NEDEN ANLATTIĞIMDA KİMSE BANA İNANMIYOR?

Ben aile içinde akıl almaz şeyler yaşıyorum. Annem mutfağa girince ardımdan gelir beni kontrol eder suyu açtığımda bana söver krize girer. Lavaboya gitsem gelir dinler suyu kontrol eder banyoya gitsem kapıya vurur çık der. Yemek yesem gözü kalır zıkkım olsun bana ne karın var der. Devamlı benle kavga eder benle tartışır hepimiz aynı odada kalıyoruz. Başka odaya gitsem babam gelir eleltiriği kapatır hakaret ve tehdit eder. Özürlü git hastaneye yat evime geldin bana muhtaç kaldın git evimden der sırf elektriği açtım diye bunları der ve kendi kendine öldürecem bunu der. Babam eve gelince perdeleri kontrol eder azıcık açık olan varsa bana küfür eder. Annem ilacımı içmek için kalktığımda çay yapma diye bağırır halbuki çay yapmayacam ona ruh hastası mısın desem çıldırır çok yüksek sesle bana takıntılı kalıp bağırır. Evde banyo yapamıyorum. Babam elektrikleri keser üzerime ben açmıyım diye kitap okuyorum gelip kapatıyor 1 dk bile açmamdan kuduruyor. Bu ve daha bir sürü şey var her şeyden her gün her an kavga ediyorlar benimle ve Allah seni hidayet etsin namaz kıl evimize bereketsizlik getireceksin diyorlar ben de allahın adını ağzına alma onca zulmünden sonra sen kendin için hidayet iste bereketsizlik gelecekse senin ve kocanın zulmünden gelir diyorum. Ben odaya girer girmez babam din videoları açın diyor vaaz vermeye başlıyor beni kast ederek çıldıracam. Sanki bütün gün kendi evladına zulmeden benmişim gibi hiçbir şey yapmayan onlara susan o kadar mağdur kalan bana Allahın yüce kulusun demeleri gerekirken münafık şeytan deyip vaaz açıyorlar. Evden defalarca çıktım başıma bir sürü olay geldi her yere ulaştım yardım istemek için hiçbir tanesi etmedi edecem deyip etmeyen yalancılar da oldu. 21 kez intihar ettim ilaç içip. Ben kimlere ulaşıp derdimi anlattıysam ya da arkadaşlarıma anlattığımda bana inanmıyorlar anne babam bana bacım diyorlar diyorum benim gibi erkeklerle işi olmayan kız sayısız az olmasına rağmen bana bunu diyorlar diyorum arkadaşlarım annesi babası böyle dediğine göre bu kız bacım diyorlar arkamdan. Ben derdimi anlatayım diyorum anne babamın bana yaptıklarını anlatayım diyorum anlattığım insanlar da anne babamı haklı görüp 'acaba sen ne yaptın da anne baban sana bunı yapıyor' diyorlar. Sen bir hata mı yaptın anlat çekinme diyorlar bana şüpheyle geliyorlar ya da yardım istediğim insanlar sırf yardım almak için yalan söylediğimi düşünüyorlar. Babamın elektrik sigortasını kapattığımı söylüyorum içimi boşaltmak için ama çevremden de oluyorum,

Güncellemeler
+1 yıl
Ben derdimi anlatayım diyorum anne babamın bana yaptıklarını anlatayım diyorum anlattığım insanlar da anne babamı haklı görüp 'acaba sen ne yaptın da anne baban sana bunı yapıyor' diyorlar. Sen bir hata mı yaptın anlat çekinme diyorlar bana şüpheyle geliyorlar ya da yardım istediğim insanlar sırf yardım almak için yalan söylediğimi düşünüyorlar. Babamın elektrik sigortasını kapattığımı söylüyorum içimi boşaltmak için ama çevremden de oluyorum, Karaya ak aka kara de diyorlar bana? Kendime suçluyu
Güncellemeler
+1 yıl
Şey anne babam bana orspı diyorlar klavye bacım diye yazmış
NEDEN ANLATTIĞIMDA KİMSE BANA İNANMIYOR?