Eski sevgilim dönmeyelim 5 sene oldu surekli iletisim halinde olduğumuz icinmi donmedi bilmiyirum bes sene oldu gururmu yapiyor bu saatten sonra donermi yorumlar lutfen?
yok deliyim. ne soruyon kızım o zaman. cevap veriyoruz beğenmiyorsun. doğrular zordur. bu zamana kadar dönmeyen adam aşkından, sevginden geberir olsa dönmez mi manyak. ne bekliyorsun daha şaka yollu yazıyoruz anlamıyorsun. şimdi anlamışsındır.
güzel kardeşim canım kardeşim. tamam iletişim kopmamış. ya ben birini sevsem ve iletişimde olsam onsuz durmam ki. Yanımda olsun yanında olayım onunla keyifli zaman geçireyim isterim. 5 sene bir ömür yaaa. İnsanın dibinde sevdiği olsa ya da yanında ya da telefonda hiç mi belli etmez. Bu nasıl bir sevgi. sen kendinide boşa bekletme. seviyorsun bir umut bekliyorsun. ya açıl konuş nedir de neyiz de ya da bekleme bence. bence
mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal
hizaya filan mı getirdiğini sandın? komikliğine güldüm ağır hakaretten basşt hakarete. küfür hoşuma gittiğinden değil haşşşaaa bir anda zirveden dibe inmen. sende kadın ol nedim 😜
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
5 senede dönmeyen döner miyaaah
Cok komik
bana komik diyene kadar 5 senedir dönmeyenin dönmesini bekleyene gül. 🤣
Ben sevdim beklerim de kime ne
bekle anam babam bekle. 2. nci beş sene ne 4 yıl 364 gün kalmış.
Ya bir s... git ya
Sana ne oglum manyakmisin
yok deliyim. ne soruyon kızım o zaman. cevap veriyoruz beğenmiyorsun. doğrular zordur. bu zamana kadar dönmeyen adam aşkından, sevginden geberir olsa dönmez mi manyak. ne bekliyorsun daha şaka yollu yazıyoruz anlamıyorsun. şimdi anlamışsındır.
Dinmuyir cunku iletişimiz kopmadi
Benden haber almasa donerdi bence
Bu bir ikinciside bu adam surekli benimle ugrasiyor
güzel kardeşim canım kardeşim. tamam iletişim kopmamış. ya ben birini sevsem ve iletişimde olsam onsuz durmam ki. Yanımda olsun yanında olayım onunla keyifli zaman geçireyim isterim. 5 sene bir ömür yaaa. İnsanın dibinde sevdiği olsa ya da yanında ya da telefonda hiç mi belli etmez. Bu nasıl bir sevgi. sen kendinide boşa bekletme. seviyorsun bir umut bekliyorsun. ya açıl konuş nedir de neyiz de ya da bekleme bence. bence
Düzgünce dönmez yazsan anlariz saka ile karsik o kucuk beyninle dalga geçemezsin benimme
Takip attim
Zeka özürlü sen mi ben mi 5 senedir bekliyor muşsun. canım, sen bekle , mal gibi bekle geberene kadar , kadayıf olana kadar bekle. canım
canım yazmadım a*ptal yazdım.
Zeka özürlü sensin
Pi c
Mal sanane beklerim beklemem keyfimin kayasimisin
mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal mal
Pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic
güzel kardeşim kimsin oğlum sen
Deli
😂😂😂
Adam. ol biraz
hizaya filan mı getirdiğini sandın? komikliğine güldüm ağır hakaretten basşt hakarete. küfür hoşuma gittiğinden değil haşşşaaa bir anda zirveden dibe inmen. sende kadın ol nedim 😜
Seni niye hizaya getireyim anan baban getirmişti benmi getircm
ne diyeyim bilemedim. okey diyeyim bari :)
Aman birsey deme
Tamam. demem 😁
vay anasini bekliyormusun hala
Evt
kimseyle beraber olmadiniz mi ikinizde
Olmadik
sen bi adım attinmi bu sürede
Yok
hm hayirlisi olsun bekle döner bence sakın adim atma ama
Donermi sence
döner niye dönmezsin sen adım atma ama bekle dönmesini
Tskler atmayi dusunmuyorum zaten
Gurur yapiyorsa da hakli
Niye hakli
Sen onu sevmiyorsun sadece ihtiyacin oldugun da seni seven birini bildigin icin onu ilk siraya yaziyorsun
Artik nekadar sevse de bir yere kadar
Yok cok seviyorum
Eger cok sevsen eski olmazdi aynisi benjm basima geldi
O birakti ben deyil
Madem o birakti sen nie halen donmesini bekliyorsun
Mecbur kalxi diyelim
Nasil bi mecburiyet o sevmeyen birinin geri donmesini istemek
Ozeoden yazsam olur mu
Olur tabiki de
Takip attim
yuh kanka 5 sene olmuş dönmez tabi
Ama iletisim halindeyiz kanka