Yakın arkadaşımla öpüştük hatta bazı anlarda engel olamiyordu durduruyordum. Ama öpüşmekten ileri gitmedi denebilir. Ama He seferinde bir daha olmayacak demesine rağmen tekrar etti. Biz arkadaşız yapma dedim kaç kez bilmiyorum. Ama sevgili olma adına her hangi bir adım atmadı. Yapmamalıydık ama oldu özür dilerim dedi tekrar tekrar oldu. Hatta bana karşı bir şey hissetmeyen bir adamla öpüşmek istemiyorum dedim kaç kez. Bende müsade ettim yalan yok suçlamıyorum onu cinsel bir çekim de olabilir. Ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum işte kötü yorum yapmayın lütfen sadece fikir verin bunu yaşayan var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılKötü bir yorum yapmak bizim haddimizde değil hakkımızda değil.
Eğer ortada bir suç varsa bu ikinizde de var. Açıkçası ben arkadaşına hiç yakıştıramadım yaptığı davranışın kendisi bir erkek ve arkadaş olarak senin yanında durması gerekirken aksine sana kötü gözle bakmış kötü gözle bakmak da demek istemiyorum ama seni öpmüş sürekli bunu tekrar etmiş yani sana karşı bir art niyet beslemiş bu çok çok kötü bir şey Evet bir insan arkadaşını sevebilir veya arzulayabilir ama en azından bunu daha uygun bir dille söyleyebilirdi. Sen de ağırlığını koymak yerine ona müsaade etmişsin her ne kadar istemiyorum falan desen de sonuçta ortada da bir tecavüz taciz durumu yok gördüğüm kadarıyla sen de istiyorsun senin de ağırlığını koyman gerekirdi.
Böyle nereye kadar gidecek hep öpüşeceksiniz ama arkadaş mı kalacaksınız biraz daha geniş düşünmen lazım eğer ondan hoşlanıyorsan ya da onu seviyorsan açık açık al karşına konuş Ben senden hoşlanıyorum falan de ama hayır bir şey hissetmiyorsan daha fazla bu durumu sürdürmeyin çünkü sevişmeye kadar gidebilir ileride daha çok pişman olabilirsin11 Yorumla
Soran+1 yılKonuşacağım elbette ama tekrar öpmek istemesi gerekiyor ki bu konuşmayı yapabileyim çünkü gururum el vermiyor şu an
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Yapma Süleyman biz dostuz deseydin ya hiç izlemedin mi filmlerden sahnelerden öğrenemedin mi. İkiniz de istemişsiniz karşılıklı öpüşmüşsünüz her neyse yaşadığınız o anın o an çekimi mi diyeyim yani ne diyeyim bilmiyorum ki engel olamamışsınız karşındaki kişi belki de sadece o geçici bir istekle yaklaştı o yüzden farklı bir adımı atmıyor buna senin dur demen gerekiyor yani özür dilerim ne olacak bir şey değil yani sana karşı bir adımı atmıyorsa Sen de buna her fırsatta izin veriyorsan bu değişmez biraz kendine mesafe koymalısın senin elinde olan bir şey yani sana karşı bir şeyler hissetmesi için beklemelisin hissetmiyorsa zaten dediğim gibi sadece o anlık bir arzu istekle yani tensel çekim mi diyeyim ne diyeyim onunla olan sana karşı bir şeyler hissetmesi için beklemelisin hissetmiyorsa zaten dediğim gibi sadece o anlık bir arzu istekle yani tensel çekim mi diyeyim ne diyeyim onunla olan bir şey bu
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama tekrarı olmadı tatilden döndük tekrar görüşmedik 4. Gün bu gün. Bir iki kez aradım kısa kısa konuştuk hepsi bu. Tekrar öpmeye kalkarsa elbette bu konuşmayı yapacağım
Selamlar,
Şu kabul etmen gerekiyor. Arkadaşın seni öpmüyor, sende onu öpüyorsun. Sende onu istiyorsun ve bu durum hoşuna gidiyor. Eğer gerçekten rahatsız olsan buna her türlü engel olur gerekirse konuşmaz mesafe koyardın. Seni yargılamıyorum. Sevgili olmasan bile insanlar arasında cinsel bir çekim olabilir.
Büyük ihtimalle birbirinizi arzuluyorsunuz. Bu böyle devam ederse öpüşmeler dokunmaya, dokunmalar çıplak kalmaya kadar gidecek. Ve siz yine sevgili olmayacaksınız. Ya kökünden kesip atacaksın bu konuyu ya da bir isim koyacaksın. Çünkü yolun sonu yavaş yavaş görülüyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılNasıl işim koyacağımı bilmiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bundan sonra karar ona düşüyor aslında. Anladığım kadarıyla siz ondan etkilenmişsiniz, elektrik de almışsınız ama bence o ne istediğini tam olarak bilmiyor. Dediğiniz gibi sadece cinsel çekim olduğu için yakınlaşmış size. Artık bu saatten sonra da sizden gerçekten hoşlanıyorsa itiraf etmesi lazım, hoşlanmıyorsa da bir daha böyle bir şeye asla müsaade etmemelisiniz ve onun da yapmaması lazım. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
014 Yorumla
Soran+1 yılNasıl itiraf ettireceğim hoşlanıyorsa onu bilemiyorum
- +1 yıl
Seven adam her türlü itiraf eder bence. Çekingen biri de olsa kendini zorlar ve o anda söyler. Kendi içinden gelmesi lazım.
Soran+1 yılO an oldu işte ama ben arkadaşız bu yanlış dediğimde evet yanlış dedi
- +1 yıl
Şimdi şöyle bir durum var. Diyelim ben birisiyle flört etmek istiyorum ya da sevgili olmak niyetindeyim ama kızın duygularından emin olamıyorsam, o nasıl düşünüyorsa ben de öyle düşünürüm ama diyelim gerçekten çok seviyorum, arkadaş kalmayı artık doğru bulmuyorum, ilişkiyi bir adım öne taşımak isityorum o zaman her şeye rağmen itiraf ederdim.
Soran+1 yılYani duygularımı itiraf etmeliyim. Ben aksine direk beni neden öütügünğ bana karşı ne hissettiğini sormak istiyorum. Sadece arkadaşız derse ozmaan mevcut durumun benim için doğru olmadıgını hayatımın hiç bir döneminde macera aramadığımı ve daha ciddi bir seyler iştedigimi o sebeple aramızdaki sevgi ve saygıyı yitirmeden bu şeyi bitirmemiz gerektiğini ve bir daha görülmememiz gerektiğini söyleyeceğim. Ama dediğim gibi ilk önce ona konuşması için fırsat vermeyi düşünüyorum.
- +1 yıl
Evet tam olarak böyle yapmalısınız. Bunu kastetmiştim bende.
Soran+1 yılUmarım iyi okur kötü olursa üzüleceğim çünkü
- +1 yıl
Hayırlısı olsun hakkınızda.
Soran+1 yılOeki sence bunları söyledikten sonra en azından basit kız konumundan çıkar mıyım
- +1 yıl
Evet, çünkü niyetiniz ciddi yani ciddi bir ilişki istiyorsunuz. Her ne kadar o anda teslim olmuş gibi olsanız da artık buna müsaade etmeyeceğiniz için bir sorun yok.
Soran+1 yılErkeksin sen daha iyi bilirsin. Ben kendimi küçük düşürmek istemiyorum artık çünkü.
- +1 yıl
Bence küçük düşmezsiniz yani bunu yaparsanız bir mesele olmaz.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
9Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılSelam,
Bir arkadaşlığın içerisine cinsellik veya cinselliğin ilk başlangıç adımı olan öpüşme girdiyse o arkadaşlık zaten bitmiş demektir. Eğer sen de ondan hoşlanıyorsan bir şeyler paylaşabilirsin ama tekrar eski arkadaşlığınıza dönmeniz zor maalesef.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKendine bakabilecek durumdaysan veya şartların çalışmaya musaitse bi çöp bile istemee..
Ondan kurtulmak sana en büyük hediye olur. Emeklerini de gören var elbet bi gün ilahi adelet tecelli eder.04 Yorumla
Soran+1 yılBen calısıyorum zaten kendi ayakları üstünde duran bir bayanım
- +1 yıl
İyi öyleyse sana hayrı olmayan birisinden bi şey isteme teklif edersede reddet ne kadar aciz birisii olduğunun farkına varır belki..
- +1 yıl
Aaaa yanlş soruya cevap yazmışım ya siler misin :D
Soran+1 yılBenimkine cevap ver ozaman
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Aslında bence duygusal bir bağ var sadece siz konduramıyorsunuz önce duyguları kabul edin derim sonrası gelir
025 Yorumla
Soran+1 yılBence yok olsa sahiplenirdi bence
Soran+1 yılYani üstümü başımı düzeltir yan yana ya da terimi değiştirir falan ama yan yanayken onun dışında mesaj falan çok atmaz
Soran+1 yılNasıl açayım konuyu tekrar öperse mi
Soran+1 yılHoslanıyorum
Soran+1 yılNasıl başlamalıyım kendimi hemen hoşlanmış kız olmak da istemiyorum ama böyle de olmaz
Soran+1 yılNeden beni sürekli öpmek istiyorsun beni ne olarak görüyorsun mu diyeyim
Soran+1 yılArkadaşız ya da bilmiyorum diyecek
Soran+1 yılPeki bunları söyledikten sonra basit kız konumuna düştüysem o konumdan çıkar mıyım
Soran+1 yılKesinlikle umarım sarsılan imajım düzelşr
Soran+1 yılPlanım bu zaten iki gündür aramıyor yazmıyor zaten çok mesaj atan biri degil kimseye atmaz arar ama aramıyor da iki gündür bende aramıyorum belki de hiç aramayacak onu da bilmiyorum
Soran+1 yılBu durumdayken aramam imkansız belki de tekrarlanmayacak bile
Soran+1 yılNe zaman olur bilmiyorum işte
Duygusal bi boşluktasın ya da benzer. Ve sağlıklı düşünemiyor ve ufak bi ilgiye yöneliyorsun kimden olursa olsun.
039 Yorumla
Soran+1 yılGaliba öyle. Buna engel olmam gerekiyor kaç kez durdurdum ama yine yapıyor o da engel olmuyor
Soran+1 yılÖyle ama bir yandan da beni kırmak istemiyor. Biri bana bakınca üstümü falan düzeltiyor hatta biri bana bakıyor diye sahile çektiğimiz sandalyemin yerini falan degiltiriyor
Soran+1 yılAma bana da bir adım atmıyor sevgili olalım demiyor mesela ya da ne bileyim sana bir şeyler hissediyorum demiyor
Soran+1 yılYani uzun yıllardır arkadaşız ama böyle mesajlaşma falan yok arada arar çık gel gezelim der birlikte iyi vakit geçirir eyleniriz sürekli güleriz hatta. Yan yana sürekli suratımı sever güzel olduğumdan bahseder hatta ben biraz açık giyinirim şey der bana ünlü bir kadın var çok güzel açık giyinen ama çok çok masum biri adını unuttum aynı öylesin der. Öpüştükden sonra dudaklarımın zevk verdiğini de söyledim sağ olsun. Kafalarınız uyuşur ama benim onu ilişkiye çekmem lazım böyle olmax çünkü
Soran+1 yılBence bir yolu olmalı
Soran+1 yılOnu ilişkiye çekmek için bir yol. Şu an bana karşı deger vermeden başka bir hissi olduğunu düşünmüyorum. Bana deger verdiğini biliyorum ama.
Soran+1 yılAnnesini yakın bir zamanda kaybetti ona iyi geldiğimi de biliyorum keza sarılıp uyuduğumuz bile oldu sarılıp ağladığı bile. Ama ben bana bir şeyler hissetsin istiyorum
Soran+1 yılYıllardır arkadaşız her kötü anında yanında oldum annesinin Mevlüt’üne kadar çağırdı. Annesini kaybetti omuzumda ağladı sarılıp uyudum ona vs vs
Soran+1 yılBir yerlere tatile gittiğimizde örneğin sürekli bir seyler için sunu ye sunu alayım sana hadi bunu yapalım böyledir düşünür beni genelde biri bakıyor sa çeker kenara düşeceğim zamanlarda elimi düştüyse da yürür vs vs
Soran+1 yılHayır benimle başka kızlar hakkında konuşmaz genelde.
Soran+1 yılBir kere uzun yıllar önce olmuş ondan taa çok uzun zaman önce bahsetmişti başka bahsetmedi bana da bahsettirmez. Bahsedince kızar hatta. Onun dışında konuştuğu kız olduğunu hiç şöylesinden ama bir kere kızla konusuyorum bakıyorum tam evlenilecek kız eve çağırıyorum kabul ediyor vs dedi
Soran+1 yılDenemek içinmiş bilmiyorum. Biri sevgilimisiniz falan dediginde ben hemen hayır derim o demez mesela
Soran+1 yılYukarıda söylediklerini açarak tekrarlar mısın
Soran+1 yılEvlilik vs istedigini söylüyor genelde. Sadece doğru dürüst kız yok diyor
Soran+1 yılVe evet orada ben ona yem attım aslında diyebilirdi demedi. Demesi için zaten o lafı ettim biz arkadaşız bana bir şeyler hissetmeyen bir adamla öpülmek istemiyorum dedim sadece sus dedi.
Soran+1 yılKısmet öyle.
Soran+1 yılKısmen
Soran+1 yılBilmiyorum aklım karısık gerçekten mesela dünden beri mesaj ya da arama yok ama zaten hep öyle bir üki güne yine gelir çok sarılmaya ihtiyacım var diye.
Soran+1 yılYok sadece son bir haftadır böyle öncesinde sadece sarılırdı. Biri sevgilimisiniz diyince ben arkadaşız derdim ı susar hep
Soran+1 yılBilmiyorum her ihtimal aklıma geliyor
Soran+1 yılÖrneğin ben onun arkadaşları ile tanıştım o benimkilerde tanışmadı gerek görmedim ya da annesinin Mevlüt’üne gittim ailesine girdiğim oldu yani bilmiyorum işte
- Aşk İlişkileri konusunda 520 cevap paylaştı.
+1 yılSen açıl ya sevgili olalım ya da görüşmeyelim de böylece seni sevip sevmediğini de anlamış olursun
04 Yorumla
Soran+1 yılKendimi küçük düşürmek istemiyorum kendini kötü hissetme kafanda kurma düşünme dedi sadece öpüştük olmaması gerekiyordu dedi.
- +1 yıl
Bı s... tır git derim ben ona ya tahminimce sen ondan hislanmissin oda bunu kullanmış ve devam etmiş nasıl olsa oda bisiy demiyor diye. Ozaman şöyle de birisi ile konuşuyorum hoşlandim sanırım de bakalm ozaman ne yapacak umursamaz ise s... tiri bas gitsin umursar ise zaten bisiyler yapar
Soran+1 yılDaha çok yeni bunu hemen yapmam saçma olur ne ara der
- +1 yıl
KS den öyle bir anda tanıştık de ona ne canım 😀
Hep dedim ve demeye devam edeceğim; bir kadınla bir erkek arkadaş olamaz. Olsa bile öyle kalamaz.
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyleymiş hastayım hastaneye götüreyim işim bitince haber bekle dedi
Soran+1 yılHaklısın
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Baya bir çekim var eğer istemiyorsanız baş başa kalmayın
026 Yorumla
Soran+1 yılAma hissem bir şey yok aramızda
Soran+1 yılBende var galiba ama onda yok
Soran+1 yılBende ona karşı bir his var
Soran+1 yılÖyle olsaydı ilk o öptügünde biz arkadaşız dediğimde ne arkadaşı derdi. Yanlıştı ama yaptık demezdi.
Soran+1 yılÇünkü beni öperken arkadaştık ve yanlıştı belki de bunu demesini bekledim keza bana bir şey hissetmeyen bir adamla öpüşmek doğru gelmiyor da dedim orada da sana bir şey hissediyorum demedi.
