Arkadaşlar benden 3 yaş büyük. Her ne kadar fiziken falan dev gibi olsam da kızın yanında. Anlaşabilir miyiz. Konuluyoruz Bayadır sevgili gibiyiz. Buluşucaz hatta baş başa Bişeyler yaşama düşüncemiz de var. İlk başta üzülmüştü 3 yaş küçüğüm diye ama büyük gibiyim olgunum boy farkımız 30 cm. 3 yaş çok mu. Bide aramızda sorun çıkarmı ki.
Güncellemeler
1 yıl
Teşekkürler🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Siz yas konusunda kafaya takarsaniz eninde sonunda sorun olarak görmeye baslayacaksin. Benim cok sevdigim bi ablam beni büyüten. Kendisi 5 yaş küçük esiyle evli. Herkes sorun yaratmisti. Ama kimseye aldirmadi evlendiler gül gibi 2 tane cocuklari var cokta mutlular. Demek istedigim olay yas degil. Siz birbirine uygun musunuz anlasabilir misiniz ona odaklanin
Kesinlikle
Benim de konuştuğum adamla aramda 4 yaş var ve boy farkı falan da yazdığın gibi şükür gayet iyiyiz neden takıldın ki bu kadar?
Soruyorum sadece ya. Sadece ilk tanışmada küçük olmam dikkat çekti. Sorun olmayacağı ilk günden belliydi takmadık o yüzden. Teşekkür ederim.
He ben sen büyüksün sandım. Erkek büyük olmalı bence
Bence sorun olmaz önemli olan düşüncelerinizin uyuşması anlaşabilmeniz bu konuyu kafana takma takarsan sonunda bir tartışma olsun başka bir şey olsun bunlar olduğunda yaş farkından diyeceksin aynı jenerasyonsunuz 3 yaş da az bir yaş farkı sorun çıkmayacaktır
Teşekkür ederim. Ben böyle düşünüyorum
Teenks
Sorun çıkmaz kadının büyük olması daha güzeldir
Eyv 😅
:D Eyv
Bu düşünceyle ilerlersen olmaz tabi o durumu surekli dusun dusun tabi olmaz git ve yaşa anlaşıyormusunuz ona bak yoksa o seyler bir sayı sadece sacmalama
Aynen öyle. Çok düşünmüyorum zaten mantığım izin vermez. Sayıdan ibaret
Umarım iyi anlaşirsiniz
Buradan tanıştığım biri var o da senin gibi bu soruyu sormustu
Istersen konus ayni durumdasiniz 😂
Bişry olmaz ya anlaşırız. Anlaşamazsak ta yaşla ilgisi olmayacağından eminim. Karşılık saygı sevgi anlayış önemli burada.
Olabilir 😅
Yaş sadece rakam kafa yapısi önemli olan
Kesinlikle karşılıklı duygu önemli. Eğer yaştan sorun olursa ki o da şöyle kafa yapısı yaşın getirdiği bir durum ondan olmaz hatta şunu deyim bu durum bir kadın için daha önemli o senden daha çok düşünüyordur bunu
Gerçekten kadınları anlamak imkansız artik
Kadın daha olgun olduğundan karakter olarak daha iyi idare eder.
İyi bişey mi bu
İyi bir şey.
Anladım. Katılıyorum dediğine. Kadın olgun olmadığı zaman boş mevzular oluyor
Böylesi daha iyi
Kadının büyük olduğu evlilikler var ünlü hayatında. Onlar devam ediyor mesela. Uzun soluklu.
Olabilir. 2 3 yaş fark bieşy değil zaten kim büyük olursa olsun. 4 5 ve fazlası bana göre Bi tık çok ama.
Belirli bir yaştan sonra 3-5 yaş farklar anlamını yitiriyor. Ancak erken yaşlarda arada 3-5 yaş fark olsa bile kişiler arasında gelişmişlik farı çok bariz oluyor. 40-43 arasındaki 3 yaş ile 16-19 arasındaki 3 yaş fark pek aynı değil.
Düşünce fikirlerin önemli olan yaşa niye bu kadar takıyorsunuz öncelikle kızın sosyoloji eğitim alıp almadığıni kontrol et ve sende sosyoloji hakkında bilgiler al kitaplar oku
Bence 3 cok degil bende kendimden 7 yas buyuk biriyle beraberdim kafa yapisiyla alakali degil baska seylerden olmadi Şu an 2 yas buyuk biriyle beraberim gayet iyi yani beraber eglenebiliyoruz kafa yapimiz uyuyor 2 3 yas cok farklılık yaratmiyor
Bakın keyfinizeeeeeeeee.
Önemli olan beyin yaşı.
Siz mutluysanız ötesini at çöpe.
3 yaştan bişey olmaz anlaşabiliyorsanız takma sende
benim 2 yaş küçük sevgilim oldu, kafa yapıları uygun olunca o kadar da abartılacak bir yaş farkı bile değil toplumun dayattığı kadın küçük olacak algısı yüzünden garip geliyor..
3 yaşa çok diyen tanışmasın zaten..🍀🗝️🖤
Beklediğim yorum 👍
Ee benim nısanlım bnden 15 yas buyuk😂 amaaaa kadının buyuk olması sıkıntı kadınlar cabuk çöker erkek gec olgunlasr
Olabilir
Ilişki uzmani değilim
Bu kadar yıpratma ya kendini. Eyv
Anlaşamazsınız gibi yaş farkı illa sorun oluyor
Ne gibi
Erkekler geç olgunlaşıyor bu yüzden karşı taraf ancak seni alttan alabilirse sorun olmaz ki buda onu bir süre sonra sıkabilir
Bakalım görcez
3yaş fark bile sayılmaz
Aynen öyle
Takmışsın farkında değil misin?
İlk defa 3 yaş büyük biriyleyim. Sadece soruyorum. Takacağım bişry yok çünkü problem yok
3 yaş çok değil
Bencede 3 iyidir ya
3 e 5 e bakmıcaksın😀
😅👍
3 yaş çok büyük bir fark değil
Sizce kızların kendinden küçük birinden beklentisi nedir. Nasıl etkilenir
hala kendinden küçük diyorsun üç yaş fark bile sayılmaz diyorum
Haklısın. Bana tanıştığımız gün 3 yaş fark var diye üzüldüm demişti. Ama o yeni girmiş ben de çok odu gireli. 3 bile yok. Zaten başka bişey demedi sorun olamaz yani yaş farkı. Yine de merakımdan sordum. Teşekkür ederim
Yorumlarda bir kaç kişi söylemiş yaş gerçekten sadece bir sayı önemli olan her flört başlangıcında olduğu gibi kafa enerji uyuşması sayılara takılma ha 5 yaş felan dersin evet fark sayılır
Teşekkür ederim
çıkmaz canım 4 yaşa kadar sorun yok bence.
Bence de çıkmaz heralde
hem yaşayıp görmen lazım hayat bu şimdiki nesil her şeyi başkalarını dinleyerek yapmaya çalışıyor olmaz öyle
Öyle değil de. Hiç benden 3 yaş büyük biriyle çıkmadım. Olgun olmamı bekler diye düşünüyorum.
Artık yaş sorunumu kaldı dostum etkileşimin iyiyse salla hem tecrübe iyidir.
Uygun olduğunuz kişi hiçbir şeyi sorun etmez yeter ki birbirinize uyum içinde kalın
Bence 30cm fark çok büyük knk
Kanka kız 160 tam diyor. Bende 186 188 gibiyim. Alıştık be baba.
Vayy be
Ben kısa seviyorum kanka yeterki uyuşalım
İmdat bir ilişkide erkek küçük olmamali
Bi kızın biriye isteği varsa. Bahanesi olmaz
Kadınlar erkeklerden daha hızlı olgunlaşır ve bir ilişkide erkek her zaman daha büyük olmalı
Öyle Bi kural mı var
Evet
Şimdi sen gerçekte birini gördün beğendin. uzun ve yaşı da küçük göstermiyor. Tanışmaya başladınız konuştunuz yanında çocuğu gibisin hatta. Sonra yaşını söyledi 1 yaş ya da 3 yaş neyse. Yok olmaz diyip duygularına hislerine karşı mı geleceksin.
Hiç kimse hislerinden vazgeçmez hele Bi kız bişeyi istiyorsan yapamayacağı şey yok ysşımı bahane etsin
Yaşını başta soylememesi problem zaten en başta yasini ogrenirim
Ben katılmıyorum ya. 2 3 yaşa kadar okey. Daha fazla olursa bana da ilginç gelir
Bence problem değil eğer kafalarınız uyuşuyorsa.
Evlenin giitsim 3 yaşdan bisey olmz
Gitsin
Neden çıksın üç fazla değil normal
Bence çıkmaz kafalar uyarsa neden ciksin
3 yaş çok değil sanki
Sorun çıkmaz yaş farkını sorun etme
Benim 1 , 4 ve 6 yaş farklar oldu
Çok fark yok bir şey olmaz
Yok ya o kadar da değil saçmalama
Karakter ve zeka önemli bu durumlarda.
çıkmaz. hatta daha güzel bir ilişki
3 yaş büyütülecek bir yaş değil
Bence sorun olmaz. Peki bir erkeğin 7 8 yaş büyük olması sorun çıkarır mı sizce?
Eski manitanın annesi babasından 8 10 yaş küçüktü. Sorun olmaz heralde
Hiç sorun çıkmaz 3 yaş bir şey değil
Ne sorunu olucak
Şansını dene
Anlaşırsınız.
çıkmaz çok fark yok
Çıkmaz sıkıntı yok
Sanmıyorum
Çıkar
Çıkmaz
Teeeenks
Cikma