Ben 29 yaşındayım, görüştüğüm kişi 51 yaşında. İkimiz de aynı okulda öğretmeniz, o şekilde tanıştık. Evlenmeyi düşünüyoruz. Sizce bir sorun teşkil eder mi bu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖnyargısız bir şekilde değerlendirmeye çalışacağım
(Ki abimde eşi de öğretmen az buçuk biliyorum öğretmenlerin sosyal ortamını)
Şimdik gerçekten aşıksanız ve diyorsan ki beni 22 yaşında tabiri caizse çıtır olduğum için değil de ben olduğum için seviyor diyebiliyorsan olabilir, evlenip mutlu olabilirsiniz.
Ki bu ihtimal de bile bir sürü sorun yaşayabilirsiniz.
Aileler karışır
Eşinle bir yere gidersin aaa baban mi derler vs
Neyse bunları geçelim elalem ne der diye düşünmeyelim.
Ama müstakbel kocanızın farklı amaçları da olabilir
Mesela cinsel yönden yaşıtlarına oranla çok daha aktif istekli biridir gencecik kız evleneyim hayatımı yaşayayim diyor olabilir
Ya da senin yanında kendini daha yakışıklı cool hissediyordur onu sevmen ona değerli hissettiriyordur
Bir sürü ihtimal var
Ben zamana birakmani çok acele etmemeni öneririm hocam.
Bir de şu durum var anne olmak istiyor musun bilmiyorum ama eğer istiyorsan beyefendinin yaşı açısından sıkıntı çıkabilir
Hem fizyolojik açıdan gebe bırakması zor olabilir
Hem de düşün seneye çocuğun olsa
Çocuğun üniversite mezuniyetinde adam 70 yaşında olacak
Bilmiyorum çok şey var dusunelecek
Ama diyorsan ki bizde öyle bir sevda var ki o benim her şeyim ozaman kimseyi dinleme derim
Son olarak ben bu adamı niye seviyorum diye düşün bir
Saf temiz güzel bir sevgi ise sende ki ne âlâ
Ama eğer sana merhametli davrandığı güven verdiği için ondan hoşlanıyorsan dur ve bir düşün
Onu cidden seviyor musun yoksa aradığın belkide babandan bulamadigin şefkat mi?(seni tanımıyorum oyuzden olabilecekleri yazdım) inşallah kirmamisimdir ben sadece ihtimalleri yazdım hocam.
Mutlu ol...22 Yorumla
Soran+1 yılEşsiz bir yorum, çok teşekkür ederim ❤
- +1 yıl
Rica ederim nedemek :)
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba bende aynı sorunu yaşıyorum 17 yaşındayım sevdigim adam 32 yaşında çok fazla tepki alıyorum ve ileriyi düşünmeden seviyorum öyle zor bir durum ki elimde bir sürü imkanım ve beni sevebilicek gençler de varken bu durumu yaşıyorum henüz çok gençsiniz yapmayın bunu kendinize onun kızı yaşındasınız bende ayrılacağım vazgeçmek zorundayım umarım her şey gönlünüzce olur yinede karar sizin
01 Yorumla- +1 yıl
Sende ayrılarak kendini kurtarmış olursun zaten
En başta kuşak ve düşünce farkları olacak senin yapmak istediğin aktivitelere dayanamıcak daha sıkıcı ve sakin bir hayat isteyecek sana göre daha çabuk yorulacak cinsellik desen performansı düşük olacak daha sayayım mı?
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
53Cevap
Kendi annem babamdan örnek vereyim 15 yas fark var aralarında kuşak farkı var bunu yaşamadan anlayamazsın her gün kavgaya tartışmaya hazır ol bide çocuk yaparsan zavallı çocuğun benim gibi babasıyla arasında yarım asır fark olacak... lütfen ama lütfen çocuk unsurunu düşünün..
Bi 10 sene değil ama 20 sene sonraki hastalıkları ben size saysam... kısacası bi nevi hemşire olmanız gerekecek ben bile igne yapmayı biliyorum öyle söyleyeyim lütfen değerinizi bilin! Ask gibi kavramlar gelir geçer kendinizi ve kaybedeceklerinizi de düşünmenizi tavsiye ederim.. bakın uzun uzun yazdım çünkü yasayan bilir..30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen 29 o 51 22 yaş fark var şimdi kınamak istemem
Ama sen 39 olduğunda 61 olucak yani bişe yaşayamazsınız ki
O sadece evde durur ne bekleyebilirsin ki
Hadi diyelim gerçekten çok seviyorsun o benim hayatım aşkım bitanem diyorsan ve gerçekten hayatını onunla yaşayabileceğini düşünüyorsan evlen derim ama yapma be baban yaşında bak bu kelimeyi söylemek istemem inanki.
