Dün ayağına kadar gittim. Oteli var kendisinin. Bana zaten kendisi görüşelim diyordu daha üç hafta önce, ama dün gittiğimde resepsiyondaki kız aradı, otel bu arada yani oradaymış ve kıza telefonda şunu söyletti bugün çok yoğunluk var bayram sebebiyle şu an sadece merabalaşabilirmiş ancak akşam görüşebiliriz o ararmış falan. NE? Zaten benimle samimi olan ve sıcak konuşan mesajda hep canım cicim yazan adam mesajlarıma da cevap vermiyor çok ilginç. Anlamadım ne olduğunu. Evli ve karısı falan mı gördü acaba aslında eski çalışanıyım yani karısı görse de ne olacak ama art niyet varsa karşılaştırmak mı istemiyor anlamadım. Ne bu şimdi ne olmuş olabilir ki? Yıllardır işe döneyim diye konuşuyoruz işe de almadı alacak olsa çoktan alırdı. Anlayan var mı bu olayı?
Şu an sadece merabalaşabilirim akşam görüşebilirim ne demek ya çok saçma değil mi zaten en fazla 5 dk konuşuruz ne konuşucaz ki?
Şu an sadece merabalaşabilirim akşam görüşebilirim ne demek ya çok saçma değil mi zaten en fazla 5 dk konuşuruz ne konuşucaz ki?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer