İlgilendiğiniz bir karşı cinsin sizi yok saymasından, sıradanlaştırmasından nasıl etkilenirsiniz? "Benim için o kadar yoksun ki, yokluğunun bile farkında değilim" denilen insan olsanız?
Böyle bir kadını niye seviyorum nasıl sevdim ben mazoşist miyim 😂😂 beni değerli hissedenin bile burnundan getirirken beni yok sayacak sıradanlaştıracal falan büyük konuşmak istemem ama bir insana nasıl hiçlik yaşatılır nasıl o boğazını düğüm düğüm yapılır çok iyi biliyorum. Ne ekerse onu biçecektir. Kimse bu duyguyu bana yaşatamaz kimseyw de bu izni vermem kendine saygısı olmayan insan bu duruma sessiz kalır değersizlik hissi insanı yer bitirir sırf sevgi saçmalığı yüzünden buna izin verilmez dünyadaki kadın erkek sayısını düşününce çlde kum tanesi gibi kalıyor o şahıs o nedenle gereksiz rol büyütmelere izin vermeyelim değil mi..
Önce sebebini sorarım mantıklı bir nedeni yoksa keyfiye bir umursamazlık varsa o iş öyle yapılmaz böyle yapılır der direkt hiç öyle biri aslında yokmuş gibi davranırım.
Hiç bir tepki vermezdim verdiği kadar alırdı benden , uyuz olur sinir krizleri gecirtirdim, gideceği yollara yeni asfalt döktürür öyle yılcu ederim bende farketmez!!!
Valahi nr yaptığımı söyleyim mi direk engelledim uğraşmaya değmez sen varsın görünmez değilsin ki hem öyle hissetiyor hem öyle görüyor boş ver başkaları görür zaten seni zorla kendini belli etme