Aşk İlişkileri İlk nerde kimle öpüştün? sertsevengelsin Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hatırlıyon mu ilkini Güncellemeler+1 yıl Hu İlk nerde kimle öpüştün? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
mmsaci Takip Et Guru Yaş: 53 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. 5-6 yaşlarındaydım misafirliğe gelen komşulardan birisinin kızı ile oynuyorduk gardroba saklanmıştık... :) 0 4 Yorumla sertsevengelsin +1 yıl Sonra ne oldu Yorumla mmsaci +1 yıl Hiç o kadar işte yakalanma korkusuyla çıktık hemen... :D Yorumla sertsevengelsin +1 yıl Sonfası yok diyon Yorumla mmsaci +1 yıl Sonrası ayrı hikaye... 😂 Yorumla
Canısıkılan1234 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 870 cevap paylaştı. Kuzenimle evin altındaki kilerde. 1 1 Yorumla sertsevengelsin +1 yıl Yaşlar kaçtı kanka Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Farkında olmadan hayal meyal hatırladığım bişeyler oldu 6-7 yaşlarında sonrasında hiç olmadı 0 5 Yorumla sertsevengelsin +1 yıl Kimlenoldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kuzen ama büyük 20 yaşlarındaydı o Yorumla sertsevengelsin +1 yıl Oha 20 yaşında kuzenin sen o yaşlarda iken mi bunu yaptı sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet maalesef Yorumla sertsevengelsin +1 yıl Çok kötü bir şey bu yan Yorumla
deryalosangeless Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl okulun bodrum katında 0 3 Yorumla sertsevengelsin +1 yıl Oralda yaptın mı Yorumla deryalosangeless +1 yıl Strapon olsaydi * partnerimi ama yoktu Yorumla sertsevengelsin +1 yıl Anlamadım Yorumla
_GAYGünlükleri_ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Araba da arkadaşım la 0 11 Yorumla sertsevengelsin +1 yıl Yaşlar kaçtı Yorumla _GAYGünlükleri_ +1 yıl o zmn 23 felandım oda 26 idi sanırım Yorumla sertsevengelsin +1 yıl Nasıl bir durumdu senin için Yorumla _GAYGünlükleri_ +1 yıl Beklemediğim andı aklım da öyle bir şey yok tu şaşırmıştım tabi Yorumla sertsevengelsin +1 yıl O gğnden sonramı gy oldun Yorumla _GAYGünlükleri_ +1 yıl Hayır ilk okuldan beri Yorumla sertsevengelsin +1 yıl Çok beklemişsin öpüşmeye Yorumla _GAYGünlükleri_ +1 yıl Acelesi mi var Yorumla sertsevengelsin +1 yıl Bilemedim Yorumla sertsevengelsin +1 yıl İkl ilişkşn ne zaman oldu Yorumla _GAYGünlükleri_ +1 yıl Olmadı Yorumla
STeRiL_MiKRoP Takip Et Bilge Yaş: 45 +1 yıl komşu kızı :) 7.8 yaşındaydım :) 0 3 Yorumla sertsevengelsin +1 yıl O kaçtı nerede kıstırdın Yorumla STeRiL_MiKRoP +1 yıl bahçe duvarının altında yaşıttık :D Yorumla sertsevengelsin +1 yıl Tek seferlik mi Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Öpüşmedim 0 1 Yorumla sertsevengelsin +1 yıl Neden kız Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl kuzenimle onların evindeyken 0 44 Yorumla sertsevengelsin +1 yıl Yaşlar kaçtı kanka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çocuktuk küçüktük baya Yorumla sertsevengelsin +1 yıl İstrsen dm yz Yorumla sertsevengelsin +1 yıl Ne kadar küçüktğn kanka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ben 8-9 falandım. o 12-13 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl o başlattı. Yorumla sertsevengelsin +1 yıl O o büyük müş ifal etmiş seni kanka Yorumla sertsevengelsin +1 yıl Ne kadar sürdü bunolay Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 1 defalikti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerisi gelmedi Yorumla sertsevengelsin +1 yıl Şindi nasıl aranız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hicbir zaman samimi olmadık. O pişman oldu bence. O konu hakkında da hiç konuşmadık bir daha Yorumla sertsevengelsin +1 yıl Sennne hissediyon peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Günah olmadığı için bana içim rahat benim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şimdi 20 yaşındayım ben O da 25 26 falan oldu Yorumla sertsevengelsin +1 yıl Evlendimi o Yorumla sertsevengelsin +1 yıl Teyze kızımj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dayı kızı. Hayır bekar Yorumla sertsevengelsin +1 yıl Hayal ediyon mu onu kanka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yıllardır çok kez ettim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama yanlış bir şey bu. Şeytana uyup bazen ediyorum ama tamamen bitirmem lazım ona karşı isteklerimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öz kuzenim sonuçta. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam uygunsuz şeyler yaşadık ama arzulamak yanlış maalesef. Bunu yeneceğim zaten eskisi kadar istekli istekli değilim. Yorumla sertsevengelsin +1 yıl Yaşadıklarınız ne kadar sürdü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uzundu ya. Tek bir öpücük olsa zaten bu kadar etkilenmezdim Yorumla sertsevengelsin +1 yıl N E kadar sürdü kanka kaç yıl Yorumla sertsevengelsin +1 yıl Ozl yzsan güzel olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yıl değil tek bir günde 1 saate yakın oldu Yorumla sertsevengelsin +1 yıl Ne yaşadınız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öpüştük uzun uzun işte Yorumla sertsevengelsin +1 yıl Okadar mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoo ilerisi de oldu da onları anlatmiyim Yorumla sertsevengelsin +1 yıl Anlat bende anlatcam kuzenle olanı Yorumla sertsevengelsin +1 yıl Benim 7 yıl sürdü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ilişki teklif etti anal yaptık. Hani ne olduğunu bilmediğim birseyi nasıl kabul ettim nasıl yaptık hâlâ anlamiyorum. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tek iyi nokta bana günah olmadı. Istisna bir durum bu benim için. Seks yaptım ama günah olmadı çünkü ergen bile değildim. Küçük bir cocuktum daha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sende anlat kanka Yorumla sertsevengelsin +1 yıl Göte girdin he Yorumla sertsevengelsin +1 yıl Sonra niye yapmafınız Yorumla sertsevengelsin +1 yıl Bende anal yaptım oral seks çdktirdim 7 yıl sürdğ şimdi evlendş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pişman oldu sanırım o yüzden olmadı birdaha. 7 yılda kaç defa yapmışsındır kızı. Yaşlar kaçtı? Yorumla sertsevengelsin +1 yıl 17 idi ozaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vücudu nasıldı? Yorumla sertsevengelsin +1 yıl Süper Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sevgilimle arabada 0 1 Yorumla sertsevengelsin +1 yıl Yaş kaç tı ilk olduğunda Yorumla
know_90 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Öpüşmedim 0 3 Yorumla sertsevengelsin +1 yıl Niye kız Yorumla know_90 +1 yıl Bilmem Yorumla sertsevengelsin +1 yıl Yaş kaç Yorumla
Thelove_ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Kimseyle 0 18 Yorumla sertsevengelsin +1 yıl Partnermi bulamıyon kız Yorumla Thelove_ +1 yıl Bulsam bile evlenmeden öpüşmem Yorumla sertsevengelsin +1 yıl Neden peki Yorumla Thelove_ +1 yıl Öyle uygun görüyorum Yorumla sertsevengelsin +1 yıl Yaş kaö Yorumla Thelove_ +1 yıl 19 Yorumla sertsevengelsin +1 yıl Hiç mi olmadı sevgilin Yorumla Thelove_ +1 yıl Olmadı Yorumla sertsevengelsin +1 yıl Neden olmuyo kız Yorumla sertsevengelsin +1 yıl Boy kilo nasıl senin Yorumla Thelove_ +1 yıl Osdjjsnsjsbsn ondan olmuyor zatrn 172 76 kilo Yorumla sertsevengelsin +1 yıl Tombişsin balık sın hemi Yorumla sertsevengelsin +1 yıl Nerde yaşıyın Yorumla Thelove_ +1 yıl Hee fok balığıyım sjnsus İstanbul Yorumla sertsevengelsin +1 yıl Kadın dediğin etli butlu olcak vurunca ses gelsin Yorumla Thelove_ +1 yıl Amann Yorumla sertsevengelsin +1 yıl Sustun Yorumla Thelove_ +1 yıl Ne diyimm 😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
5-6 yaşlarındaydım misafirliğe gelen komşulardan birisinin kızı ile oynuyorduk gardroba saklanmıştık... :)
Sonra ne oldu
Hiç o kadar işte yakalanma korkusuyla çıktık hemen... :D
Sonfası yok diyon
Sonrası ayrı hikaye... 😂
Kuzenimle evin altındaki kilerde.
Yaşlar kaçtı kanka
Farkında olmadan hayal meyal hatırladığım bişeyler oldu 6-7 yaşlarında sonrasında hiç olmadı
Kimlenoldu
Kuzen ama büyük 20 yaşlarındaydı o
Oha 20 yaşında kuzenin sen o yaşlarda iken mi bunu yaptı sana
Evet maalesef
Çok kötü bir şey bu yan
okulun bodrum katında
Oralda yaptın mı
Strapon olsaydi * partnerimi ama yoktu
Anlamadım
Araba da arkadaşım la
Yaşlar kaçtı
o zmn 23 felandım oda 26 idi sanırım
Nasıl bir durumdu senin için
Beklemediğim andı aklım da öyle bir şey yok tu şaşırmıştım tabi
O gğnden sonramı gy oldun
Hayır ilk okuldan beri
Çok beklemişsin öpüşmeye
Acelesi mi var
Bilemedim
İkl ilişkşn ne zaman oldu
Olmadı
komşu kızı :) 7.8 yaşındaydım :)
O kaçtı nerede kıstırdın
bahçe duvarının altında yaşıttık :D
Tek seferlik mi
Öpüşmedim
Neden kız
Söylemem ayıp
Opusmedim hic kizlar begenmiyor beni
kuzenimle onların evindeyken
Yaşlar kaçtı kanka
çocuktuk küçüktük baya
İstrsen dm yz
Ne kadar küçüktğn kanka
ben 8-9 falandım. o 12-13
o başlattı.
O o büyük müş ifal etmiş seni kanka
Ne kadar sürdü bunolay
1 defalikti
Gerisi gelmedi
Şindi nasıl aranız
Hicbir zaman samimi olmadık. O pişman oldu bence. O konu hakkında da hiç konuşmadık bir daha
Sennne hissediyon peki
Günah olmadığı için bana içim rahat benim
Şimdi 20 yaşındayım ben O da 25 26 falan oldu
Evlendimi o
Teyze kızımj
Dayı kızı. Hayır bekar
Hayal ediyon mu onu kanka
Yıllardır çok kez ettim
Ama yanlış bir şey bu. Şeytana uyup bazen ediyorum ama tamamen bitirmem lazım ona karşı isteklerimi
Öz kuzenim sonuçta.
tamam uygunsuz şeyler yaşadık ama arzulamak yanlış maalesef. Bunu yeneceğim zaten eskisi kadar istekli istekli değilim.
Yaşadıklarınız ne kadar sürdü
Uzundu ya. Tek bir öpücük olsa zaten bu kadar etkilenmezdim
N E kadar sürdü kanka kaç yıl
Ozl yzsan güzel olur
Yıl değil tek bir günde 1 saate yakın oldu
Ne yaşadınız
Öpüştük uzun uzun işte
Okadar mı
Yoo ilerisi de oldu da onları anlatmiyim
Anlat bende anlatcam kuzenle olanı
Benim 7 yıl sürdü
Ilişki teklif etti anal yaptık. Hani ne olduğunu bilmediğim birseyi nasıl kabul ettim nasıl yaptık hâlâ anlamiyorum.
Tek iyi nokta bana günah olmadı. Istisna bir durum bu benim için. Seks yaptım ama günah olmadı çünkü ergen bile değildim. Küçük bir cocuktum daha
Sende anlat kanka
Göte girdin he
Sonra niye yapmafınız
Bende anal yaptım oral seks çdktirdim 7 yıl sürdğ şimdi evlendş
Pişman oldu sanırım o yüzden olmadı birdaha. 7 yılda kaç defa yapmışsındır kızı. Yaşlar kaçtı?
17 idi ozaman
Vücudu nasıldı?
Süper
Sevgilimle arabada
Yaş kaç tı ilk olduğunda
Öpüşmedim
Niye kız
Bilmem
Yaş kaç
Kimseyle
Partnermi bulamıyon kız
Bulsam bile evlenmeden öpüşmem