2 ,5 yıla yakın ilişkim dün bitti ve sevgilim böyle bir mesaj attı
Ben hedefi olmayan sürekli darlayan kıskançlık yaratan biriyle idare etmekte çok zorlanıyorum, artık cok yoruldum 2-3 sene olucak çalışma düzeni oluşturmayı beceremeyen birisiyle gelecek neden kurayım, ben her türlü zarar görüyorum , hem manevi zamandan gidicek kişi kendini düzeltmiyor sürekli kıskançlık yaratıp arkadaşlarımla aramı bozup sonrada onlara ilişkiyi anlattın daha sonra gelip her şey normal gibi düzelsene neden böylesin niye şöylesin niye böylesin , suratıma tokat atmış kadınsın çenem ağrıdı 2-3 gün rüyama giriyor eskisi gibi olamıyorum çalışmak her zaman daha iyiye götürüyor beni karşımda Anlayışlı birisi yok Amerikan oyunları Amerika da ırkcılık Amerika’da gidersen şöyle olur , Türkiye iyi diyorsun hepsini geçtim ben artık zorlanıyorum ben sana bin dolar vermedim ama sen kendini geçindirecek zamanı boşuna harcıyorsun herkese hoş vakit zaman çok değerlidir boşa harcayan birisin , ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum daha da olmuyo ***^
dedi ve küfür etmeye başladı sonrasında ben sana güvenmiyorum Cebinde 5 kuruş para yok her şeyi ben ödüyorum ben ödemek zorunda değilim sktt git yüzsüz köpek dedi bayramını kutlamak için evine gitmiştim dün sarısı karşıya geçerdi çünkü onu gerçekten çok seviyorum fakat kafasına kolların arasına gömüp git defol git seni görmek istemiyorum dedi beni sevmiyor musun dedim seni sevsen böyle davranmam zaten defol dedi Çok zoruma gitti bütün olanlar o kadar emek vermiştim ki ona inanılmaz tokat atma sebebim ben gideceğim ne halin varsa gör diyerek benim üzerime gelip ağlattı ve ayrılıp geri dönüyordu ben de sevdiğim için kabul ediyorum her seferinde ama mutlaka bir kızla arkadaş olarak da olsa iletişime geçiyordu ve bana sadece arkadaşım diyordu şimdi ne yapacağım bilmiyorum fotoğraflarımızı Instagram‘dan vs sildi ben de onu sildim ve numarasını sildim ne yapmalıyım bilmiyorum kadına nasıl çıkaracağım onca emek onca hatıra Ben o varken hiç erkek arkadaşa ihtiyaç duymadım çünkü benim sevgilim hem erkek arkadaşımdır hem de sevgilimdir ama o benim senden sonra kız arkadaşlarım olabilir diyerekten kız arkadaş yapmak istedi yeni birileriyle tanışmak istedi ve izin vermeyince kısıtlayıcı ve kıskanç biri oldum şimdi bu durumda benim ne yapmam gerekiyor ve haklı mı
Seni çok seviyorum gerçekten çok moralim bozuldu ben her şeyi birlikte yapmak istiyordum farklı biriyle mi konuşmak istiyor bilmiyorum neden böyle yaptığını çözemiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
üzülme demekki senin kıymetini bilmiyor demekki sana layık değil gerçekten seni seven insanlarla hayatını kur
Adam alacağını almış. Cinsel birliktelik oldu mu
Evet oldu ama sorun bu değil herkes kıçınıı kaldırdın o yüzden sana böyle yaptı diyor
Doğru demişler. İlk onla yaptın o zaman demi? Bi de yarın o bir gün evleneceğin adama ne diyeceksin peki
Takmıyorum bu konuları gerçekten mevzu başka pişman olmasını istiyorum gerçekten
@Stereo_ sanane burası arap ulkesi mi takan kalmadı ağla. Senin gibi iki üç kişi takıyor. Sen evleneceğin kadına ne diyeceksin kaç kişiye caktin acaba
Niye yorumuma atlıyorsun sen? Bak şu an ağladım sjks. Yarası olan gocunur. Ben kaç kişiye çaktıysam o zaman sende TEM otobanısın. Milletle yiyişip otuza gelince temiz zengin adam istiyorum diyeceksin yalan mı?
Bak nasıl da cevap veremedin hahsjjs kalırsın böyle
Özgürlüğü savundun kimseyle de olmamışsın ne büyük çelişki jsksk kimin bunu takıp takmadığı belli oluyor yazık kafana xjldğs
Yarana basmışım xjxksksjs
canım bana yazan adamları görsen onu bırak beni al dersin maymun herif xjdjsjjxd
Evet kimseyle olmadığım savunmayacagim anlamına gelmez
Özgürlük ile namus ne alaka beynine sokm
Bana yuruyen adamları görsen ben erkek miyim dersin mk tipsizi
Bende ananıı *
Bsksksk 😁
Hahahahah yarana nasıl bastım ama jdkslskdks her jiz reddetmiş seni agliyosunnn
Ha ben travestiyimm diyosun sikinnnnn oldunu bilmiyordum hskslls
Kişi kendinden bilir 😁
Bak şu an yaptın hsjskks
Gel cakayim
Yok klsın travestii abla ızpd
Gel gel
5 cm skin var türlü türlü huyun var
Ağla kezban Sümeyye hsksks
Kucuk p. ipili zibidi
Herkesi kendi sikinn gibi sanma 😉
Benim yok ama olmadığı halde seninkinden büyüktür kucuck velet bo. k git ağla şimdi 5 cm skinle oyna
O kadar üzülüyorum ki şimdi anlatamam hsjskks sen yaşıyorsun anasıı kılıklı kaltalk demek biri seni hiç * gelip burada kuyruk acını belli edip bana iftira atıyorsun kıyamam ezikkkkkkk
Senin anan eskort herhalde müşteri olarak giderim babanı da cagiririm
Üzülen sensin 5 cm p. ipini ve seni reddetmiş kızlar küçük velet veletleri siteye almayın yaaa ergen b. ok
Tost yapıp sever seni
sever
Sk. rmm
@ofbuneyauu kanka sakin olun lütfen 🥺♥️
Soracağın soruya sokayım bak nasıl da birbirimize düştük sayende.
Bi de kimseyle olmamışım diyo şu laflara bak senin gibi kız düşman başına
Artık ofneyauu denilen kişi nasıl bir kaşarsaa öyle bir erkekler anası ağlatmış ki gelip kinini burada kustu demek babasıyla eski sevgilisinin çüküü o kadar küçükmüş ki herkesi onlarla bi sanıyor ezikk. Allah’ından bul senin kadar şırret iftiracı biri görmedim. Mide bulandırıcısın gerçekten yazık anana babana
Engeli kaldırda yazdıklarıma bi bak sünepe ne ayıp
Xjjdişs
Ben mi küfür edin birbirinize dedim lütfen yA? Ne dediğinizin farkında mısınız
Yazıp durma la isim gücüm yom mesaj mı okucam
Koş anan baban elden gidiyor ne ayıp karı jdkdkld
Kendi anan mi aynen üstünde kayiyo
Anan dayimin kucağında Şu an vereyim mi
Tekrar engelliyorum bye
Bari laf sokmayı bilmiyorsun sus koca kafalıı dhdkkd