Arkadaşlar 4 yıllık iliikim 5 gün önce bitti. Ama haklımıyım haksızmıyım galiba biraz kafam karıştı?

4 yıldır birlikteydik. İlişkide beni aldattı ama affettim. Bu 4 yıl içinde çoğu kez ayrıl barış yaşadık. Bu 5 gün öncede ailem ile kavga ettim ve moralim çok bozuktu bende biraz dışarı çıktım yürümek için onu aradım ama bana baya bi soğuk yaptı yani yanımda olmadı eve geç dedi bende geçmedim (ben şey diye beklerdim işte yanına geleyim konuşalım falan filan) akşam beni arayıp arkadaşlarımla buluşucam dedi kapattı. Bir kaç saat sonra ben onu aradım bana neden böyle davrandın diye o da bana dedi ki sana eve geç dedim geçmedin beni dinlemedin falan dedi ben ayrılalım dedim o da ben ayrılmak istemiyorum ama sen bilirsin dedi bitirdik ve 5 gün geçti. Ama o şu an bu kız benden durup duruken ayrıldı arayıp özür dilesin diye düşünüyor. Ben iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum bişey söylerseniz çok iyi olur kendimi de biraz kötü hissediyorum.
Arkadaşlar 4 yıllık iliikim 5 gün önce bitti. Ama haklımıyım haksızmıyım galiba biraz kafam karıştı?