Hayatın ne getireceği hiç belli olmaz😃 Takılma boş ver genelde Türkiye’deki insanlar böyle şeylere çok takılır ama takılma ayrıca üç yaş pek bir fark değil bunu unutma önemli olan zaten kimlikteki yaş değil karşı tarafın zeka yaşı önemli düşünmesi ve uyum önemli. Keyfine bak yani gerçekten söylüyorum aşk konusunda hayatın ne getireceği hiç belli olmuyor😂 Çünkü zira ben bugün mesela benden büyük birisine ilgi duyuyorum bu benim yarın benden küçük birisine ilgi duymayacağını göstermez hayatın ne getireceği gerçekten belli olmuyor sadece aradaki çekime ve uyuma bak kimlikteki sayılara değil insanları umursama. 🌺🍀🌺
Hayatta her şey tecrübedir. Bu ilişki de size illaki bazı gerçekleri yaşayarak gösterecektir. Şu da bir gerçek ki 21 yaşında bir erkeğin hayata bakışı pek olgun olmayabilir, aldığı kararların arkasında duramayıp kaçabilir ya da duygularından emin olamayıp sizi de manevi anlamda yorabilir. Bunlar sizin hayata bakış açınızla da alakalı tabiki. Ciddi bir ilişki düşüncesinde değilseniz, akışa göre yaşamayı tercih ediyorsanız problem çıkmayabilir..
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Takmayın bence çünkü belki de ileride çok mutlu olacaksınız. Şükredin ki hayatınıza birileri girebiliyor; ben güzellik algılarına uymadığım için bu genç yaşımda şimdiden evde kaldım. Şükredin; hayatınızın ve sevgilinizin değerini bilin.
Olgunsa sorun olmaz da ergen kafasındaysa anlaşmakta sorunlar yaşanabilir, erkekler geç olgunlaşıyor biliyoruz zaten. Ben kendimden küçükle çıkmazdım yani hem biraz daha olgunum yaşıma göre çekemezdim onun çocukluğunu ama saygı duyuyorum yine de.
Ben de kendimden küçük birinden hoşlanıyorum. O bilmiyor şu an arkadaşız ve hiçbir sorun yaşamıyoruz beraberken. Eğer sevgili olsaydık da yaşamazdık diye düşünüyorum önemli olan kafaların uyuşması çünkü