Güncellemeler
+1 yıl
Iyi geceler... diye mesaj atti
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar dün gece iyi geceler... diye mesaj atti
Bende iyi geceler... diye mesaj attim
Ama her sabah günaydın yazan insan bugun yazmadi anlamadim madem konuşmak istemiyorsun neden tutup iyi geceler mesaji atar ki insan
Bende iyi geceler... diye mesaj attim
Ama her sabah günaydın yazan insan bugun yazmadi anlamadim madem konuşmak istemiyorsun neden tutup iyi geceler mesaji atar ki insan
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bitmedi tabiki biriniz inadı kırıp yazar barışırsınız merak etme olur öyle bunlar ilişkinin tuzu biberi nişanlı olmak kolay mı öyle hemen bitsin
O yazdı...
Güzel o zaman çok mutlu olun inşallah ❤️
Hmm hayırlısı insAllah
Aşkım o adım attı sıra sende. Günaydın da sen yazıver
Bu kadar kolay bitiyosa nasıl nişanlandıniz, ergenler gibi kendi aranızda nişan falan heralde
Hayir sacmalama ya
E o zaman cevap yaz sende
Hmm yazarım
Tartıştığınız konuyu bilmeden yorum yapamıcam
Mesaj atti iyi geceler dedi
Sorun çok büyük değilse uzatmayın bence sonuçta bu sevgililik değil nişanlı olmak farklı bir boyut
Aynen farklı boyut olduğu için çok zor...
Bitsin mi istiyorsun
Seviyorum filan dedim ona ama icimdekilerini de söyledim hep sence su an bitti mi?
Bitsin istiyorsan bitmiş ama bitsin istemiyorsan iki güne yazarsın bitmez
Hala kızgınım iyi geceler mesaji atti cevap vermedim daha
Olay büyük değilse abartmayın ya
Olay: beraber vakit geçirmemek... beyfendi soz de dikkat edecekmiş bakalim
Vallahi billahi bende bunu anlamıyorum ya evlenince de yüzünü görmek istemezsin
Ya ben ona 24 saat beraber olalım demiyorum ki ama arada sırada vakit geçirmek iyidir
O zaman onda sıkıntı var o hiç ni
Gelmiyor yanına
Hayir iste sorun bu. Bende bunu ona söyledim nedenini de açıkladı bakalim
Nedeni neymiş
Benim sürekli akşam vardiyasında çalışmam... 1 ay boyunca hep akşam vardiyasında çalıştım..
Ve tam bu akşam vardiyasından 1 hafta önce filan bu konuda kavga etmiştik. Tutup bana artik is saatlerin değişiyor yeni yeni düzene giriyor yapariz birseyler tam konuyu konuştuk sen tutup 1 ay boyunca akşam vardiyasında çalıştın ama ben ne yapayım dedi... merak etme vakit geçiririz rahatça artik ben neden istemeyim dedi
İyi işte daha ne olsun sen sana saygı gösterenle birlikte ol bunu unutma aklından çıkarma
Tamam da bana açık açık anlatmadı bunu ben tepki vermezsem nerdwn bilicektim?
Yüzüne dedim ama ben seni denedim sürekli her hafta sonu şunu bunu yaparam diyerek sen tepki bile vermedin insan bir kez olsun ulan bir kere de benimle ayarla demez mi insan dedim?
Oda evet demedim ama ne biliyorsun sinir olmadığımı dedi
En son daha da sinir oldum salak misin sen söylesene o zaman bana sinir olduğunu dedim oda tamam haklısın demem gerekirdi söylemedim dedi
Bukadar kolay bitmez
Neden? Keşke bende anlasam su an bitti mi bitmedi mi
Ya sonuçta senin nişanlın bukadar basit biter mi hiç mi tsnimadinjz birbirinizi
O benden önce bir kez Nisan yapmış kiz atmış nisani benimle ikinci kez oluyor
Olsun sanada öyle yapacak değil ya
Bırakmadı zaten de... ama insan ister istemez der hadi benimle bitse baskasi demez mi bu çocuk 2 kez Nisan yapti da bozuldu bu çocuk ta sorun var diye. Ki tamam bazi huyları gerçekten çok gıcık ama özünde iyi biri yargılanmalarini istemem yine de bitse...
Sen iyi tanımdan mi nisanlsndin ozleden yaz istersen
8 ay sevgili kaldık biz
İyi süre ama tsnimamisin tsm
Ya simdi ben çekingen biriyim hemen 1 ayda 3 ayda açılan biri değilim yani bu konuda ben onu suclayamam zamanla açıldım ben ona oda hep anlayış gösterdi üzerime gelmedi... bu yüzden yeni yeni daha cok tanıyoruz birbirimizi
Özelden yaz istersen bsns
Hayir