Soran+1 yılBence degil bilmiyorum kafam karıştı
Soran+1 yılBilmiyorum işte anlamıyorum bana deger verdiğini biliyorum ama tek bildiğim bu. Dürekli bir şeyler alır yemek içecek sorar sürekli yan yanayken vs
Soran+1 yılAma öpmeye devam edecek biliyorum durduramıyor kendini
Soran+1 yılDenedi zaten durdurdum hepsinde. Hatta bir ara durduramadı kendini ağladım ozaman durdu
Soran+1 yılOrasını hissetmemi sağladı ağlayınca durdu neşelendirmeye çalıştı sakinleştirmeye calıstı
Soran+1 yılBerbattı
Soran+1 yılÖpüşmeden ilerisine karşıyım ben. Elimde degil çekim olsa da kendimi durduruyorum yapmak zorundayım
Soran+1 yılElbette
+1 yılSen izin veriyorsun o da ilerliyor işte. Buna hangi kız müsaade eder ki bulmuş senin gibisini öpüyo
03 Yorumla
Soran+1 yılBir eşyler hissettiğim için izin verdim ama olmaması gerekiyordu
- +1 yıl
Bir şeyler hissetmen gayet normal ama onun öpmesine rağmen sevgililik anlamında adım atmaması seni kullanıyor anlamına gelir bence. Yoksa sevgilin olsa öpebilir ne yapıyorsa yapsın ama şu an normal bi insansın arkadaşısın ama amacı ne o zaman açık açık söylemelisin
Soran+1 yılBiliyorum farkındayım ne yapacağımı bilmiyorum bir daha olmasın diye kaç kez derdik ama aynı gün bir saat sonra tekrar ediyot
Sadece öpüşme de kaldı mı
07 Yorumla
Soran+1 yılKaldı biraz da karnıma falan dökündü işte. Yalan olmasın bir ara cinsel organını hissetmemi sağladı ki ben hemen kendimi geri çektim hatta kötü hissettiğim için ağladım
Soran+1 yılSanırım öyle yapacagım ama kendimi rezil ettim
Soran+1 yılElbette arkadaşlarına kesin anlatacak neler yaptık vs diyecek ben naptım ya
Soran+1 yılErkekler böyledir havalarını atarlar adım kadar eminim kendimi maffettğm
Gizli Üye(36-45)+1 yılKullanılacaksınız dur demezseniz.
011 Yorumla
Soran+1 yılKaç kez durdurdum bilmiyorum ama tekrarlıyor hatta bazen dur desem bile durmuyor.
Cevap sahibi+1 yılBu sınırı korumamak, buna izin vermek sizi kullanılacak bir peçete yapacaktır. Tercih sizin.
Soran+1 yılNasıl engel olabilirim peki buna adama kaç kez tekrarı olmayacak diye söz verdirdim saymadım
Cevap sahibi+1 yılİletişiminiz nedir?
İrtibatta bulunmayın yahu. Adamın tüm hevesi ve size olan bakış açısı bu. Sonra fazlasını ister, olmayınca zorla yapar belki. Nereden biliyorsunuz?
Soran+1 yılYakın arkadaştık. Sadece öpmek istiyor o kadar devamında dur diyorum zaten. Erkekler o anda istiyor zaten önemli olan kızın durdurması ki ben öpüşmede hiç izin vermedim ilerisine
Cevap sahibi+1 yılHormonların dışında bir olay yok burada. Sanmayın ki kıymet veriyor vs...
Bırakın izin vermeyin bir daha mesafeyi koruyun ve gerekiyorsa tersleyin.
Soran+1 yılBana insan olarak kıymet verdiğini biliyorum ama his yok. Bunu da biliyorum
Cevap sahibi+1 yılVerdiği insan olarak kıymet öpüşmeden sonra ne oldu acaba?
Zerresi kalmadı.
Siz yok dedikçe hırçınlaşacak, belki zorla yapacak. Bilemezsiniz.
Soran+1 yılYok aslında eve bırakana kadar sürekli bir şey istiyor musun ne alayım vs tarzındaydı. Bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılSürekli deniyor, sürekli arıyor, sürekli yokluyor...
Öyle olur zaten.
İrtibatı kesin derim, yoksa başınıza büyük bela olabilir bu durum.
Soran+1 yılÖyle yapmayı planlıyorum
Enteresan çocuk seni başka türlü goruyor
01 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
+1 yılKac kere öpüştünuz
05 Yorumla
Soran+1 yıl3 falan
- +1 yıl
boş ver sen sevgili ol onla
Soran+1 yılNasıl olacagım allah askına öyle bir şey istemiyor gibi
- +1 yıl
Ozaman yanına birdaha yaklastirma