Diğer Ben anlamadım yardımcı olun? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar referans aralığı ve referans dışı ne demek bide negatif mi pozitif mi anlamadım? Ben anlamadım yardımcı olun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
doğrulukmucesaretmii Takip Et FenomenYoda Yaş: 34 +1 yıl Hamile degilsin merak etme,, referans aralığının altinda çıkmış degerin 0 0 Yorumla
burak2006 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 45% +1 yıl Normalde olması gereken değer 2-6 arası olması gerekiyo ama seninki 2 den düşük 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Peki negatif mi pozitif mi anlamadım Yorumla burak2006 +1 yıl Negatif pozitif diyemezsin ki beta hcg zaten vücutta varolan bir enzim Yorumla Soran +1 yıl Ama gebelik için test yapıldı Yorumla burak2006 +1 yıl normal durumlarda beta hcg 0-10 arasında olur yani büyük ihtimalle şu an negatif Yorumla Soran +1 yıl Hm tamam teşekkür ederim Yorumla burak2006 +1 yıl Rica ederim Yorumla
priwateman Takip Et Master Yaş: 44 , eic 31% +1 yıl 2 ile 6 arasinda olunca normal 6 uzeri veya 2 nin alti ise bir sorun var demektir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Olması gereken seviyeden düşük olduğu için problem var demek 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Test negatif mi pozitif mi anlamadım Yorumla
T-Rexxxxx00 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Gebelik testi negatif çünkü bebeğin tutunsaydı bu hormonun normal aralıktan yüksek olurdu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yani kessin negatif mi Yorumla T-Rexxxxx00 +1 yıl Yani hanım efendi ben doktor değilim ama öyle gözüküyor Yorumla
FiratDilannslkiran Takip Et Xper 1 Yaş: 19 8 ay Benim değerimde aynı ama gebelik hissediyorum bel kasık baş ağrısı adet sancısı kramplar Ve doktorum bu seferine göre geç dollenmede olabilir dedi regl 3 gün var hayırlısı bakalım 0 0 Yorumla
Ööffbeee Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Reglin gecikti mi? Iliskiden kac gun sonra verdin kan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Adetim gecikti 2 kere ilaçla adet oldum bu ay daha olmadım tam bir ilişki yaşanmadı 3 buçuk ay sonra falan kan verdim Yorumla Soran +1 yıl Yani test yaptım normal idrar testleri de yaptım onlar da negatif çıktı ama test hata veriyor olabilir diye düşündüm Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Diğer konusunda 385 cevap paylaştı. Hamile degilsin önümüzdeki ayı bekle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hamile degilsin merak etme,, referans aralığının altinda çıkmış degerin
Normalde olması gereken değer 2-6 arası olması gerekiyo ama seninki 2 den düşük
Peki negatif mi pozitif mi anlamadım
Negatif pozitif diyemezsin ki beta hcg zaten vücutta varolan bir enzim
Ama gebelik için test yapıldı
normal durumlarda beta hcg 0-10 arasında olur yani büyük ihtimalle şu an negatif
Hm tamam teşekkür ederim
Rica ederim
2 ile 6 arasinda olunca normal 6 uzeri veya 2 nin alti ise bir sorun var demektir
Olması gereken seviyeden düşük olduğu için problem var demek
Test negatif mi pozitif mi anlamadım
Gebelik testi negatif çünkü bebeğin tutunsaydı bu hormonun normal aralıktan yüksek olurdu
Yani kessin negatif mi
Yani hanım efendi ben doktor değilim ama öyle gözüküyor
Benim değerimde aynı ama gebelik hissediyorum bel kasık baş ağrısı adet sancısı kramplar Ve doktorum bu seferine göre geç dollenmede olabilir dedi regl 3 gün var hayırlısı bakalım
Reglin gecikti mi? Iliskiden kac gun sonra verdin kan
Adetim gecikti 2 kere ilaçla adet oldum bu ay daha olmadım tam bir ilişki yaşanmadı 3 buçuk ay sonra falan kan verdim
Yani test yaptım normal idrar testleri de yaptım onlar da negatif çıktı ama test hata veriyor olabilir diye düşündüm
Hamile degilsin önümüzdeki ayı bekle
Vitaminsiz demek bunlar
Nasıl yani