Çalıştığım otelin insan kaynakları direktörünün yanındaydım dün, bugün saçın başın daha düzgün dedi, geçende de güzel kızsın kendine bak makyaj vs yap ki seni taşıyabilsinler anladın mı demişti
Bugün yine dedi işte kendine bak işe alınırken yalvar yakar girmek istiyorsun işe girince de kendini salıyorsun dedi kendine bak ki parmakla gösterilesin herkese örnek olmalısın dedi.
Neden ben örnek oluyorum ki ne demek istedi sizce ve işe girmek için de öyle pek yalvarma gibi bir durumum olmamıştı açıkçası
Bugün yine dedi işte kendine bak işe alınırken yalvar yakar girmek istiyorsun işe girince de kendini salıyorsun dedi kendine bak ki parmakla gösterilesin herkese örnek olmalısın dedi.
Neden ben örnek oluyorum ki ne demek istedi sizce ve işe girmek için de öyle pek yalvarma gibi bir durumum olmamıştı açıkçası
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Demekki normalde kendine bakmayan paspal birisin insan içine nasil çıkılması gerektiğini söylemiş sana
Hajsjkdkdk sen öyle san, öyle değilim ayrıca bana kadar otel Kezban kaynıyor bu uyarının yapılacağı son kişiyim
O senin görüşün ama
Olay şu ben zaten güzelim ve kendisi de söyledi, tipimde bit sorun yok ayrıca herkes Kezban burada kdkdkdk. O bana geçen gün şey muhabbeti yapmıştı yeni satış direktörü ile tanıştın mı onu hiç makyajsız gördün mü mesela demişti. Bu inceden mesaj gibiydi çünkü neden o kadını örnek verdi başka mevzular var beni oraya uygun görüyor bunu seziyorum seni taşıyabilsin demek vs. Bugün de örnek olman parmakla gösterilmen lazım dedi işte
Daha çekici dikkat çekici ol diyor
Neden ama
Neden ben, diğerleri değil?
Belki potansiyelin var ama harciyorsun belki göz onundesin dahada çekici olman gerekiyor
Ama beni nasıl direktörlüğe düşünüyor ben resepsiyonistim birden nasıl olacak
Düşündüğü yerle ilgili bı ayrıntı yok yukarda yazdiklarinda
Olay şu ben zaten güzelim ve kendisi de söyledi, tipimde bit sorun yok ayrıca herkes Kezban burada kdkdkdk. O bana geçen gün şey muhabbeti yapmıştı yeni satış direktörü ile tanıştın mı onu hiç makyajsız gördün mü mesela demişti. Bu inceden mesaj gibiydi çünkü neden o kadını örnek verdi başka mevzular var beni oraya uygun görüyor bunu seziyorum seni taşıyabilsin demek vs. Bugün de örnek olman parmakla gösterilmen lazım dedi işte
Sana yazılıyor olabilir mi
Yok ya sanmam evli çocuğu falan var. Ayrıca bu sefer konuşurken yanımızda başka çalışan vardı
Evli olanlardan korkmalı zaten bekarlar o kadar uğraşmaz emin ol yani iki seçenek var ya çok güzel olduğun için örnek olmanı istiyor ya da sana yazılıyor
O bana geçen gün şey muhabbeti yapmıştı yeni satış direktörü ile tanıştın mı onu hiç makyajsız gördün mü mesela demişti. Bu inceden mesaj gibiydi çünkü neden o kadını örnek verdi başka mevzular var beni oraya uygun görüyor bunu seziyorum seni taşıyabilsin demek vs. Bugün de örnek olmak parmakla gösterilmen lazım dedi işte
Bak o da olabilir belkide onun yerine seni düşünüyor ya da daha da iyi olman için çabalıyor ki senin iyi olman demek onun artısına olur
Onun neden artısına olur anlamadım ona ne yararı olacak ki
Yani senin üstün değil mi elemanları iyi olursa o da takdir alır sonuçta onunda işine gelir yanında çalışanların güzel temiz bakımlı efendi olmalarını değil mi
10 senedir orada çalışıyor zaten onun yeri sağlam takdire vs ihtiyacı yok ki. Ayrıca beni nasıl direktörlüğe düşünsün ben resepsiyonistim birden nasıl olacak
Neden olmasın ki işini iyi yapıyorsan onuda yapabiliceğine inanıyorlarsa yaparlar 10 senedir orada çalışması bi artı değil kimsenin yeride garanti değildir bazı insanlar sürekli en iyisini isterler mesela belkide öyle bi karakteri vardır