Size artık güvenmediğini söyleyen sevgiliniz ile ilişkinizi devam ettirebilir misiniz?

#Himalaya #Güvenmemek

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bana güvenmiyorsa, ya onun güvenini sarstım demektir ya da yanlış anlaşılmaya kurban gittim demektir. Yanlış anlaşıldıysam kendimi anlatırım. Diğeri olduysa akışına bırakmak gerek.
Hayır, güven vermiyorsam sonucuna katlanırım.
Teşekkürler..
Hayir tabiki de guvenmeyip ustelik o iliskiyi yuurutmrk ne kadar sagliklii olabilir?
Yanlis yere yorum atmisim 😁😂😂
Guven en onemli unsur o yuzden o olmadan yuruyen iliski samimiyete sigmaz..
Hayir tabiki de guvenmeyip ustrlik o iliskiyi yurutmek ne kadar saglikli olabilir?
Cevap
49Cevap
Seviyorsam, güvenini kazanırım.
Hayır devam ettirmenin anlamı olmaz.
Sorunu kendimde ararım bir yanlış mı yaptım diye. Eğer güvenini zedeleyecek bir şey yaptıysam özür dilerim ve bir daha asla yapmayacağıma söz veririm. Ama durduk yere güveni bittiyse ve böyle güvensiz kalacaksa ilişkiyi devam ettirmenin bir anlamı yok
Tekrar güvenini kazanmak için çabalarım. Çabaladım da ama arkadaşlar bunu okuyorsanız eğer, "ne kadar çabalarsanız çabalayın asla bir güven geri gelmez".
evet gelmiyor maalesef
Eğer yanlış anlama varsa sonuna kadar seven insan peşinden gider. Ama umursamayan insan bırakır güvenmeyen de terkeder. Bu kadar basit. Kimse birinin degerini bilmez bu dünyada. Herkes o nadir olan hayatının aşkını bulma çabasında
Bir iliskide güven yoksa zaten o ilişki uzatmaları oynuyor demektir anlaşmaların bile güven üzerine kurulduğu bu dünyada sevgide güven noksan olunca... hiç bir şekilde ilerlemez o ilişki
Güven olmadan ilişki yürümez ki. Bitebilir.
Ama çok aşıksam tekrar güvenini kazanmak için uğraşırım...
sevgiliye evlilige karsiyim yani pek ilgilendirmiyor iyy evlenen ve bana asik olan erkeklerden kacarim umrumda olmaz 😂
en guzel yalnizlik ya kafa rahat ne is derdi yok yemek yapma derdi cocuk derdi ben niye evlenim malmiyim😂diger salak erkekler dusunsun bunu
yani o kisiyede gulerim hic biseyim yapmm kizlara sanki erkek mi yokk😂
kizlar erkek cok kaybeden erkek dusunsun amann
aa yanlis yazmisim evlenmek isteyen erkekten kacarim😂
Eğer birinin güvenini kırdıysam bu hem karşımdakine ayıp hem de kendime ayıptır yüzsüz gibi peşinden koşamam
Öncelikle neden güveninin azaldığını sorarım eğer düzeltilebilecek bir şeyde çözülmesi için herşey yapılır ama çözülemeyecekse oluruna bırakırım
Haksızlık yaptığını ispatlamak ve sevgime sahip çıkmak icinse evet ederim.
Ben ettirsem ne olur ki güvenmiyorsa o ettirmez zaten.
Güvenemiyorsa gerek kalmamış birlikte olmamıza... bitmiş zaten...
Himalaya dağlarına gidebiliyorsak sikinti yok devam
Güven bitmisse sevgide bitmiştir. Bu yüzden devam ettirmenin anlami olmaz.
Sevgi çok önemli evet ama güvenin bittiği bir ilişki sağlıklı yürümez.
Devam eder :) Güvenmemekle haklıdır ve karakterimi çözmüştür
şu an öyle bir durumdayım ama tekrar başlar miyim bilemiyorum
Zaten guvenmedim dun ayrildim o halen cabaliyodu guven bu bir kirilirsa bidaha gelmez
Uzatmanin manası olmaz. guven bittiği zaman bir ilişkide ilişki bitmiş demektir.
ilişkiyi ilişki yapan güven zaten neden güvenmediğini sorarım önce olmazsa yollarımız ayrılır
Bana güvenmemesini gerektiren bir durum yoksa eğer uzatmam daha fazla. Ne demek yani güvenmiyorum !
Güvenin olmadığı yerde ilişki olmaz, huzursuzluk ve kavga başlar...
güvenmiyorsa beklemesini bir süre zaman isterdim de
beni tanıyan kişi güvenmeyecek :D :D :D
Şahsen ben noktayı koyar veya ilişkiyi sineye çekerim. Güven ve saygı olmadıkça benim için yürümez
Iliskide zaten en onemli sey guven ve inanctir . Gecer bir koseye dusunurum , bana guveninin bitmesini saglayan bir hareketim mi oldu acaba? Konusmaya calisirdim. bir sebebi yoksa ayrilirdim. Guven onemli...
cehennemin dibinde güvenmesin iftira ve genellemelerden sonra en sevmediğim şey güvensizliktir
Güven yoksa ilişki de bitmiştir.
Bitiririm.
İlişki de en önemli husus açık ve net güvendir, ama güvenmiyorum dedi diye de ilişki bitirilmez arada ki güven problemini çözmeye ugraşmalısın çözemiyorsan zaten bir yerde kopucak
Güvenmediğini söylüyorsa büyük olasılıkla ayrılmıştır
Hayır devam edip karşımdaki insanın hayatını zehir etmek istemem.
Hayir bana guvenmeyen bir insanla olmam kendime bu saygisizliği yapmam.
Sadece güvenmiyorum demekle olmuyor, bunu hareketleriyle konuşmasıyla belli ettiriyorsa istenilse bile o ilişki yürümez
Hem güvenmediğini söyleyip hemde ilişkiyi bitirmiyorsa onda bir sıkıntı vardır zaten güven olmadan hic bisey olmaz
Hayır.
Güven en önemli unsur bence bir ilişkide o olmadıktan sonra yavaş yavaş sevgi de aşk da bitiyor.
O hala istiyorsa devam edebilirim. Seviyorsam tabi
İlişkinin en önemli kuralı güvendir. Yani tabiki de devam ettirmem ❌
Devam etmez
#hacıemre
Güven ilişkinin temelidir olmazsa olmazı
güven bittiyse her sey bitmistir
Güvenin olmadığı yerde ben de yokum..
Güven yoksa ilişkide olmaz zaten.
Hayır.
Yolu açık olsun sağlıcakla kalsın
Net biter
Güvenini kazanırdım tekrar
Güven bitmisse herşey bitmiştir
Seviyorsan ediyorsun işte
Güvenmesini sağlamayı denerim olmuyorsa olmuyordur
güven yoksa sevgi de yavaş yavaş azalır zaten
biz birbirimize güvenimiz sonuz
Güven olmadan bir ilişki yürümez.
Güvenmesi için uğraşırım ama olmazsa bitiririm.
güven yoksa hep şüphe vardır
Hayir nasil devam etsn guven yoksa hicbsy olmaz
Güven olmayan yerde ne işi olur insanın?
Güven olmazsa çok zor
Güvensizligini hak edecek bişey yaptın mı
Güven sarsılınca ilişkide zedelenir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar