Sadece 1 kez buluştuğu ve hakkında hiçbir şey bilmediği bir insana aşkımdan ölüyorum seninle kesin evlenicez modlarına girer
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Love bombing manipülayonu araştırr. Adamdan kaç sağlıklı değil kesin ve net
Saf birine benziyor bunu düşünecek kadar çakal mıdır bilemem
Saf görünüm veriyorlar zaten. İnan ki öyle değil
Aynısını yaşadım. Sen flörtöz gibisin biraz dedim. Aaa onun anlamı ne ilk defa duydum diyor. Saf ayağına bilerek yatıyorlar. İkinci haftada düğün yerini konuşur
Yemin ediyorum daha 3. Buluşmada nikah dairesi bakalım şakalarını başladı sanki beni senelerdir tanıyor. Neyse yol verdim gitti
Sakın sakın inanma. Kaderiyiz birbirimizin diyorlar. Çocuk ismi falan konuşurlar. Benim tanıdığım ailesinin resmini atıp tanıtıyordu ilk haftadan. Kaç
Beni daha 10 günlükken ablasıyla tanıştırdı sonra tutturdu anam babamla tanış dedim böyle giderse ayrılcam en son öyle susturmuştum keşke ablasıylada tanışmasaydım
Bana da ailene anlattın öı beni diyor daha 1 haftalıkken. Bunlar hasta. Bir sürü kızla konuşuyorlar ayrıca
Ayrıldıktan sonra musallat olur diye korkuyordum da Allahtan 15 gündür ses seda yok engelledim heryerden
Bunlar 1 yıl somra bile gerü dönüyormuş. Bana eski sevgililerimin numarasını asla kayıtlı tutmam diyordu yalan biz ayrılalı 1 yıl oldu silmemiş. Koleksiyon yapıyor bunlar birinden ümidi kesip diğerine.
Öyle bişeye cesaret ederse başına bela olurum zaten 😄😄😄
Ayrıldık 1 gün sonra iyi misin diyor. Acı çektiğini görmek istiyorlar. Gayet relax hayatına devam ediyor onu önemsemiyor mıdda ol
Öyle midesiz tipler işte lslxl
Yeni tanıdığımda senin buraya sorduğun sorunun aynısı benim aklımda da beliriyordu sürekli. Beni hayatının merkezine koyuyor, nişan yüzüpünden bahsediyor, sabahtan akşama yazıyor her işime koşuyor. Yeni tanıdığın birine neden bu kadar şey yapıyorsun dediğimde bu ilk sende farklı bir şey var diyordu. Bunların yalanları hep ortak tek bir kitaptan ezberlemiş gibiler. Narsist diye geçiyor bunlar gizli narsistler hiç farkedilmiyor Sezer Ergör love bombing videosonu izle
Evet başta çok aklı başında olgun biri gibiydi bende ondan onunla çıkmaya başladım sevgili olduktan sonra saçmalamaya başladı pahalı pahalı hediyeler hemen evlenelim bilmemne muhabbetleri çok saçma
Aynı aynı birebir aynı. Ben bunda tuhaflık olduğunu farkettim terketmeye çalıştım. Beni mahvettin diyor. Daha 1 haftalıkken aşkımdan ölüyordu. Nasıl manipülayon yapıyor başka biri var onun üçin terkediyorsun demi beni gibi aldattığını falan iddia ediyor. GöZlerim yaş içünde şu an diyor bunlar başta insan görünümlü şeytan
Sana yemin ediyorum banada başka biri mi var dedi en ufak tartışmada ağlamaya başlıyodu acaba aynı kişiyle çıkmış olabilir miyiz kxlclclcöcöv
Herkes de aynı kişiyle mi çıktım hissi oluyor çünkü bunların yalanları kişilik yapıları aynı. En korkunç yanı da bu birenir ezber gibi aynı şeyleri konuşuyorlar. Vaatleri herşeyleri aynı. Ben şok olmuştum.
şu an bende şoke oldum cidden bu kadar aynı olamaz güya beni kendine bağlıcaktı ama soğudum ve ayrıldım, başarısız bir manipülasyoncuymuş:D
Ben sürekli şüpheleniyordum içten içe. Ayrılacağımda annesini hastaneye götürüyor oluyordu ya da kendi hasta ameliyat olacak olurdu
Hahaha cidden iyi sallamış benimki genelde yolun açık olsun umarım istediğin kişi karşına çıkar falan diyodu genelde fkffk
Ben canavar yüzünü ayrılacağım görmüştüm. Ortak watsapp grubumuz vardı. Ordan bir erkeğin sorusuna cevap yazmışım gruba açık şekilde. Bu bunları ekran resmi almış. Bak sen bunları yaptın ben sineye çektim diye ekran resmini attı şok oldum. Cevabımda bir ders sorsuyla ilgilüydi
Benimkide ben ayrılınca bana verdiği tüm premium netflix disney hesaplarından anında beni çıkartmıştı sanki muhtacım onun parasına dkddkf
Parasını öve öve bitiremez normalde ama cimriler aslında
Tabii bilmem mi sjsjs
Direkt arkana bakmadan kaçılması gereken insan türü
bebğim ya
Böyle kandırıp terkediyorlar genelde ve son sözleri yapmasaydin oluyor dikkat et
Ergen mi bilmiyorum ama bana biraz ergence geldi fazla sevgilisi olmamış olabilir seninle buluşuncada aşk sanmış işte garibim :)
Kimseden ilgi görmüyor bence o yüzden. Ya da ilk ilişkisi ola bilir. Ne söyleyeceğini şaşırmış
amaca giden her yol mübahtır
Tehlikeli
boşlukta