10 yaş fark olsun en fazla 22 nedir hiçmi kendine acımıyorsun bu yaştan sonra yaşlı birinemi bakıcak sın gençliğine yazık20 YorumlaBenim de tam olarak 22 yaş fark vardı. Bu adam muhtemelen evlenip bosanmıstır belki cocukları da vardır. Bunların hepsini görmezden gelsen bile sonucunda yine mutsuz bi iliski oluyo. Ben cok direnmistim, ama olmayınca olmuyo mantıklı da düsünmek lazım. Ya çok yetersiz hissettirirler ya da yeterli olmazlar. Ve her şeye doymuş oluyorlar, uyum sağlayamazsınız bi süre sonra
10 YorumlaÇoğu kişinin de yazdığı üzere kuşak farkı vs. var fakat bunları halletseniz bile belli bir süre hayatta birbirinize ayak uydurma konusunda zorluk çekeceğinizi düşünüyorum. Belli bir zaman sonra hayat bazı eksikleri dışarıda aramaya iter. Bu yaş farkı tam tersi bile olsa her cins içinde geçerli bence.
10 Yorumla
+1 yılMadem love is love kimse bisey demesin lan onemli olan sizin ne dusundugunuz isteyen istedigiyle evlenebilir kulak asma aptallarin dedigi seye
21 Yorumla
Soran+1 yılYok be ne takicam. sonuçta yetişkin kadınım yani 😂
+1 yıl2 sene sonra tamamen cinsellik hayatiniz biter sen 31 olursun tam azginlik zamani eee bir taraf bitik bir tarak yukselmekten duramiyor sonuc husran
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılTabiki eder yokmu dengin yaşlı adamla ne işin var 5 10 seneye dede gibi gezer yaninda
30 Yorumla
+1 yılaskerlgi nerde yaptın de sonra babanada aynısını sor belki asker arkadaşıdır
30 Yorumla
+1 yılBence uzun bi sevgililik dönemi yaşayın
Ki 1 yılın sonunda zaten anlasamayacaginizi ikinizde görürsünüz10 Yorumla
+1 yılValla ben senin yerinde olsam gencligime guzelligime hayat enerjime bu sekilde yazik etmek istemezdim
10 Yorumla
+1 yılBelli ki adam zengin yoksa bunun adı aşk olamaz.
20 YorumlaYokluk sen nelere kadirsin. 🤦♂️ 10 yıl sonra görürsün anyayı konyayı. Zaten kendi yaşıtınla olamıyorsan, sıkıntının büyüğü sendedir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAslında sende olgunlaşma yaşına gelmişsin, karşındaki kişinin görünüşü nasıl bilmiyorum. Ama çevrem de aynısı oldu evlendiler 1 çocukları var 18 sene sonra boşandılar. Boşanma sebebi eşim çok yaşlı oluyor yakışmıyoruz. Kel kaldı.
00 Yorumla
+1 yılBize niye soruyorsun, yani Allah aşkına aşk mı şimdi bu dediğin, bence onunki orta yaş krizi, sendeki ise kimseyi bulamama, mantıklı ol az bir şey
00 YorumlaÖğretmen ve akıllı ılan sensin ilşaki. bir şeylerin farkındasın geçici olmadığının farkındaysan sıkıntı yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 863 cevap paylaştı. Cinsellikten 10 yıl sonra eşin emekli olucak sen ise en istekli zamanlarında olucaksın sen bilirsin tabi
00 Yorumla
+1 yılCinsellik sorunu yaşarsın evvela. Onun işi çoktan bitmiştir. Ondan çok küçük olduğun için tepene çıkar. Ayrıca, bu bir pedofili.
04 Yorumla- +1 yıl
Sübyancılık kısaca. Kızı yaşındaki biri bu yüzden pedofili.
- +1 yıl
Allah asıl sana akıl fikir versin. Çocuğu yaşındaki biriyle beraber olan sübyancıdır. 51 yaşındaki biri için 29 yaşındaki biri çocuğu yaşındadır ve çocuktur çünkü arada aşırı yaş farkı vardır. Bunu savunmak ve normal görmek namussuzluktur. Bunun sübyancılık olduğunu anlayamıyorsan aklın, sübyancılık olduğunu kabul etmiyorsan namusun yok.
