Bana güvenmiyorsa, ya onun güvenini sarstım demektir ya da yanlış anlaşılmaya kurban gittim demektir. Yanlış anlaşıldıysam kendimi anlatırım. Diğeri olduysa akışına bırakmak gerek.
Sorunu kendimde ararım bir yanlış mı yaptım diye. Eğer güvenini zedeleyecek bir şey yaptıysam özür dilerim ve bir daha asla yapmayacağıma söz veririm. Ama durduk yere güveni bittiyse ve böyle güvensiz kalacaksa ilişkiyi devam ettirmenin bir anlamı yok
Tekrar güvenini kazanmak için çabalarım. Çabaladım da ama arkadaşlar bunu okuyorsanız eğer, "ne kadar çabalarsanız çabalayın asla bir güven geri gelmez".
Eğer yanlış anlama varsa sonuna kadar seven insan peşinden gider. Ama umursamayan insan bırakır güvenmeyen de terkeder. Bu kadar basit. Kimse birinin degerini bilmez bu dünyada. Herkes o nadir olan hayatının aşkını bulma çabasında
Bir iliskide güven yoksa zaten o ilişki uzatmaları oynuyor demektir anlaşmaların bile güven üzerine kurulduğu bu dünyada sevgide güven noksan olunca... hiç bir şekilde ilerlemez o ilişki
Iliskide zaten en onemli sey guven ve inanctir . Gecer bir koseye dusunurum , bana guveninin bitmesini saglayan bir hareketim mi oldu acaba? Konusmaya calisirdim. bir sebebi yoksa ayrilirdim. Guven onemli...
İlişki de en önemli husus açık ve net güvendir, ama güvenmiyorum dedi diye de ilişki bitirilmez arada ki güven problemini çözmeye ugraşmalısın çözemiyorsan zaten bir yerde kopucak
En İyi Cevaplar