Çalıştığım oteldeki insan kaynakları direktörünün yanındaydım dünden önceki gün, bugün saçın başın daha düzgün dedi, çünkü geçende de güzel kızsın kendine bak makyaj vs yap ki seni taşıyabilsinler anladın mı demişti
Bugün yine dedi işte kendine bak işe alınırken yalvar yakar girmek istiyorsun işe girince de kendini salıyorsun dedi kendine bak ki parmakla gösterilesin herkese örnek olmalısın dedi.
Neden ben örnek oluyorum ki ne demek istedi sizce ve işe girmek için de öyle pek yalvarma gibi bir durumum olmamıştı açıkçası
Bugün yine dedi işte kendine bak işe alınırken yalvar yakar girmek istiyorsun işe girince de kendini salıyorsun dedi kendine bak ki parmakla gösterilesin herkese örnek olmalısın dedi.
Neden ben örnek oluyorum ki ne demek istedi sizce ve işe girmek için de öyle pek yalvarma gibi bir durumum olmamıştı açıkçası
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sen bu adama pek arkani donme derim bence
Hem karaketer olarak hem de fiziksel olarak
Yok ya evli çocuğu falan var
Yahu buna guveniosan ohoooo
Millet fantezi pesinde heyecan pesinde hic belli olmaz demedi deme arkanda gozun olsun fazla sirnasmasinada ya da arkadasca bile olsa temasina izin verme
Ayrica milletin arkasindan sana bole seyler diyen biri baskasinin yanindayken sana neler diodur kimbilir karakteride iyi degil
Kimin arkasından ne demiş ya ne saçmalıyorsun
orada yalvar yakar girmek istiyorsun derken seni degil digerlerini ima etmis sen anlamamissin onu diyorum
Hani digerleri yalvar yakar girmek istedi kendilerine bakmiolar simdi demis onun lafini etmis arkalarindan seninle
Onu bana dedi offfff nerenizle okuyorsunuz
Iste bende sana demedi diyorum anlamamissin orada diyorum
Kendinde de dedin zaten yalvararak girmemissin ise
Ya aman offf sana mi anlatcam orada ki imayi bu tepkilerden snra hevesim de kacti aciklamaya
Heee heee sacmaladim pardon sorry sen haklisin ben haksiziim iyi gunler
Girmek için ona yazmıştım ama yalvarmamıştım bana diyor onu sen nasıl diğer türlü anladın anlamadım
Empatim yuksektir baskasinin yerine koymada istemeden de olsa hissedebiliyorum niyetini
Ama neyse ben uyuyim zaten sabahta oldu
Neymiş niyeti söyle öyle git
O bana geçen gün şey muhabbeti yapmıştı yeni satış direktörü ile tanıştın mı onu hiç makyajsız gördün mü mesela demişti. Bu inceden mesaj gibiydi çünkü neden o kadını örnek verdi başka mevzular var beni oraya uygun görüyor bunu seziyorum seni taşıyabilsin demek vs. Bugün de örnek olmak parmakla gösterilmen lazım dedi işte
Ya uyucam tersledin beni
Kardeşim yorumunu yap öyle git yapmazsan da yapma
Yapmicam gurur yaptim
Dikkat et ilk fırsatta yatağa atar seni
Evlilerden korkmalisin
O bana geçen gün şey muhabbeti yapmıştı yeni satış direktörü ile tanıştın mı onu hiç makyajsız gördün mü mesela demişti. Bu inceden mesaj gibiydi çünkü neden o kadını örnek verdi başka mevzular var beni oraya uygun görüyor bunu seziyorum seni taşıyabilsin demek vs. Bugün de örnek olmak parmakla gösterilmen lazım dedi işte
dikkat et bu adama
Yaşın kaç giyime karışıyormu
Yaşla ne alaka aw