+1 yılSen delirmissin bu kadar mı yokluktasin açsın sevgiye bende açım ama yani biraz mantık işin içinde var sanırım? neden seni bu kadar cezbetti?
00 YorumlaÇok sorun çıkar hangi birini yazalım adam 70 yaşına gelince ne yapacaksın, hastalıklar başlayacak sen daha gençlen bir sürü sorunla upraşacaksın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. sonra tekrar konu açarsın kocam ayda 1 bile yapmıyor diye
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Birkaç seneye kalkmadığında başkalarına dürttürürsün artık kendini, avelce bi karar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu öğretmenlerde çözemediğim bir saçmalık var :) ya aşırı büyük erkekleri beğenirler ya evlileri ya da herkesi birden olanları :) kpss çalışıp atanma kasarken nörolojik sorunlar mı oluşuyor sizde 😅
00 YorumlaErkek 90 yasa kadar iş görür seviyorsan ver gitsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılsorun belki cinsel konuda olabilir bir de sana aayk uyduramaz hani gezmek tozmak ister
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir sorun olmaz çevre baskı yapar ama umursamayın bence cinsellikte de uyum varsa devam edin
00 Yorumla Yani eder diye düşünüyorum, enerjiniz tutmaz bir süre sonra
00 YorumlaBiraz fala gibi
Bir yaşlanıp yatakta işlevsiz okurken diğeri bu gazdan mahrum kalıcak00 Yorumla
+1 yılAdama gün doğmuş kaçırır mı, iyi niyetli de olsa bu böyle.
02 Yorumla- +1 yıl
Taze diyemi?
- +1 yıl
Doyuramaz zseni
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılAşkın yaşı olmaz ama amcam senin enerjine ne kadar ayak uydurabilecek
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYa abi cidden aklinizi peynir ekmeklemi yediniz ya bırakın şu pembe dizileri
00 Yorumla anlaşabildikten sonra kesinlikle sorun teşkil etmez
00 YorumlaBu 51 yaşındaki Adam niye evlenmemiş yuhh!! Bence evlenme çok sorun yaşarsın..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yıl38 yaşında bekar biri olarak sevindim. Umut verici 😁
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 919 cevap paylaştı. 3 5 sene sonra kocan dede olup sende olgun bir kadın olduğunda anlarsın.
00 Yorumla
+1 yılAşkın da yaşı vardır arkadaşlar kendinize gelin 22 yaş farkı ne demek abartmayın artık
00 Yorumla
+1 yılBaban 10 sene sonra 61 yaşında olacak. Zaten 51 yaşındaysa torun torba sahibi olmuştur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kızların gerçekten yavaş yavaş aklına acımaya üzüme ye başladım yazıktır
32 Yorumla- +1 yıl
Çok değişik varlık bunlar yaşlı kendini döven üzen aşağılayan kişileri asla kacirmazlar peşlerinden koşarlar
Cevap sahibi+1 yılTedavi şart kardeşim yapcak bir şey yok
+1 yılFake misin bilmem ama cocuk yapmayı ve uzun süre evli kalmayı düsünmüyormusun, 51 yaşında bir adam senin isteklerini karşılayabilecekmi karşılarsa ne kadar süre...
