Lütfen yardım edin anlam veremiyorum?

2 aylık bir ilişkimiz oldu ondan önce de yakın arkadaştık. Benim hep masum, iyi bir insan diye tanıdı. Kırmadı, üzmdi, kıyamadı... Her şey çok güzel ilerliyordu ta ki son zamanlarda şiddetle artan kavgalar, kıskançlıklar ve kalp kırmalara kadar... Kabul ediyorum belki de en büyük hata bendeydi onu çok bunalttım, sıktım, kalbini kırdım, kıskandım. Şu an çok pişmanım, fazlasıyla.. Aradan 5 ay geçti ayrılali ve beni hala unutmadığını biliyorum ama geri dönmeyecek gibi de... Arkamdan "kafasında kuruyor, şizofren, ben o mamyakla mi uğraşacam" vb. şeyler söyülüyor. Ben en son onu engelledim 1 ay önce sonra engellediğimi görmüş ve arkadşına sormuş arkadaşı da sen de enggellle diyince o da beni engellemiş. Ne yapacağımı inanin bilmiyorum. Benden nefret ediyor gibi. Beni görünce yolunu çeviriyor. O kadar seven insana noldu? Neden bunları yapıyor? Madem umrunda değilim neden bu kadar yolunu çevirmeler, olduğum ortamdan ayrılmalar vs yapıyor.. Bi de biz sevgiliyken tartıştığımız zaman dw bunları yapıyordu. Anlam veremiyorum lütfen yardım edin
Lütfen yardım edin anlam veremiyorum?