3 senedir sevgiliyiz. Ben bir hata yapıp kız arkadaşımdan gizli instagram açtım. İsmimi soyismimi farklı yaptım. Oradan bir kızla konuştuk. Kız arkadaşım bunu öğrendi, arayıp 10 dakika boyunca hiç susmadan anneme, kız kardeşime, bana küfürler etti. Dinlemedi bile beni hiç. Artık sana güvenim kalmadı, hiç bir erkeğede bundan sonra olmayacak diyor. Kurtaramaz mıyım arkadaşlar yardım eder misiniz?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Neden başkasıyla konuşuyorsun ki
Erkeklerin %99,9'u konuşur ki zaten sadece kızlar bunu öğrenmez çoğu zaman. Çünkü erkekler doyumsuz. Sorsan hepsi çok iyi çok temiz. Fakat o öyle değil işte.
Yaniliyorsun gerçekten çok seven bir insanın bunu yapacağını sanmıyorum ihanet sadece yatmakla olmaz bir bakışla bile olabilir. Kendimizi kandırmayalım genelleme yapmayalım.
Valla çok iyi niyetlisin. Ben apart işi yapıyorum. Gelenlerin çoğu evli insanlar. Adam mesela evli, fakat bir kızla aparta geliyor 3 saat 4 saat kalıp evine gidiyor. Karısı işten geldiğini sanıyor ilgileniyor ama halbuki adam biraz önce sevgilisinin koynundan çıktı. Ben sadece apart işi değil çeşitli işler yaptım insanlarla iç içe olduğum. Hiç bir şey sandığın gibi değil
Kendini linçletmek için mi yazdın gerçekten. Herkes senin gibi değil inan ki sende bir kere Allah korkusu yok. İnsanlar edep ar namus bilmeyebilir ama sende de zerresi yok bir kırıntı bile kalmamış. Kendin gibi sanıyorsun insanları günah alma bari
Bence zor önüne bak derim
Tamam ama önüme baksam, hayatıma alacağım kişi onun gibi olmayacak biliyorum. Ben ne zaman yatmak istesem benimle yatan biriydi. Ben kaybetmek istemiyorum onu
Yatmak istesem yatan biriydi ne demek ya ne kadar iğrenç bir cümle
Dışarıda öyle birileri vardır sırf yatmak için arıyosan. Sen zaten eninde sonunda üzerdin bu kızı yaptığınla senden kurtulmuş ne güzel
@İzmirlibuseeeee11 Ya tamamda ben sevmiyorum onu işin aslı. Yani toparlamam gerekirse ve dürüst olmam gerekirse aşık değilim sadece yatakta mutluydum onunla
@İzmirlibuseeeee11 erkeklerin genel mantığı bu şaşırtmadı
Ay o kadar sinir oldum ki şu an
Kimsenin kıyamadığı kızına yatağa atıyorum olay bitiyor mantığıyla bakmayacaksın bi anne evladısın oda bir anne evladı kendine gelmelisin bence günah insanların duyularıyla oynamayın
@İzmirlibuseeeee11 kafama ağrılar girdi şu adamın yazdıklarını okurken midem bulandı
@İzmirlibuseeeee11 ve gizli kullanıcı..
Bakın arkadaşlar erkeklerin %99 u aldatır. Sadece şanslı olan kızlar bunu farketmez. Benim çevremde asla ihtimal vermeyeceğiniz nice erkekler sevgilisini veya karısını aldatıyor. Aldatmayan, gözü dışarı kaymayan yok yani. Bakmayın öyle ben böyle bir adamım, şöyle bir adamım dediklerine. Ayrıca şöyle bir itirafta bulunayım. Ben başlarda hoşlanıyordum. Cinsellik başlayınca hoşlantı vs kalmadı. Çünkü erkek beyni kadın beyni gibi değil. Evlilik öncesi yatan bir kadına hiç bir erkek içten içe saygı duymaz. Bir süre sonra o kadın sadece cinsel bir obje olur. Bu ne diyor diceksiniz belki şu an ama bunlar gerçekler.
Erkek gizli son cümlende katılıyorum keike kızlar sizin gibilere kanmasa
@Angelemerkel56 bacım ben şok oldum
@İzmirlibuseeeee11 bu çocugun beyni çok farklı çalışıyor gerçekten inanamıyorum yazdıklarına o kadar saçma ki başım zonkladı ya
@Angelemerkel56 aynen öyle canım
Hak etmişsin ben olsam affetmezdim
Tamam ama yatmadım ki ben sadece konuştuk öyle. :(
O zaman o da başkalarıyla konussun sadece kanul eder misin
Ne zaman yatmak istesem kabul ederdi otele veya aparta geçerdik. Şimdi yeni sevgili yapsam onun gibisini bulamam ki. Kaybetmek istemiyorum onu ya