Sevgilim böyle bir mesaj attı ayrılmak mı istiyor?

Sevgilim iki aydır anlamsızca soğuk davranıyordu sürekli soru soruyordu neden diye hiçbir zaman cevaplamadı ve bir işim düştü yardım etmesini rica ettiğimde bana minnet eyleme dedi ve ardından bana şu mesaj attı

***Ben hedefi olmayan sürekli darlayan kıskançlık yaratan biriyle idare etmekte çok zorlanıyorum, artık cok yoruldum 2-3 sene olucak çalışma düzeni oluşturmayı beceremeyen birisiyle gelecek neden kurayım, ben her türlü zarar görüyorum , hem manevi zamandan gidicek kişi kendini düzeltmiyor sürekli kıskançlık yaratıp arkadaşlarımla aramı bozup sonrada onlara ilişkiyi anlatıp beni insanların gözünde canavar gibi gösteriyorsun daha sonra gelip her şey normal gibi düzelsene neden böylesin niye şöylesin niye böylesin , suratıma tokat atmış kadınsın çenem ağrıdı 2-3 gün rüyama giriyor eskisi gibi olamıyorum çalışmak her zaman daha iyiye götürüyor beni karşımda Anlayışlı birisi yoo Amerikan oyunları Amerika da ırkcılık Amerika’da gidersen şöyle olur , Türkiye böyle iyi hepsini geçtim ben artık zorlanıyorum ben sana 1 bin dolar vermedim ama sen kendini geçindirecek zamanı geçirtiyorsun boşuna harcıyorsun herkese hoş vakit zaman çok değerlidir boşa harcayan birisin , ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum daha da olmuyo***

Kendisinin yaptığı şeyleri yazsam belki de beni çoktan ayrılmam gerekirdi fakat ben sevdiğim için kaldım bir şeyler düzeltmeye çalıştım tokat atma sebebim de ben gideceğim ne halin varsa gör dedi ve küfür etti bu durumda ne yapmam gerekiyor bilmiyorum bana yazmıyor Hiçbir şey yapmadım daima sevdim sevgimi gösterdim onun için çabaladım fakat benim senden sonra normal kız arkadaşlarım olabilir kahve içmeye vs gidebilirim dedi ben de bunu kabul etmedim kafasına göre takılmak istiyor vs benim bu durumda ne yapmam lazım şu anki durum için

Sevgilim böyle bir mesaj attı ayrılmak mı istiyor?