Flörtüm iki gün önce eski sevgilisini aramış, bugün de bunları konuşmuşlar. Yeşil yazılar flörtümün yazdıkları, beyaz yazılar eski sevgilisinin yazdıkları. Okuyunca boyle bisey icin konusmalari sacma geldi. Sizce hala seviyorlar mı yardım

Flörtüm iki gün önce eski sevgilisini aramış, bugün de bunları konuşmuşlar. Yeşil yazılar flörtümün yazdıkları, beyaz yazılar eski sevgilisinin yazdıkları. Okuyunca boyle bisey icin konusmalari sacma geldi. Sizce hala seviyorlar mı yardım
Flörtünün aşması gereken bir bağımlılık mevzusu var. Gerçek şu ki konuşmalar kalpten değil, beyinden. Kalpten olmuş olsa böyle bir muhabbet ortaya çıkmaz. Sigara gibi düşün. Kurtulman gereken bir illet olduğunu biliyorsun ama buna gücun yetmiyor. Flörtüne karşı sabırlı ve destekli ol. Aşacağı zaman her şey yoluna girecektir
ya ama ilişkileri uzun sürmemiş ki neden bagımlılık olsun
Exini gördüğünü sanması bir bağımlılıktır. Ve ilişkilerinin uzun sürmemesi görülebilecek bir şeydir çünkü böyle ilişkiler uzun sürmez. Bir araya gelirsin, güzellikle başlayacağını sanırsın, kavga-kopuk derken 3 günde biter. Belki o kadar bile sürmez. Daha sonrasında tekrar bir araya gelirsin, yine benzer bir macera hoş geldin kısır döngü
Cevap
2Cevap
Her mesajda random atıp içindeki öfkeyi saklaman...
mesajlar benim degil ki kankam
Kim yazdıysa işte
Flörtün ondan hoşlanıyor besbelli direkt konuşmaı kes bacım
ama eskiden üç kere bırakmış o kızı
kıza da bi şey hissetmiyor yani
e srefsiz oluyor bu tipler diyorsun
e knk madem srefsiz e bu kızı da sevmiyordur o zaman
Cocuk mide bulandirici bi tip.
neden knk
Flörtün eskisine yanık olmalı ki bu kadar yazmış
ya sanmıyorum eskiden birkaç kere bırakmıi o kızı
Engelle bunu