Aşk İlişkileri İlk öpücüğünüzü kime verdiniz? Pişman oldunuz mu sonradan? masalersozatsyyy Takip Et Xper 2 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ben ilk öpücüğümü nişanlıma verdim ve hayır pişman olmadım. Güncellemeler+1 yıl Kendisiyle evlendim bu arada. Yanlış anlaşılmışım <3 İlk öpücüğünüzü kime verdiniz? Pişman oldunuz mu sonradan? Cevapla Nişan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. kimseyle öbüşmedim daha..beni benden alacak yahuşuhluyu bekliyorum dhsh 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Pic olmadığım için öpülmedim ve öpülmeyeceğim. Kadınlar efendi adama değil öpücük selam bile vermez ama kötü çocuklarla nasıl fantezileri olduğunu Ümitcan Uyguna yazılan aşk mesajlarında gördük kadın budur. 0 0 Yorumla
icouldbetheperfect Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl İlkokulda bi velet benden çaldı ama eğer o sayılmazsa vermedik daha biz de eşimize saklayanlardanız 0 0 Yorumla
RamiRami Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl 13 yaşındaydım çok güzeldi çok masumdu çok da heyecanlı 0 0 Yorumla
EmirAdakul Takip Et Master Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl Ben tertemizim tam öpücük verecektim olmadı 😂. Allah c. c bekle diyor biraz daha 😂 0 0 Yorumla
DusunmeDeliOlursun Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl lise 1 de sevgilime verdim pişman gibi sayılırım ama geçti 0 0 Yorumla
Minnoşumbne Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Kimseye vermedim henüz kuzum. Hak edecek insan yok 1 2 Yorumla masalersozatsyyy +1 yıl @Minnoşumbne ♥️ Yorumla Minnoşumbne +1 yıl ❤ Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Allah pisman ettirmesin diyelim o zaman. Biz ne verdik ne aldik, bende anca esime veririm alnindan... 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sevgilime verdim ikimizinde ilkti baya uzun uzun öpüştük hala unutmam ilk öpücümü en güzeliydi sanırım 0 0 Yorumla
KateRAF Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Eşime... Sevgili iken ve pişman değilim 2 0 Yorumla
lKahin Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Pişman olmadım kim oldugu önemli değil :d 0 0 Yorumla
tmm-jülide-olsun Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl - İlk sevdiğime... - Hayır, olmadım. 0 0 Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Ben hala vermedim ama aklımda biri var 🤩 0 0 Yorumla
Onlyamiral Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Daha vermedim 2 5 Yorumla Garibanınyüzügülermi +1 yıl BEN talibim agaksodndnskxmd Yorumla masalersozatsyyy +1 yıl Shhsdghjjdhjjjj Yorumla Garibanınyüzügülermi +1 yıl Nikah şahididr sensin ona göre @masalersozatsyyy Yorumla masalersozatsyyy +1 yıl Olursa şahidiniz olurum tabi shshjjsjsj Yorumla Garibanınyüzügülermi +1 yıl HAHAhah hem cinsinle konuş bu işi hızlandıralım Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Arkadaşıma verdim, hiç pişman değilim 😂 0 5 Yorumla Adezman1940 +1 yıl Bende alabilirim 😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Adezman1940 biraz zorla, alırsın Yorumla Adezman1940 +1 yıl Özele gel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Adezman1940 yok onu değil bunu 🖕🖕 Yorumla Adezman1940 +1 yıl Onu sen seversin Yorumla
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Burda söyleyemem 🤭 0 0 Yorumla
Felicita___ Takip Et Xper 3 Yaş: 42 +1 yıl Muhtemelen anneme. Süt için teşekkür etmiştim. :)) 0 0 Yorumla
Vault_Boy Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Öpmedim kimseyi. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
kimseyle öbüşmedim daha..
beni benden alacak yahuşuhluyu bekliyorum dhsh
Pic olmadığım için öpülmedim ve öpülmeyeceğim. Kadınlar efendi adama değil öpücük selam bile vermez ama kötü çocuklarla nasıl fantezileri olduğunu Ümitcan Uyguna yazılan aşk mesajlarında gördük kadın budur.
İlkokulda bi velet benden çaldı ama eğer o sayılmazsa vermedik daha biz de eşimize saklayanlardanız
13 yaşındaydım çok güzeldi çok masumdu çok da heyecanlı
Ben tertemizim tam öpücük verecektim olmadı 😂. Allah c. c bekle diyor biraz daha 😂
lise 1 de sevgilime verdim pişman gibi sayılırım ama geçti
Kimseye vermedim henüz kuzum. Hak edecek insan yok
@Minnoşumbne ♥️
❤
Allah pisman ettirmesin diyelim o zaman. Biz ne verdik ne aldik, bende anca esime veririm alnindan...
Sevgilime verdim ikimizinde ilkti baya uzun uzun öpüştük hala unutmam ilk öpücümü en güzeliydi sanırım
Eşime... Sevgili iken ve pişman değilim
Pişman olmadım kim oldugu önemli değil :d
- İlk sevdiğime...
- Hayır, olmadım.
Lisede biriyle öpüşmüştüm.
Ben hala vermedim ama aklımda biri var 🤩
İlk aşkıma vermiştimm ☺️
Hiç olmadı inşallah eşim olur
Daha vermedim
BEN talibim agaksodndnskxmd
Shhsdghjjdhjjjj
Nikah şahididr sensin ona göre @masalersozatsyyy
Olursa şahidiniz olurum tabi shshjjsjsj
HAHAhah hem cinsinle konuş bu işi hızlandıralım
komşu kızı..
hayır pişman olmadım..
ilk aşkıma , pişman değilim :)
Arkadaşıma verdim, hiç pişman değilim 😂
Bende alabilirim 😁
@Adezman1940 biraz zorla, alırsın
Özele gel
@Adezman1940 yok onu değil bunu 🖕🖕
Onu sen seversin
Çocukken (6) kızın biri dudağımdan öpmüştü fkfkfk
Sınıf arkadaşıma vermiştim küçükken
Kimseye vermedim.
Arkadsşıma
Vermedim
kimseye öpücük vermedim vermeyi de düşünmüyorum
Henüz vermedim
Burda söyleyemem 🤭
Muhtemelen anneme. Süt için teşekkür etmiştim. :))
Öpmedim kimseyi.
Ben teyzemi öpmüştüm
pişman olmadım
Pisman olmustum
Ben daha vermedim.