Sadece cinsel olarak söylemiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılunluler camiasinda cok ornekkeri var.. acun, alisan.. vs vs. Kendi tercihin ama cok zengin degilse bence yurumez
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılve sen yatagi unut bence.. kanka olursunuz
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen 40 yaşındayken 62 yasin da olucak en iyi siz bilirsiniz fakat her şey aşk değildir iler de çok pişman olursun
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİdeal 5 ya da 7 yaş diye düşünüyorum
Knka sen o adamın yatagına hangi mideye girecen mk erkek kıtlıgımı var 🙄
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOoo ha, bu kadarını kimse sormamisti burada🤣
115 Yorumla- +1 yıl
Soruldu soruldu 25 buyugude soruldu
Cevap sahibi+1 yıl@Excalibur7007 çüş diyelim yeter o halde bunlar nasıl insan ya ne mide varmış bunlarda🤮
- +1 yıl
Yakında dur bunlar mumya Lara yürüyecek
Cevap sahibi+1 yıl@Excalibur7007 o kadar yokluk siz erkeklerde vardır diye biliyorduk, bunların derdi başka şeyler olmalı ne aşkı ne bir şey ya da kadın yüzüne bakilmayacak bir şey bulduğuna razı olacak durumda bunların
- +1 yıl
Valla bilmem okadarini
Cevap sahibi+1 yıl@Excalibur7007 ben şu yaşımda 35 üstüyum 50 lik adama sumugumu atmam bunlar nasıl bir varlık anlamak imkansız
Cevap sahibi+1 yıl45 bile çok bana en uç sınır olabilir anca 50 ohoooooo 😱
- +1 yıl
Valla ben çözeemedim :)
Cevap sahibi+1 yılBen 24, eşim 35 yaşında ama bana yetişemiyor. Yaş farkından dolayı mı? ↗ @soran bu da son yorum olsun belki düşünürsün😉
Cevap sahibi+1 yılSeninkinin pili çoktan bitmiştir🤣
- +1 yıl
Onun pili daha bitmemiştir ama çok surmez
Cevap sahibi+1 yıl@Excalibur7007 35 lik adama yazmış karısı soruya bak. 51 diyor bu. Benim patron vardı geçen sene 52 yaşında sevgilisi de ona yakın 45 vardır adam netten birşeyler sipariş veriyordu bende maillerde görüyordum bir çeşit hap mi jel mi. O bile bu durumdaydı bunun ondan yaş farkı yok😉
- +1 yıl
Ne yapacan :) senin yaş 24 mu
Cevap sahibi+1 yıl@Excalibur7007 hayır 35 üstü demiştim
- +1 yıl
Tamam birseyler yazıldı kafam karisti
baba sevgisini görmemişsin yaşça büyük erkeklere karşı ilgi duyuorsun sanırım ama bence çok fazla sorun olur adamı aldatabilirsin belki ilerde, tabi çok seviyorsan aldatmazsında yine de tekrar düşün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl51 erkek en küçük 35 yaşında bir kadın bakmalı. 6 yaş daha gençsin ilerde sorun olabilir.
00 Yorumla
+1 yılUlan ben 22 yaşına giricem ve yaşımın büyük olduğunu düşünüyorum millette neler varmış sapıklar adam evli ve paralıdır muhtemelen 😅
10 Yorumla
+1 yılCinsel hayat olumsuz, dışarıdan gelen sözler tepkiler aranızı açabilir, kuşak farkınız var. Baban yaşında. Farkındaysan?
10 Yorumlabence o kadar yaş farkı olmaz muhtemelen evlidir kendi yaşıtlarından ya da en fazla 30 -35 yaşla anlaşabilirsin 51 yaşındaki insanla hayat mı olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir süre sonra kendisi yaşı ile alakalı komplekse gireceği için seni daha fazla kısıtlamaya başlayacak, elinde tutmak isteyecek bence bir daha düşünmelisin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİçi geçmiş bir meyveyle ve yeni olgunlaşmış bir meyve arasındaki farkı düşün ikisinin arasında ne gibi sorunlar olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence yaş farkı en fazla 10 olmalı, 22 çok fazla ve muhtemelen o yaştaki adam evlenip boşanmıştır. Senin ilk evliliğin olacaksa o da sıkıntı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBiryerden sonra cinsellik olmaz
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 577 cevap paylaştı. Babana arkadaş ajdkkx
20 Yorumla
+1 yılçok büyük bi yaş farkı var
10 Yorumla
+1 yılEderrr🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCinsel hayat çok erken biter baban gibi durur yanında nereyse gitsen sarkmış yaşlı adam
10 YorumlaTabi ki eder ya 😂 soru mu bu da
00 YorumlaHerkes aynı yaş almıyor
Sorun edilmez yaş00 Yorumla
+1 yılBir süre sonra sıkılıp arayışa girebilirsin
00 Yorumla
+1 yıl15 yaşa kadar ok de bu biraz fazla bence ya
02 Yorumla- +1 yıl
15 bile neresi normal ya, birde bunlara böyle söyleyip olmayan şeyi normalleştirmeyin
- +1 yıl
Bencede, herşeyi normalleşdirir oldular. Cidden 15 yaşda çok iyrecin, hata sapıklık gibi bir şey
Kimse kusura bakmasın
Birde bu gibi yerlerde bir birilerine tavsiye vermeler gaz vermeleri görünce şok oluyorum
Bu ilişki değil, bildiğin daddy...
00 Yorumla- Devamını Gör (34)
Devamını Gör(79)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı