Çok bakımlı güzel bir kadınım 24 yaşındayım eşim 35 yaşında, istiyorum istediğimi çok vermiyor ben 4 istiyorsam o 1 istiyor gibi yaş farkından dolayı mi? bana aşık bunu hissediyorum bunda sorun yok
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılLibidosu çok yüksek olmayabilir. Keçiboynuzu pekmezi içine fındık atıp kaşıklasın 2 3 kaşık ama çok değil, bu seferde sen ona yetişemezsin. Şu da var, çok fazla istekle seks yapmazsa yani sadece yapyım oldu şeklinde yaparsa arzulu olmaz ve 1. atımdan sonra tüm erkeklerin biyolojik dinlenme sürecine girer. Çünkü ayakta durmanı sağlayan her şey sperm ile atılıyor enerjisiz kalıyorsun. Fakat çok arzulu ve yoğun istekle yaparsa erkek 1 atımdan sonra bile durmadan devam edebilir. Tabi sertlik yüzde 100 olmaz bi süre ama yinede sert sayılcak ereksiyon da devam edebilir. Penis halkası veya basit lastik saç toka ile penis kökünden ve topların altından bağla ama acıtcak kadar çok sıkı olmasın. Böylece boşalınca kan geri çekilmez. Birde boşalma kontrolü için pelvis çalışması yaparak idrar ve sperm geciktirmesini sağlayan pelvisletini güçlendirebilir. Böylece hem daha güçlü erekte hem daha fazla uyarım ve daha çok sperm ve de daha geç boşalabilir. Sen boşalıp o boşalmayacak hale gelir, istersede boşalır. Kontrol önemli. Fantezilerde deneyin. Bir erkeğin en güçlü yaşları 28 ile 35 arası.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıl35 yaş daha genç ve olgunluğun başı ve eşin cinselligin tadına bile varamamis olabilir. Güzel olduğunu yazmışsın ama kime ve neye göre güzel? Benim bir sevgilim vardı gayet güzeldi ama içine bosalmamı istemezdi ve 1 posta atınca kalkar giderdi. Yani görev gibi yapardık o işi daha sonra ayrıldık ve başka sevgili yaptım ikinci sevgilim gerçekten çok daha güzeldi. Rahat rahat yapıyordum içine bosalmamı istiyor azıcık dinlenip devam etmeme bir şey demiyordu. Haftada bir buluşursak ctesi öğlen başlar pazar öğleye kadar en az 5 posta atardık sonra akşama kadar gezer tozardik 🙈🙊🙉 haftada 2 veya daha fazla buluşursak ikimizde haşat oluyorduk, benim belim sevgilimin bacakları ağrıyordu.
Anliyor musun? Olay ten uyumu 😉
10 Yorumla
+1 yılTarzlarınız uyuşuyor mu buna dikkat et.. Belki de libido kaybı değildir ve belirli fetişleri ya da kırmızı çizgileri vardır..
Dünya güzeli olsa sadece sarışın olmadığı için beğenmeyen kişiler biliyorum.. Yataktan jartiyer ya da string giyilmediği için haz alamayan insanlar var.. Her zaman sevmek , cinsellik için yeterli olmayabilir.. Saygısından ve sevgisinden hatta kırılabilirsin diye söylemiyor olabilir bunları ama sen araştır..
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılDuygunun olmadığı hiç bir seks gerçek anlamda doyuma ulaştırmaz. Amaç boşalma değil akli, kalbi, ruhi his ve duyguların karşılıklı ifadesi ve aktarımı, alınması ve verilmesidir. Aşk var ise her türlü doyuma ve uyuma ve tatmine ulaşacaksınızdır. Yaşım 52 olsa da bir kadının ne istediğini, ne beklediğini bilirim. İlgilenir, anlar, dinler ve cevap veririm. Dediğim gibi aşk varsa hep ve daima canlı, enerjik ve tas tamamımdır.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
127Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yıl35 yaş gayet gençtir. Normalde o yaşta yaşa bağlı bir performans kaybı olmaz. Saşlıklı, düzenli ve dengeli beslenen, bol kuruyemiş tüketip uyku kalitesine dikkat eden, alkol ve sigaradan uzak duran erkrk 60 yaşında bbile harikalar yaratır
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuna etkilecek çok şey var aslında.. yaş dahil ama yaşı 30larda diyorsun o kadar negatif etkisi yok.. genç erkek sayılır..
