaFlört etmeyi de seviyorum ama ben ciddi ilişki insanıyım
10 YorumlaBen ciddi ilişki insanıyım ama şu anda evlenmek için çok genç olduğumu düşünüyorum. Eğer erken evlenirsem erken çocuk sahibi olmak istemiyorum. Eşimle seyahat etmek istiyorum ve geri sonradan gelir.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılCiddi ilişki yapacam derken yanlış kişi tanimaktan flörtöz oldum.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılCiddi ilişki insanı olsam da ne zaman adım atsam " Biz sadece arkadaşız" diyorlar...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılevlenmeyeceğim kişiyle zaman kaybetmemek için yalnız kalmayı tercih edenlerdenim.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılCiddi ilişkim olsun istiyorum. Aama insanlarla flörtleşmek de hoşuna gidiyor o ilk tanışma sohbet vs
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılCiddi ilişki insanıyım ama şunu da itiraf edebilirim hemen de tutuluyorum.
223 Yorumla- 1 yıl
Ekle konuşalım
Cevap sahibi1 yıl@BOGABURCU_ almayayım teşekkürler
- 1 yıl
Hahaj neden ki
Cevap sahibi1 yıl@BOGABURCU_ yorgunum ondan
- 1 yıl
Hazır tutuluyorken başını bağlıyayım
- 1 yıl
İşte bazen kısmet ayağa gelir böyle tepeler insanlar 😏
Cevap sahibi1 yıl@BOGABURCU_ buradan tutulma mı olurmuş canım dert buradan olur
- 1 yıl
Valla tutulmanın nerden geleceğini bilemezsin dünya sürprizlerle dolu
Cevap sahibi1 yıl@BOGABURCU_ orası doğru da yok yok
- 1 yıl
Burcun ne senin bu kadar da bıkmış olamazsın
- 1 yıl
İkizler olabilir misin acaba
Cevap sahibi1 yıl@BOGABURCU_ yay burcuyum
- 1 yıl
En kötüsünü söyledim Allah'tan ikizler değilmişsin 😅
Cevap sahibi1 yıl@BOGABURCU_ biliyorum astrolog musun?
- 1 yıl
Yo anlıyorum az çok
Cevap sahibi1 yıl@BOGABURCU_ anladımmm
- 1 yıl
Eklesen aslında
- 1 yıl
Son kararın mı eklemeyecek misin
Cevap sahibi1 yıl@BOGABURCU_ neden bu kadar ısrar
- 1 yıl
Neden tanımak isteyince ısrar oluyor bu
- 1 yıl
Evet ısrarcı oldum ama sende bir o kadar inatçı birisin
Cevap sahibi1 yıl@BOGABURCU_ evet öyleyimdir
- 1 yıl
Gel kır şu inadı bence
- Aşk İlişkileri konusunda 430 cevap paylaştı.
1 yılCiddi ilişkiden nefret ederim. One night stand seviyorum sadece. Kadınların beni hak ettiğini düşünmüyorum özellikle Türk kızlarının
00 Yorumla
1 yılBende kendini bilen ciddi insanla elbette birlik olmak ona kol kanat germek üzülünce üzülmek sevinince sevinmek, isteyen biriyim aynı senin tabir ettiğin gibi. Ama çıkmadı şu ana kadar.
10 YorumlaBen her zaman ciddi ilişki tarafındayım o ne öyle flörtöz vıcık vıcık ıyy insanın midesi tutmaz bi kere
10 Yorumla- Devamını Gör (149)
Devamını Gör(194)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem