Kişilik & Karakter Ciddi ilişki insanı mısın flörtöz mü? getirbimutlulukaq35 Takip Et Xper 5 Yaş: 102 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ben ciddi ilişki insanıyım flörtöz yaklaşım bana göre değil peki sen?Rica etsem soruyu beğenir misiniz süper soru olabilmesi içinnnn Güncellemeler+1 yıl @İlginfulyaa çok teşekkür ederim 🙂 Ciddi ilişki insanı mısın flörtöz mü? Cevapla İlişki Soruları Flört Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Ciddi ilişki 1 0 Yorumla
ѕυrαтѕız_ĸız Takip Et Master Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Önce flörtöz sonra ilişki insanıyım 😂Bazıları şikayetçi ama neyse 😏😏 0 15 Yorumla getirbimutlulukaq35 +1 yıl Önce flörtöz sonra duruma göremi değişiyor başkanım Yorumla ѕυrαтѕız_ĸız +1 yıl Aynen hocam Yorumla getirbimutlulukaq35 +1 yıl Anladım başkanımBu seçimlerde napıyoruz alıyomuyuz bağcıları Yorumla ѕυrαтѕız_ĸız +1 yıl Ahah 😂 raad ol bizde Yorumla getirbimutlulukaq35 +1 yıl İşte bu başkanım. Siz varsanız dızcı genşler yolunuzda Bağcılara havalimanı kurmanıza gerek yok başkanım herkes pilot ve uçuşlar asla iptal olmuyor Yorumla ѕυrαтѕız_ĸız +1 yıl 😂😂 Beni oraya mı uygun gördün aşk olsun sana Yorumla getirbimutlulukaq35 +1 yıl O zaman Nişantaşı belediyesi? ya da İzmir Konak? Yorumla ѕυrαтѕız_ĸız +1 yıl İşte bu sjsjs Yorumla getirbimutlulukaq35 +1 yıl Başkanım neresini istersinizHayırlı sabahlar başkanım sıhhattesiniz inşallah Yorumla ѕυrαтѕız_ĸız +1 yıl Hayırlı sabahlar hocam haldolsun sizi sormalı Yorumla getirbimutlulukaq35 +1 yıl Başkanım sağlığınıza duacıyım bugün seçim çalışmaları mı yoksa iş güç filan mı başkanım Yorumla ѕυrαтѕız_ĸız +1 yıl Sağ olasın Allah razı olsun hocamİş güç bugün çalışmalara ara verdimİnşallah yarın devam edicem berekatühü Yorumla getirbimutlulukaq35 +1 yıl Berekatühü ne demek? Yorumla ѕυrαтѕız_ĸız +1 yıl :d bi de hoca olucaksın Yorumla getirbimutlulukaq35 +1 yıl Biz o derslere daha gelmedik 👀 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ortaya karışık alalım, flörtoz olmazsa sıkılırım sürekli ciddi çekemem, ciddiyet olmazsada bı müddet sonra iplemem artık 0 3 Yorumla getirbimutlulukaq35 +1 yıl Çata çat konuştun mübarek Nuri alço musun yiğidim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Netlik iyidir boşa Umut vermeye gerek yok Yorumla getirbimutlulukaq35 +1 yıl Helal olsun Aslan parçası Yorumla
Kaymaklisambalimm Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Ben kesinlikle ciddi ilişki insanıyım bu ilişki türü ne olursa olsun ben ciddiyetten yanayım Öyle lay lay lom laubali gevşek güzel kardeşim gat şeylerden hoşlanmam 0 1 Yorumla getirbimutlulukaq35 +1 yıl Çok güzel bi davranış ve karakter kutlarım Yorumla
Nes2mvarhayattaCano Takip Et Xper 5 Yaş: 109 +1 yıl Keyfime goreHesabina noldu lan sjsnsjsj 0 9 Yorumla getirbimutlulukaq35 +1 yıl Oo reisim salamınaleyküm Yorumla Nes2mvarhayattaCano +1 yıl Alaykumselam Yorumla getirbimutlulukaq35 +1 yıl Nabaysun reisim nasisuuun Yorumla Nes2mvarhayattaCano +1 yıl Yorulmisam da sen napaysun Yorumla getirbimutlulukaq35 +1 yıl Çalışma çalışirum daa bitmedu işim Yorumla Nes2mvarhayattaCano +1 yıl Kolay gelsun da Yorumla getirbimutlulukaq35 +1 yıl Nedersun Ağzın bal yesun Yorumla Nes2mvarhayattaCano +1 yıl Eve gideyrum da Yorumla getirbimutlulukaq35 +1 yıl Nerden? Yorumla
yeniarkadaşın Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl evliyim kanka 1 1 Yorumla getirbimutlulukaq35 +1 yıl Ne mutlu sana kardeşim Allah daim etsin beraberliğinizi Yorumla