Sana bir kaç tane şey önerebilirim.
Ilk şey cinsel ilişkiniz işten sonra gecede yapmak yerine sabahta erken saatlerde işe gitmeden önce yapın.. onun performansi düşüklüğü yorgunluktan kayankli olabilir.
-günlük tükettiginiz gıdada cinsel performansina etkileyen eksik bir sey var olabilir. Bu sebeb genel yorgunluk yapabilir kocan ondan farkinda olmayabilir de.. Onu bulmak doktorun işidir.. takviye edici goda veya vitaminler verebilirler. Doktora danismaniz lazım.
Yeterince önsevişme yapın.. iyi bir şekilde yapıldığı zamanda senin orgazm olma ihtimali artar ve oldugu zamanda cinsel ihtiyacini tatmin edip yorulmuş olacaksin ))
Umarim size faydalı olur.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Belki karsi cikacaklar ama 35 yaş en kral yaştır, en pik değerlerin yaşandığı yıllardır. Yani fizyolojik birsey ya da psikolojik bir durumdur. Çünkü ben de o yaşlardayim, biliyorum ne derece etkin olduğumu, ayrıca 20 25 27 30 yaşlarımdaki halimle de kıyas yapabiliyorum. 35 en güçlü olduğum yerdir..20 değil 35.. kim ne derse desin.. yaşasın öyle gelsin.. ayrıca bu benim düşüncem, fikrim , görüşüm..
00 YorumlaAdamın libidisu düşük 1 posta yapabiliyor, burada o kadar çokki 24 yaşında haftada biri yapan çok sen haline şükret günde birle idare et 3 te mastürbasyon yap hayal gücünü geliştir, olmazsa sağa sola bakın, bu çeşmeden bu kadar su çıkar de kaderine razı ol,
00 Yorumla
+1 yılYaş farkından, hormonlardan vs birçok etmen var. Eğer konu cinsellikse öncelikle sağlık sorunlarına göz atmanız lazım.
Kiloluysa testosteronu düşüktür, kalitesiz besleniyorsa düşüktür, hareketsizse düşüktür v. s
Eğer dinamit gibi olsun diyorsan sağlıklı, testosteronu yükseltecek yemeklerden yap yedir. Ya da git dogalerkeksaglıgı sayfasından bir tane Macun1 sipariş et.
Günlük 1 kaşık yemeğin çayın içine karıştır :D
Çatır çatır seni öpsün00 YorumlaYaşla bir alakası yok bence, eşinin libidosu senin kadar yüksek değildir. Her erkek günde 4-5 defa isteyecek diye bir kaide yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılEveet burdaki cogu kişi çok saçma sapan şeyler yazmış, yok aldat yok boşan çok hayretle okudum hiç mi sevilip sevmemişler ya
+1 yılİşte bu yüzden çok fazla yaş farkı olan kişiler evlenmesin diyoruz, ilerde görüş farklılıklarindsn tut cinselliğe kadar her türlü şey sorun haline geliyor. Bu daha ne ki? Sen kadınlığının en güzel zamanlarında bu adam 45 lerde olacak ve o zaman daha çok anlayacaksın yaş farkının önemini.
Ne diyelim valla Allah yardımcın olsun umarım sıkıntı çözülür dicem de çok zor.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Yaş ile alakalı değildir bazıları isteksiz olabiliyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Çok yaş farkı yok, Bizde 20 yaş fark var her şey normal isteklerimizde normal eksiklik yok, tabi bu kişiden kişiye değişir.
Örneğin Eski model murat 124 ile yine eski model mercedes bir olur mu? yaniii
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sen de dedin ki aradaki 3 eksiği gelip bu sitede tamamlayayim.
Allah rızası için burada millet sıraya girer eksiğini tamamlamak için. Lakin o kadar çok tamamlarlar ki, duman çıkar senden haberin olsun 😈🤣
00 Yorumla
+1 yılYa he he güzel bakımlıymış. Atacağın yalanı kanıtlama çabana sokam
326 Yorumla
Soran+1 yılYa nasıl kötü olabiliyorsunuz bu kadar anlamakta güçlük cekiyorum bazen. Niye gizli bir hesaptan yalan söyleyeyim ki? Eminim senden çok çok güzelimdir ki bunu yarıştıracak biri değildim sen diyene kadar 😄çok şükür iş yerlerim de var güzelim de kocam da var evim de arabam da peki senin neyin var? Dur diyim kötü kalbiin lütfen işine bak boş boş yorum da yapma ablacım
- +1 yıl
Diğer hesap engel aldı diye burdan yazıyom. Asıl fake anonim hesaplardan gelen sorular kanıtlama çabalarına girerek yalan söylüyor boş algı yapma yok gizli hesap neden yalan söylesin diye. Bu bir, ikincisi görmeden yorumlayacak kadar bir zekaya sahip değilsin. İstediğin kadar güzel ol Kİ gerçekten güzel olsan kocan seninle ilgilenirdi hiçbir erkek bakımlı kadını reddetmez ya yeteri kadar güzel değilsin ya da çekici değilsin o yüzden çok güzelim yok senden güzelim diyerek yarışa girme. Bir de girmiyorum demişsin. Klasik tr kezbanının tekisin. Ben Türk değilim sarışınım.. Instagram girl zannediyor çoğu kişi beni. İş yerlerin var mı diye soran da olmadı kimin umrunda? Klasik ucuz bir esnafsın kesin iş sahibiyim diye övünüyorsun burada. Benim neyim mi var madem saydın dur biraz da ben seni ezeyim de bilmeden boş konuşmazsın. 3 dil biliyorum iç mimarım. Daha 2-3 gün önce iş teklifi aldım. Ayda 60.000₺ maaşı var. Ayrıca Avrupa vatandaşıyım babamdan dolayı. Değil sen Avrupa vatandaşı olmak seni avrupaya bile almazlar bu ezik varoşluğunla
- +1 yıl
Çok güzelim de kocam da var evim de arabamda var yazmış ezik ya 😀 kocan sanki senin ile ilgileniyor mk ayrıca ev araba temel ihtiyaç. Bu zenginlik değil kesin ucuz dandik falandır sana da öylesi yakışır. Sıkıyorsa ben gibi Zekeriyaköyden villa, altına da porsche Çek bakayım. O zaman konuşursun böyle. Yazık ya valla cidden psikolojin bozuk senin
- +1 yıl
Erkekler hiçbir zaman güzel ve parası olan bir kadını red etmez hayal dünyandan çık bana yutturamazsın
- +1 yıl
Bundan sonra da bilmeden konuşmayacaksın böyle sülük gibi ezilirsin
Soran+1 yılMk ne ya? 😅😅neydi bu ahahahahahah 18 yaşında çocuk musun anlamadım. Yok Instagram girlmiş yok bilmem neymiş gerçekten 17 yaşındaki kız kardeşimin ağzı ile konuştuğun için öylesin diye düşünüyorum seni de hepsini okumadım çünkü vaktim yok eşim ile bu konuyu çözdük maalesef sağlık sorunu çıktı:( yani benimle ilgili bir durum değilmiş. Şu an da hastanedeyim umarım her şey iyi olur kendini yorma böyle, istersen özelden çıkıp yazabilirim sana yerlerimi beni görebilirsin. Hatta evinden aldırayım yaşadığım yerleri gör ha şunu da diyim yok araban yok villa hepsi boş işler kendine cici bak , dediğim gibi istiyorsan çıkabilirim özelden yazabilirim ben yüzleşmekten korkmuyorum 😂💖bakalım sen anlattığın gibi misin?
