Aşk İlişkileri 18 yaşındaki bir çocukla konuşuyorum. Aramızda 3 yaş var problem olur mu? hate__me Takip Et Xper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yaşıtlarına göre olgun birisi ve bayağı iyi anlaşıyoruz. Güncellemeler+1 yıl ben 23 yaşındayım 18 yaşındaki bir çocukla konuşuyorum. Aramızda 3 yaş var problem olur mu? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Sonjin Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Eski sevgilimle aramda 3 yaş vardı gayet iyiydi olabilir yani eğer olgunsa 0 0 Yorumla
CanerGök Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl 3 yaş küçük ile 5 yaş büyük olması olağandır, karakteri de olgun ise bir sorun yaratmaz. 0 0 Yorumla
bayloris Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Problem olacağını sanmam, sadece ilişkiler konusunda deneyimsiz olabilir o kadar. 0 0 Yorumla
MahlasıGiriftar Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Müthiş matematik mevzularına girmiyorum ama bir nane olmaz devam edin 0 0 Yorumla
Asosyal07 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 65% +1 yıl Bu emeklilik mevzusu değil ki yaşa takılıyorsun keyfini çıkar 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. 3 yaştan bir şey olmaz 0 0 Yorumla
ᴡiɴcнᴇѕтᴇʀ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Bence yakışıklı diyedir 0 4 Yorumla hate__me +1 yıl dış görünüş tabi önemli ama kafalarımız uyuşmasa konuşmam Yorumla ᴡiɴcнᴇѕтᴇʀ +1 yıl Kafa uyuyorsa başı da uyar Yorumla hate__me +1 yıl ne😳 Yorumla ᴡiɴcнᴇѕтᴇʀ +1 yıl Dış görünüşü diyorum aklına girmişse uyuşturuyor her türlü Yorumla
LanetliMühendis Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 69% +1 yıl dünende sormamışmıydınız bu soruyu. 0 0 Yorumla
MerveTaba Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. Anlaşamazsınız bence. Anlaşırsanız da sorun yok. 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 35 , eic 37% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı. yaşlar sorun olmaz fikirler uyuyor ise 0 0 Yorumla
PainterPANDA Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Siz sorun etmiyorsanız bir problem olmaz. 0 0 Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. yaşı takarsan problem olur 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Olur. 0 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 31 , eic 46% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bence sorun olmaz. 0 0 Yorumla
uzun327ince Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Olmaz 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 18,5b cevap paylaştı. Hayır sorun olmaz. 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 34,8b cevap paylaştı. Olmaz 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 36,8b cevap paylaştı. Olmaz 0 0 Yorumla
DevrimGenc Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Hayır olmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Eski sevgilimle aramda 3 yaş vardı gayet iyiydi olabilir yani eğer olgunsa
3 yaş küçük ile 5 yaş büyük olması olağandır, karakteri de olgun ise bir sorun yaratmaz.
Problem olacağını sanmam, sadece ilişkiler konusunda deneyimsiz olabilir o kadar.
Müthiş matematik mevzularına girmiyorum ama bir nane olmaz devam edin
Bu emeklilik mevzusu değil ki yaşa takılıyorsun keyfini çıkar
3 yaştan bir şey olmaz
Olur tabii de matematiğine hayran kaldım
Bence yakışıklı diyedir
dış görünüş tabi önemli ama kafalarımız uyuşmasa konuşmam
Kafa uyuyorsa başı da uyar
ne😳
Dış görünüşü diyorum aklına girmişse uyuşturuyor her türlü
dünende sormamışmıydınız bu soruyu.
Anlaşamazsınız bence. Anlaşırsanız da sorun yok.
Sadece küçük kalır akshfhsm
yaşlar sorun olmaz fikirler uyuyor ise
Neden problem olsun ki
Denemekten zarar gelmez.
Siz sorun etmiyorsanız bir problem olmaz.
yaşı takarsan problem olur
Olur.
Bence sorun olmaz.
Olur kral jenerasyon farkı var
bi ihtimal
olmaz 🔥🔥🔥
Alan razi veren razi
Konusmayi birak
Olmaz
Hayır sorun olmaz.
Olmaz
Olmaz