Eyeswithoutaface Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl İlişki insanı degilim 0 29 Yorumla getirbimutlulukaq35 +1 yıl Ne konu bakımından Yorumla Eyeswithoutaface +1 yıl Nasıl Yorumla getirbimutlulukaq35 +1 yıl İlişki insanı diiilim dedin Yorumla Eyeswithoutaface +1 yıl Evet Yorumla getirbimutlulukaq35 +1 yıl Neden Yorumla Eyeswithoutaface +1 yıl Benlik degil yürütemem ve olgunlaşmış hissetmiyorum Yorumla getirbimutlulukaq35 +1 yıl Reisim sen iyisini bilirsin hata yapmaktansa böyle bi yönetim şekli bu doğru yetiştirilmenle alakalı olumlu ve doğru orantıda sevindirici Yorumla Eyeswithoutaface +1 yıl Teşekkür ederim 🤝🏻 Yorumla getirbimutlulukaq35 +1 yıl Rica ederim kendşne çok iyi bak olur muSen güçlü iradeli birisin Allah star etsin seni 🙋🏻♂️😂 Yorumla Eyeswithoutaface +1 yıl Sende 🥳 Yorumla getirbimutlulukaq35 +1 yıl Profil fotoğrafın gibi düşünceye daldım öyle diyince 😂 Yorumla Eyeswithoutaface +1 yıl Neden Yorumla getirbimutlulukaq35 +1 yıl Çünkü güçlü biri değilim 😂 Yorumla Eyeswithoutaface +1 yıl Bence öylesin bi keresinde konuşmuştuk Yorumla getirbimutlulukaq35 +1 yıl Ne konuştuk ve ne Zaman ben hiç hatırlamıyorum Yorumla Eyeswithoutaface +1 yıl Baya oldu belkide ilk konuştuğumuz zamanı hatırlamıyorum zaman algımı kaybettim Yorumla getirbimutlulukaq35 +1 yıl Neden kaybettin? Yorumla Eyeswithoutaface +1 yıl Depresyon Yorumla getirbimutlulukaq35 +1 yıl Dersler mi ailevi mi Yorumla Eyeswithoutaface +1 yıl Ailevi Yorumla getirbimutlulukaq35 +1 yıl Senin için ne yapabilirim Yorumla Eyeswithoutaface +1 yıl Pek bişey değil sanırım teşekkür ederim Yorumla getirbimutlulukaq35 +1 yıl Teklif var ısrar yok demicem iletişim yollarım açık bişey yapabileceksem ne mutlu bana Yorumla Eyeswithoutaface +1 yıl Aslında biraz bununla ilgili konuşmuştuk dinlemiştin yani tekrar teşekkür ederim böyle pek çözülmüyor ama :/ yinede teşekkür ederim düşündüğün için Yorumla getirbimutlulukaq35 +1 yıl İnan bana hatırlamıyorum ki Yorumla Eyeswithoutaface +1 yıl Olabilir çok oldu çünkü Yorumla getirbimutlulukaq35 +1 yıl Dinlemek isterim Yorumla Eyeswithoutaface +1 yıl Kafanı şişirmim bide boş ver Yorumla getirbimutlulukaq35 +1 yıl Benim kafa şişsin bi önemi yok Yorumla
nimeskusla Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 89% +1 yıl flörtözüm ciddi ilişki sevmem 1 1 Yorumla __KtM__ +1 yıl Mesaj atar mısın acaba Yorumla
magicalbetüş Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Ciddi ilişki 0 9 Yorumla getirbimutlulukaq35 +1 yıl Oldu mu peki ciddi ilişkin Yorumla magicalbetüş +1 yıl Oldu Yorumla getirbimutlulukaq35 +1 yıl Hala devam ediyor mu Yorumla magicalbetüş +1 yıl Ayrıldım Yorumla getirbimutlulukaq35 +1 yıl Aldatılma mı yoksa Yorumla magicalbetüş +1 yıl Belli sebeplerden Yorumla getirbimutlulukaq35 +1 yıl Mesela Yorumla magicalbetüş +1 yıl Yalan Yorumla getirbimutlulukaq35 +1 yıl Yalan zaten herşeyşn alt yapısı resmen Yorumla
Hakan28Giresun Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 618 cevap paylaştı. ciddi 0 2 Yorumla getirbimutlulukaq35 +1 yıl İnşallah tam istediğin yüreğine göre eş bulursun Yorumla Hakan28Giresun +1 yıl sende Yorumla
Berfurella Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Flortoz olan ciddi ilişki insanıyım puahahahah 0 2 Yorumla getirbimutlulukaq35 +1 yıl Kısa süreli ciddiyet bu dimi 😂😂 Yorumla Mr_Potter +1 yıl @Berfurella benim kadın versiyonum 😅 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. flörtöz biriydim 0 0 Yorumla
ŞuleSusu Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Karisik 1 1 Yorumla getirbimutlulukaq35 +1 yıl Biraz açar mısınn Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ciddi ilişki
Önce flörtöz sonra ilişki insanıyım 😂
Bazıları şikayetçi ama neyse 😏😏
Önce flörtöz sonra duruma göremi değişiyor başkanım
Aynen hocam
Anladım başkanım
Bu seçimlerde napıyoruz alıyomuyuz bağcıları
Ahah 😂 raad ol bizde
İşte bu başkanım. Siz varsanız dızcı genşler yolunuzda
Bağcılara havalimanı kurmanıza gerek yok başkanım herkes pilot ve uçuşlar asla iptal olmuyor
😂😂 Beni oraya mı uygun gördün aşk olsun sana
O zaman Nişantaşı belediyesi? ya da İzmir Konak?