Soran+1 yılEşim gayet benimle ilgileniyor 🥰çok şükür çok mutlu bir evliliğimiz var burada eşim ilgisiz demedim sinirden nereye saldiracağini şaşırmışsın ne diyeyim allah yardımcın olsun bu sinirle yasamak zordur
Soran+1 yılEvim ucuz dandik de değil ha öyle de olabilirdi ben mutlu isem bitmiştir gencecik yaşta çok başarılara imza attım 🥰tabikide bir ihtiyaç ev araba bunlara bir şey demedim ki fakat herkesin evi arabası olmuyor 🥰🥰🥰lütfen kendini büyük göstermeye çalışma kendi çapında çabalamışsın ama yemedim bunları 🥰🧚🏼♀️💖
Soran+1 yılNe yazarsan yaz daha bir şey demeyeceğim yeter ki özelden çık de cikayim kendimi bie göstereyim sana aksi halde muhabet edebilecegim biri değilsin kendine iyi bak yks ye güzel çalış
- +1 yıl
Sg
- +1 yıl
Kendimi sana büyük göstermeye çalışmadım kişi kendinden bilir işi. Ev araba almak lüks değil bu devirde öyle olması umurumda değil
- +1 yıl
Yks çalışmak küçük bir şey değil. Sende o bile yok yiyorsa özelden kanıtla başarılarını bu beyinle sende başarı nah vardır ya biliyoruz burada sen gibi gereksizleri bir başarınız yok
- +1 yıl
Senden daha üstteyim bunu söylemiştim şimdi uza
Soran+1 yılSg Ne ya? Ergen olduğun çok belli yks ile ilgili küçük bir şey demedim Sadece ufak olduğun için çalış dedim yorma kendini yorma ablacım , üste değilsin bunu sende biliyorsun sende farkındasın 😀dur senin deyimin ile sg diyim çomar yallaaahhh
- +1 yıl
Yallah diyende köylüdür btw
- +1 yıl
Hani daha fazla yazmıyordun? Senden niye daha üstteyim. Paramla hava atmıyorum. Ama Allah daha çok versin derim her zaman şükür önemli.. yks ye girmeyeceğim bu arada. Ufak değil yaşım insanın yaşını kullandığı kelimeler belirlemez
- +1 yıl
Ben gidiyom siteden dhaa yazarsan kalır burada görmem. Ha ama sana tavsiye böyle üstten bakma. Allah verdiğini de alır.
- +1 yıl
Akıllı ol az
Soran+1 yılİşine bak kızım hadi ya hadi yaa
Soran+1 yılYazdığım an yazıyorsun bana issiz misin nesin işine bak
Soran+1 yılAblanlar ile saygılı ol bunu da unutma şimdi para hesaplaması yap
- +1 yıl
O an müsaittim cevap verdim ben buraya da bakarım yazarım da sende yazıyon
- +1 yıl
Saygılı ol diyene bak cühela
- +1 yıl
Bana saygısız olan birine saygılı olamam. Bunu öğren önce. Yaş bir şey ifade etmiyor kafana sokarsan iyi edersin
Soran+1 yılKızım git git bayy
- +1 yıl
Ben gittim zaten sen buradasın
+1 yılAdamın ki kalkmıyor mu bacım üzüldüm ya. Sana gelene bak başkası olsa sabah akşam öldürmüştü seni böyle giderse aldatırsn sen
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmicektin en başta. Dengi dengine almıyorsunuz sonra da yetinmede sıkıntı oluyor. Erkek tabi aşık olur bulmuş genç kadını onluk sıkıntı yok. Sen de istemişsin evlenmişsin ama bak işler öyle olmuyormuş demek ki
20 Yorumla
+1 yılMerhaba canım yaklaşık olarak aranızda 11 yaş söz konusu bu peki ne zamandır böyle ayrıntısına bakmak ve anlamak gerekir belki de başka problemleri olabilir diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılYaş okadar sorun teşkil edecek bir yaş değil. Sen bu yaşında istekli isen 50 yasindada istekli olacaksın. Ama bunun biri ikisi üçü dördü olmaz sağlam temiz doyurucu olması önemli.
00 Yorumla
+1 yılAdamın içi olmuş. Al bize çocuk gibisiniz olgun seviyoruz dediniz. Gördün mü şimdi ebeyinkini? Sevdin mi olgunu? Neyse daha çok laf etmek istemiyorum sana.
00 Yorumla
+1 yılbütün erkekler öyle emin olabilirsin tabiki bi 24 yasındakı erkege göre bi tık eksık kalabilir ama öyle öldüm bittim fark olmaz tecrübesiyle kapatır emin ol farkı fazla hissedecek bisey degil bu
00 Yorumlalibidosu düşüktür eğer onun libidosunu yükseltmek istiyorsan hissettirmeden beslenmesini değiştir , hani eklamlarda fındık aganigi derlerya o misal gerçi sen bilirsin yine de
00 YorumlaTabi yaş farkı bu tarz konularda önemli bunun yavunda sadece istekli olmak yetmez karşındaki insanın yatakta tam olarak ne istediğini bilerek onu o an kendine bağlamalisin gelişi güzel yapma
00 YorumlaKilo problemi olabilir şeker hastalığı olabilir önce bunu kontrol ettirmeniz lazım. Uzun bir ilişki sonrası mola bir ihtiyaçtır bırak sarj etsin 😂 kısaysa o ayrı tabi ilk dediğimi bir gözden geçirin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılYaş farkının en önemli sorunu cinsellikte ortaya çıkıyor. Kendinden yaşça çok büyük erkekle evlenen kadınlar sonunda aldatıyor. Çünkü sen 40 yaşına geldiğinde o çoktan 50yi geçmiş olacak ve istediğini daha da az verecek.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Araştır , iyi beslenmesine yardımcı ol fark edecektir. güç artırıcı macunlar var satılıyor ( etkisini bilmiyorum ama ) Takviye ilaç alabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılvermediği ne? çabuk mu yoruluyor sevişirken devam edemiyor mu yani
30 Yorumla
+1 yılAsıl erkekler 30 üstü erkeklikleri oturur bence. Çünkü geç ergenlige girip geç çıkarlar. Cinsel bir sorunu olsa da yaştan kaynaklı değil bence.
10 Yorumla
+1 yılErkekler yaş aldıkça cinsel performansları düşer bu yüzden kocanızın cinsel performansının düşük olması çok normal. Keşke yaşıtın biriyle evlenseydin
10 Yorumla
+1 yılYaşla ilgili değil, bakımsızlık ya da libido düşüklüğü spor yapsın iyi beslensin, bende 34 yaşındayım bişey diyosam bişey biliyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılYaş farkından dolayı değildir. Eğer bu sürekli oluyorsa sıkıntı olur. Anlayışlı ol biraz ve onun duygularına dokun.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSigarası- içkisi yoksa, hergün spor yapıyorsa. Hiç bir sorun olmaz. Önemli olan erkeğin kendine çok iyi bakmasıdır..
00 Yorumla
+1 yılYorumları okudum sadece Allah karetsin o adamın yerine koyun kendinizi arzılar.. İt gibi çalış karın gelsin seni burada meze etsin
00 Yorumla
+1 yılbu çok normal
ikinizin enerjisi farklı bu giderek artacak sen zirvede iken o zirveden düşecek buna alışmalısın00 YorumlaNicelik degil nitelik önemli. Iliski de neyden zevk aliyorsan bunu partnerine anlatmali onu yönlendirmelisin
00 YorumlaÖncelikle herkesin enerjisi bir olmuyor, tabii buna yaş da etki ediyordur ama daha çok insandan insana değişiyor
00 YorumlaE hani sizin için önemli olan aşktı romantizmdi hani biz aklımız fikrimiz orada olan abazalardık 🙂
01 Yorumla
Soran+1 yılgenelleme niye yapıyorsun ki?
Hayır yaşında bir şey yok, beslenme ve sporla alakalı, yani kondüsyon, yetersiz uygulamalı bilgi de olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEkonomik sıkıntılar, iş yerindeki sorunlar ve dahası çeşitli sorunlar buna sebep olabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılDurumumuz çok iyi ya iş yerinde de sorun yok gitmiyor zaten işe çalışanlarımız var
- +1 yıl
O zaman belki bir şeye kafayı takmıştır. Yani öyle ki trafik bile insanı stres etmeye yetiyor.
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sonunda boşanırsın. 35 yaşına geldiğinde 22 yaşında bir gençle evlenirsin. Sana yeter dedirtir.
00 YorumlaYaş farkı maalesef birde kimi insanlar daha sakin yapıda olabiliyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayırcanım yaşla alakası yok lbido istek arzu heycan meselesii
00 Yorumla Yaşla alakası yok isteksiz biri olduğu için sana yetişemiyor
00 Yorumla
+1 yılfake soruları özellikle mi istiyor acaba site sahipleri
02 Yorumla- +1 yıl
Bu ezikler sitemin ekmek kaynağı zaten boş beleş insanlar
- +1 yıl
Sitenin*
- Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılBunun yaş farkiyla alakası yok. Libido meselesi , senin eşinin doğası öyle demek ki gecmis olsun
00 Yorumla Yaşla alakası yok adamın performansı düşük😆
00 Yorumla
+1 yılBaban gibi biriyle olup bu sekidle geri tepki almak çok normal 35 yaş genç diye herkes genç olamaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yıl35 yaşında nasıl 4 vuramıyor. Ben bile bu yaşta 3 atıyorum.
00 Yorumla
+1 yılYasla ilgisi yok. Ortak yolu bulmak için esinle konusmalısın
00 Yorumla
+1 yılYastan dolayi degilde cinsellik bakisi jstegi yuzundendir
00 Yorumlaalakası yok eşinde isteksizlik vardır ben 32 yaşındayım tabanca gibiyim hala
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAbla cevap soruda zaten ne bekliyon 5 yıl sonra sana o biri de veremicek agabajgsba
00 Yorumla Yazık harcanıyorsun max 5 sene sonra aldatmaya başlarsın
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir şey asla yapmam
Soran+1 yılO benim canım nasıl yapayım?
Soran+1 yılCinsellik az diye aldatılır mı , hasta olsa cinsellik bana veremese bile yanından bir dakika ayrılmam cinsellik için mı evlendim sanki
+1 yılGünaydın canım biz bunları söyleyince kötü oluyoruz bi kaç yıl sonra görürüm sizi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yüksek ihtimalle ama onu kendinizize göre siz ayarlalamalısınız👍
00 YorumlaYaş farkı iyi besle derim kocanı 1 nedir arkadaş iç açıcı kıyafetler giy baştan çıkart adamı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Hep aynı standart şeyler mi yasaniyor cinsellikte
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. ne gibi şeyler iştiyorsun mesela yas farkının etkişi olur ama kendini düzeltebillir
01 Yorumla
+1 yılYaş farkı ve beslenmeden dolayıdır spor ve beslenmesine dikkat etsin
02 Yorumla
Soran+1 yılSporcu kendisi ya sorun yok onda
- +1 yıl
Performansi iyi olmalı o zaman ve oda istemeli yani. O zaman beslenmesine odaklansin
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yaşla onun alakası yok ben de çok severim durmadan sksmeyi ama her zaman aynı delikden zevk almam sorun bende o yani ama sen sabah öğle akşam aynı yemeği yermisin🤪
00 YorumlaHem yaş farkindan dolayı hem de karakter farkından dolayı kafalar çok uyusmamis sadece aşık diye evlenmissinuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaştan tabi burdaki erkekler genç kadın almak için yaşla ilgisi yok çekiyorlar
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO kadar fark olan biriyle evlenmicektin, kesin değil tabii ama böyle sorunlar çıkabilir işte.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşinin normalde'de libidosu düşüktür, biraz miskin biriyse, enerjisi düşükse yaşla iyice düşüyor sanırım, böyle yarım kalmak sinir bozar ama
00 Yorumla- Devamını Gör (97)
Devamını Gör(142)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Ben 24, eşim 35 yaşında ama bana yetişemiyor. Yaş farkından dolayı mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler