Ya ben anlamadım yardım edin?

Şimdi bakın dün akşam sevgilimle mesajlaşırken mesajlara 2-3 dk aralıklarla bakıyordu bende konuşmak istemiyorsan gideyim dedim, oda hayır hayır gitme dedi. Ee neden geç bakıp duruyorsun dedim, aşkım birşeyi halletmeye çalışıyorum şu an dedi. Bende engel oluyosam gideyim işte rahat rahat hallet dedim, hayır gitme dedi. Ne yapıyorsun ki diye sordum söylemem dedi. Lütfen söyler misin merak ettim diyorum yok soylemicem diyip duruyor, benim sinirlerim bozuldu ısrar ediyorum söylemiyor. Benden bişey mi gizliyosun dedim evet tam olarak öyle yapıyorum dedi. Bari ip ucu ver diyorum yok diyo. Sonra bende artık söylesin diye aşkım kırılmaya başlıyorum yalnız dedim, oda bugün ayın kaçıydı diye sordu 24 dedim. Senin doğum günün ne zamandı dedi 30unda dedim. O zaman üzülme dedi. Ne demeye çalışıyorsun anlamıyorum dedim, şşt sessiz ol dedi gülücük emojisi attı. Neyse hadi uyuyalım dedi ve vedalaştık. Fakat ben hicbisey anlamadım ne yapıyordu acaba neden söylemiyor hicbisey anlamadım. Arkadaşlarıma sordum doğum günün için biseyler hazırlıyor olabilir dediler falan. Sizinde fikirinizi almak isterim;) buraya kadar okuduysaniz çok saolun..
Güncellemeler
1 yıl
Sonra ertesi gün oldu zaten yani bu gün. Ona yazdım, bir gün söyleyecek misin dedim evet dedi. Ne zaman dedim hafta içi bir zaman dedi, yarın pazartesi işte söyle dedim, yo diyo😩🤦🏿‍♀️ hafta içi bir zaman soylucem dedi. Bende söyleyeceği zamanı bekliyorum, neler çeviriyor acaba...
Güncellemeler
10 ay
Olm doğum günü sürpriziymis aq
Ya ben anlamadım yardım edin?