Aşk İlişkileri Sevgilim 5 dk sonra döneceğim dedi, 5 sene oldu sizce bitmiş midir? Osmanlı-Beyefendısı Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Sevgilim 5dk geliyorum hayatım dedi, 5 sene oldu. Sizce hala beni seviyor mu, terk etmiş midir? Güncellemeler+1 yıl Demek ki trol olunca daha çok görüş geliyah teşekkürler Sevgilim 5 dk sonra döneceğim dedi, 5 sene oldu sizce bitmiş midir? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Belki uzaya göre 5 dk demiştir beklemelisin sakın aldatma kızı başka kızlara bakma. 0 0 Yorumla
Muhtarın_Kızı Takip Et FenomenGuru Yaş: 34 +1 yıl Trafiğe takılmıştır hemen kötü düşünme 😁😀 0 0 Yorumla
Ćarmilla00 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Yine yangınlar yine ben... bunu söyle sen kızı düşünme bence artık kdkdxk 0 0 Yorumla
limonlucikoltaa Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 64% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Kesin seviyordur biraz daha bekle 0 0 Yorumla
MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bi yokla bence ölmüş olabilir 0 0 Yorumla
Emredemirellim Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 58% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı. Senin yazmanı bekliyor kanka 0 0 Yorumla
FunnySunny Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Evlenmiş olabilir bir kontrol et istersen 0 0 Yorumla
DameError Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 425 cevap paylaştı. Evlenmek bile istiyor, iş ciddi 0 0 Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Hala sevıyordur 5 sene daha bekle 0 0 Yorumla
мєтιѕ_-_ Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ölmüş olması ihtimali de var. 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Yok kral işi vardır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Belki uzaya göre 5 dk demiştir beklemelisin sakın aldatma kızı başka kızlara bakma.
Trafiğe takılmıştır hemen kötü düşünme 😁😀
Yine yangınlar yine ben... bunu söyle sen kızı düşünme bence artık kdkdxk
Nafaka ve tazminat için döner anca
İsi vardir kotu dusunme
Beklemeye devam et bence://
Kesin seviyordur biraz daha bekle
Bi yokla bence ölmüş olabilir
trol burada sona erdi
Senin yazmanı bekliyor kanka
Seviyor tabiki bi beş sene daha bekle
Evlenmiş olabilir bir kontrol et istersen
Evlenmek bile istiyor, iş ciddi