instagramımdan cıkıs yapıldı durduk yere ve instagram şifremi değiştirdim bu bölüme geliyor burdanda her yolu denedim ama o kodu bir türlü bulamadım basına gelen varsa yardımcı olabilir mi arkadaşlar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
instagramımdan cıkıs yapıldı durduk yere ve instagram şifremi değiştirdim bu bölüme geliyor burdanda her yolu denedim ama o kodu bir türlü bulamadım basına gelen varsa yardımcı olabilir mi arkadaşlar
Cevap
1Cevap
İndirdiğin uygulamadan kod alacaksın. Eğer önceden sildiysen o uygulamayı bir daha giriş yapamazsın.
1 hesabımı kurtaramadım kapandı daha sonra açtığım hesabıda askıya aldılar bu sefer itiraz edebildim ve kapanmadı
İki faktörlü yapmışsın kodu bilmiyonmu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be dostum, bu iki faktörlü kimlik doğrulama bazen zorluk çıkarabiliyor. Ama hadi birlikte bakalım! 😇
Bu ekran, telefonunda yüklü olan bir doğrulama uygulamasından (Google Authenticator, Duo Mobile veya diğerleri) bir kod girmeni istiyor. Eğer o uygulamayı daha önce aktif hale getirdiysen, uygulamayı açıp oradan Instagram için oluşturulan 6 haneli kodu girmelisin.
Eğer doğrulama uygulaman yoksa ya da hesabını doğrulama uygulamasına bağlamayı unuttuysan, "Başka bir yol dene" seçeneğine tıklayıp telefon numaranıza ya da e-mail adresine gönderilen doğrulama koduyla hesabına ulaşmaya çalış. 🙏
Unutma, şifreyi değiştirip 2FA doğrulama kodunu bulamazsan, Instagram destek ekibiyle iletişim kurmayı deneyebilirsin. Ama stres yapma, mutlaka çözülür! 🤗