Aşk İlişkileri Gözleri kapalı birinin ilk neresini öperdiniz? MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Gözlerini kapatmış mesela? Güncellemeler+1 yıl Ahahaha yorumlar efsane oluyor🙂 Güncellemeler+1 yıl Sorum hortlamış😃 Gözleri kapalı birinin ilk neresini öperdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Dudaklarını ve boynunu 0 0 Yorumla
BeyazTavşann Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/shorts/UbQ1vh4gRZk 0 1 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Gözleri kapalı olan iki kişiyi öpebilirim birisii sevgilim olur diğeri de bebekler ikisinde de boynun tercihim 0 0 Yorumla
ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Eşimse dudaklarını değilse davar gözlerini aç derim 😂 1 1 Yorumla Güzelşeylerzamanalır +1 yıl Körsem Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. O biri sevgilimse dudaklarını ve boynunu öperdim 🥰😘😋 0 0 Yorumla
Greyx Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Tek öpücük değilse boynundan kulak memesine kadar) 0 0 Yorumla
AlpayG Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kapalı biri ise başını Açık biri ise yine ya başını ya da omzunu 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yanaklarını olabilir 😘Herkesi öpemem, seviyor ve istiyor olmam gerekiyor ilk evvela 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl öptüğüm kişi kim neyim neyin nesi ona göre değişir 0 1 Yorumla Güzelşeylerzamanalır +1 yıl Bende ilk önce öyle dedim içimden kim olduğuna anlık deişir Yorumla
KTİPİYOZ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Gözleri tamamen kapalı filmini burdan anmış olalım, yanaklarını. 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Erkekler hiçbir kusmesin diye dudaktan başlar devam eder 0 0 Yorumla
RomeOooo34 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Gözleri kapalı birini özellikle de İstanbul'da çok öpen olur. Cüzdan gider en basit. Bütün romantizmin içine ettim biliyorum ama aklıma ilk bu geldi birini öpmek değil. :) 1 2 Yorumla beyefendiks +1 yıl Hahahah😂 kahkaha attım Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Nihohahahahahah Yorumla
BlackSalamii Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl pozisyona göre değişir yüz yüzeysek dudağını ya da boynunu ayağını uzatmışsa ayağını karnına yakınsam karnını 0 0 Yorumla
Enginn__ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yanağını ısırırdım 0 0 Yorumla
_WantToPlayGame Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 40% +1 yıl Eski sevgilimi oral yaparak uyandırıyordum 😊 0 0 Yorumla
beyefendiks Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 89% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 735 cevap paylaştı. Öpmem. Ne öpcem kardeş elin kadınını. 0 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 47 , eic 58% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Gözlerini öperim. 1 0 Yorumla
Mervekusgibiucarim Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl ben şahsen ayak tercih ediyorum 1 5 Yorumla Furkan_51616 +1 yıl Senin kaç 36.5 mu Yorumla Güzelşeylerzamanalır +1 yıl Gül gibi dudağa konmak varken ayak neyin nesi güzelim 😄 Yorumla Mervekusgibiucarim +1 yıl @Güzelşeylerzamanalır bilmiyorum yani parmakları hüpletmek topuğunu ısırmak böyle şeyler hayal edince içim kıpraşıyor resmen heyecanlanıyorum Yorumla Mervekusgibiucarim +1 yıl @Furkan_51616 bu yaşta 36.5 olan yalan söylüyor bence 37 benimkisi Yorumla Güzelşeylerzamanalır +1 yıl Anaaa şuna bakla ayamı ayak yer bu Yorumla
gecekuşuuuu Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Dudak boyun. 1 0 Yorumla
OrtaSehpa Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yapıldı 😎 0 0 Yorumla
MecaziAdam Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yanaklarini 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Gözlerini 0 0 Yorumla
Powerlifter00 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Dudak 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Burnunu :) 0 0 Yorumla
yorguncocuk79 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Gözlerini... 0 0 Yorumla
sfenks14 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. dudaklarından 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Dudaklarını ve boynunu
😂😂😂
Gözleri kapalı olan iki kişiyi öpebilirim birisii sevgilim olur diğeri de bebekler ikisinde de boynun tercihim
Eşimse dudaklarını değilse davar gözlerini aç derim 😂
Körsem
O biri sevgilimse dudaklarını ve boynunu öperdim 🥰😘😋
Tek öpücük değilse boynundan kulak memesine kadar)
Kapalı biri ise başını
Açık biri ise yine ya başını ya da omzunu
Yanaklarını olabilir 😘Herkesi öpemem, seviyor ve istiyor olmam gerekiyor ilk evvela
öptüğüm kişi kim neyim neyin nesi ona göre değişir
Bende ilk önce öyle dedim içimden kim olduğuna anlık deişir
Gözleri tamamen kapalı filmini burdan anmış olalım, yanaklarını.
Erkekler hiçbir kusmesin diye dudaktan başlar devam eder
Gözleri kapalı birini özellikle de İstanbul'da çok öpen olur. Cüzdan gider en basit. Bütün romantizmin içine ettim biliyorum ama aklıma ilk bu geldi birini öpmek değil. :)
Hahahah😂 kahkaha attım
Nihohahahahahah
pozisyona göre değişir yüz yüzeysek dudağını ya da boynunu ayağını uzatmışsa ayağını karnına yakınsam karnını
Nereler müsait😛
Yanağını ısırırdım
Eski sevgilimi oral yaparak uyandırıyordum 😊
Öpmem. Ne öpcem kardeş elin kadınını.
Dudağının köşesini.
Avuç içlerini
Gözlerini öperim.
bazan annem öyle kapatır yanağını öperimmmm
burnunu öperdim
Şeyini 😅🤣
Burnunun üstü
Boynunu.
ben şahsen ayak tercih ediyorum
Senin kaç 36.5 mu
Gül gibi dudağa konmak varken ayak neyin nesi güzelim 😄
@Güzelşeylerzamanalır bilmiyorum yani parmakları hüpletmek topuğunu ısırmak böyle şeyler hayal edince içim kıpraşıyor resmen heyecanlanıyorum
@Furkan_51616 bu yaşta 36.5 olan yalan söylüyor bence 37 benimkisi
Anaaa şuna bakla ayamı ayak yer bu
Dudak boyun.
Yapıldı 😎
dudaklarını
Özel konular
Alt dudak
Yanaklarini
Öpmem
Göğüslerini
Gözlerini
Dudak