İşte bu sjsjs
Başkanım neresini istersiniz
Hayırlı sabahlar başkanım sıhhattesiniz inşallah
Hayırlı sabahlar hocam haldolsun sizi sormalı
Başkanım sağlığınıza duacıyım bugün seçim çalışmaları mı yoksa iş güç filan mı başkanım
Sağ olasın Allah razı olsun hocam
İş güç bugün çalışmalara ara verdim
İnşallah yarın devam edicem berekatühü
Berekatühü ne demek?
:d bi de hoca olucaksın
Biz o derslere daha gelmedik 👀
Ortaya karışık alalım, flörtoz olmazsa sıkılırım sürekli ciddi çekemem, ciddiyet olmazsada bı müddet sonra iplemem artık
Çata çat konuştun mübarek Nuri alço musun yiğidim
Netlik iyidir boşa Umut vermeye gerek yok
Helal olsun Aslan parçası
Ben kesinlikle ciddi ilişki insanıyım bu ilişki türü ne olursa olsun ben ciddiyetten yanayım Öyle lay lay lom laubali gevşek güzel kardeşim gat şeylerden hoşlanmam
Çok güzel bi davranış ve karakter kutlarım
Keyfime gore
Hesabina noldu lan sjsnsjsj
Oo reisim salamınaleyküm
Alaykumselam
Nabaysun reisim nasisuuun
Yorulmisam da sen napaysun
Çalışma çalışirum daa bitmedu işim
Kolay gelsun da
Nedersun
Ağzın bal yesun
Eve gideyrum da
Nerden?
evliyim kanka
Ne mutlu sana kardeşim Allah daim etsin beraberliğinizi
İlişki insanı degilim
Ne konu bakımından
Nasıl
İlişki insanı diiilim dedin
Evet
Neden
Benlik degil yürütemem ve olgunlaşmış hissetmiyorum
Reisim sen iyisini bilirsin hata yapmaktansa böyle bi yönetim şekli bu doğru yetiştirilmenle alakalı olumlu ve doğru orantıda sevindirici
Teşekkür ederim 🤝🏻
Rica ederim kendşne çok iyi bak olur mu
Sen güçlü iradeli birisin
Allah star etsin seni 🙋🏻♂️😂
Sende 🥳
Profil fotoğrafın gibi düşünceye daldım öyle diyince 😂
Neden
Çünkü güçlü biri değilim 😂
Bence öylesin bi keresinde konuşmuştuk
Ne konuştuk ve ne Zaman ben hiç hatırlamıyorum
Baya oldu belkide ilk konuştuğumuz zamanı hatırlamıyorum zaman algımı kaybettim
Neden kaybettin?
Depresyon
Dersler mi ailevi mi
Ailevi
Senin için ne yapabilirim
Pek bişey değil sanırım teşekkür ederim
Teklif var ısrar yok demicem iletişim yollarım açık bişey yapabileceksem ne mutlu bana
Aslında biraz bununla ilgili konuşmuştuk dinlemiştin yani tekrar teşekkür ederim böyle pek çözülmüyor ama :/ yinede teşekkür ederim düşündüğün için
İnan bana hatırlamıyorum ki
Olabilir çok oldu çünkü
Dinlemek isterim
Kafanı şişirmim bide boş ver
Benim kafa şişsin bi önemi yok
flörtözüm ciddi ilişki sevmem
Mesaj atar mısın acaba
Ciddi ilişki
Oldu mu peki ciddi ilişkin
Oldu
Hala devam ediyor mu
Ayrıldım