Sizinle sevgi ve aşkla iletişim kurmak için ilgilenenlere kibirli ve egolu olmadan red cevabı vermeyi nasıl başarıyorsunuz, kimsenin kâlbini kırmadan? #tubasueda 🍀🍀
Sizinle ilgilenen karşı cinsi kibirli/egolu gözükmeden reddetmeyi nasıl başarıyorsunuz?
Bu soruya en iyi görüşleri yine kadınlar verirler bence 😃. Çünkü erkeğe kolay kolay teklif gelmiyor gelse de çoğunlukla hayır demiyor. Ama karşı tarafa olabildiğince kibar reddetsekte eli boş döndüğü İçin kırılıcaktır.
Şu an sevgiye uygun bir zamanda olmadığımı ifade ederim. Bu da onda yetersizlik duygusu yaşatmaz. Ve beni de farklı bir şekilde anlamasına neden olmaz bu sayede. Üslup her şey hep demişimdir bunu..
Bir keresinde kuzenlerimin zoruyla bir arkadaş ortamına çağrıldım o zamanlar asosyalliğimin en zirvede olduğu ve baya sorunlu olduğum bir dönemdi -gerçi şu an pek normal olduğum söylenemez ama- kuzenimin arkadaşı benim için “Seni Oğuz’a (tamamen sallamasyon çocuğun ismini bile hatırlamıyorum) ayarlayalım” dedi. Ayarlayalım mı bile demedi söyleyiş şekli çok emrivaki gelmiş olacak ki bir an panikleyip herkesin içinde “HAYIR” dedim. Derin bir sessizlik oldu. Aşşırı utandım toparlanacak bir şey söylecektim ama malak gibi kaldım hem çocuğu zor duruma soktum hem de kendimi. Çok saçma bir andı ve neyseki kuzenim “O benimle yaşayacak kimselere paylaşmam” diye değişik ve gram komik olmayan bir espri yaptı herkesin de güleceği varmış kahkaha tufanına dönüştü ortalık böylece unutuldu gitti ama benim ne zaman aklıma gelse kafamı duvarlara vurduğum bir anı maalesef. Mağara insanı gibi öylece hayır denir mi yahu!
Açıklamalar ile yapıyorum. Anlamazda ısrar ederse sinir olurum basarım küfürü, benimde bir sabrım var. Ne düşünürse düşünsün kimse umurumda değil zaten artık.
Çok güzel reddediyorum. Master yapmış olabilirim bu konuda. Kelimeler çok önemli karşındakinin de duyguları olduğunu empati yaparak düşünürsek zaten Her şey kolay oluyor
Kibirli egolu gözüktüğümü sanmıyorum. Açık konuşuyorum ve elimden geldiğince Kırmamaya çalışıyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bunun en iyi yolu kendini hedef almadır. Genelde işte senle alakası yok ben odunum kalasım anlamam romantizimden felan uyuz olursun bana boş ver felan diyorsun olabilecek en zararsız egosuz reddedme biçimi