Esra Erol'la eşi Ali Özbir arasında 14 yaş fark varmış. Dışardan gayet de mutlu bir çift gibi görünüyorlar. Sizce bu kadar yaş farkı, ilişkiler açısından sağlıklı mı? Eşinizle aranızda en fazla kaç yaş fark olması size uygun olur?
İlişkide yaş farkı fazla olunca ne gibi sorunlar olur?
30 yaşındaki bir insandan 5 yaş küçük ya da büyük biri belkide hiç farketmez ama 18 yaşındaki biri için 2 yaş bile çok şey değiştirebilir. Ama şu an 19 yaşındaki arkadaşım 26 yaşındaki biriyle çıkıyor ama çocuk bizle yaşıt gibi hiç çaktırmıyor bile olgunluğu çocukluğu konuşma tarzı ve tavırlarıdır insan için yaş. Huy huya benzedikçe gerisi rakamdır zaten
Gençliğinin en güzel çagında yaş farkının olduğu kişi artık farklı bakacak hayata.. küçük olan kişinin tat aldığı séylerden tat alamayacak. Onu anlayamayacak. Ilk başta her şey lay laylom olur birkaç yıl sonra dumanı çıkmaya başlar.
2. ya da ileri yaslarda evlilik yapan insanlar icin yas farki onemli degil cunku ikiside evlilik olgunluguna ulasmis oluyor ama daha 20 yasindaki bir kiz 30 yasindaki erkekle zor anlasir cunku arada degisik bakis acilari vs. vardir bu yuzden yas farki onemsiz olsa bile daha cok nezaman evlenecegine bagli oluyor ;)
Biraz fark olsa iyi olur. Şöyle olgun oturaklı bir erkek severim doğrusu. Elbette onunla ömür boyu ve uzun yıllar, sağlıkla yaşamak da isterim. Bu fark sanırım çok da açılmaya müsait değil gibi. 10 ve civarı yaşa soğuk bakmam açıkçası. Bir bey gelse tanışmak için ve 30-35 yaşlarında olduğunu söylese, "olamayız ki ya" gibi bir duraksama hissetmem.
Yas farki öncelikle iki partnerin arasindaki iliskiye baglidir daha dogrusu bireylere. cogu kez yas farki farkli perspektiflere neden olsa da birbirini tamamlayan insanlar icin cok buyuk sorunlara yol acmaz bence. aksi halde iki kisinin iliskiye olan bakis acisi ve beklentileri hayatlarini ve iliskilerini yipratir
Baba kız ilişkisi gibi. Yaşları büyük insanlar kendilerinden küçükleri ister istemez fikir olarak beğenmezler. Böyle bir durum da bir yerden sonra çekilmez hale gelir. Özellikle uzun süreli ilişkiler ıy berbat. Kızlar, sizden yaşca büyük insanlar için beyninizin önemi sıfır. Salaklık yapıp, gençliğimi bu hıyarlara yediremem. Kendi yaşında dn
Erkekler daha geç olgunlasiyomus gibi bir algı var aslinda bu kisiye gore degisiyo kendinden yaşca kucuk kadinlarla evlenenlerde var bu aşk ve sevmeye bagli bişii için isıniyosa o kisiye yaşin pek bir onemi olmaz çok aşiriya kacilmadiktan sonran5 6 yasin normal oldugunu dusunuyorum
Bence Esra Erol ve Ali Özbir çifti fiziken, ruhen ve kültürel olarak birbirlerine uygunlar. Aralarında çok yaş farkı yok. Daha çok önemli olan karakter olarak uyum sağlamak. Ama çiftler arasındaki yaş farkı çok uccaysa tabi ki o zaman pürüzler çıkar. Bence yaş farkı 15'den fazla olmamalı.
Birkaç iyi örnek görüp, özenmemek gerekiyor. Çünkü hep öyle olmaz. Kafa yapısı uyması gerekiyor. Dış görünüşü genç göstermesi lazım. Anlaşamazsınız yoksa, o farklı düşünür. Sizle sohbeti tutmaz. İyi örneklerde var tabii, kısmet.
70 yaşındaki Ali Ağaoğlu'nun sevgilisi 25 yaşında 80 yaşındaki Halis Toprak'ın sevgilisi 18 yaşında 75 yaşındaki aydın Doğan'ın sevgilisi 26 yaşında Sevgilim yok diye üzülmüyorum çünkü benimki şu anki yaşıma göre henüz doğmamış
arada en az 3-4 yaş oynayabilir onun haricinde olmaz ilk başlarda sorun çıkmaz ama sonradan sorun çıkmaya başlayabilir bunların aralarında da bir şeyler geçmiş sanırsam
5 yaşa kadar uygundur ama belli bir yaştan sonra tabi ben 22 yasımdayım 17 yasında bir kızla cıkmam Şu an ama ılerıde okulunu bıtırmıs ılıskıye hazır bırını bulursam neden olmasın
Büyük olan taraf sen daha çocuksun nereden bileceksin diyebilir. Şahsen başıma gelmiş bir şey "seninle görüşmek için velinden mi izin alayım daha çocuksun ya" gibi
şu an onlar için sorun olmasa bile ilerleyen yaşlarda ayak uyduramama açısından problem olabilir.. biri yürüyüşe gidelim der öteki kim çıkacak şimdi dinlenmek dururken diye yakınır anlaşmazlık olur
14 yas farki çok fazla nasip kismet tabiki ama bilmiyorum yasima uygun birini isterim ya da buyukse bile yasini göstermeyen birini 😊 Herkesin kendi tercihi tabiki 😊
Yaş farkı tabikide çok şey ifade eder ; görmüş geçirmişlik bakış açısı düşünceler bilgisi zevkleri bile değişebilir ancak bu yaş farkı çok olmazsa bir sorun teşkil etmez
bence olgun istemede en önemlisi olgun kişinin bana göre ilk kuralı SAYGI karşısındakine saygı ile ilişkiye başlamalı erkek değer vermeli kıymet bilmeli
Genç olanın heyecanla yapmak isteyeceği şeyler olurken yaşlı olan zamanla daha çekingen ve mütevazi bir hayat yaşamak isteyebilir. Genç olan doğal olarak içi ölmüş biriyle evli olduğunu düşünür.
Bence yaş değilde kafa uyumu önemli yaşa takılmak yerine yaşayacağın mutluluğa bakmak lazım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Adamı ilk deda gördüm he ama beğenmedim zaten esra eroluda beğenmiyorum Neyse zaten bende jipimde giderken otobüstekilere ağlıyordum esracımda öyleymiş bundan böyle beraber ağlarız
5 yaştan fazla olmazsa iyi olur. Ben büyük olmalıyım..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aramızda 6 yaş fark ama daha genç mi bulsam diye düşünmeye başladım kendine bakmıyor çünkü. Ama kendine baka biriyse büyük olan her kimse artık bence önemli değil
En İyi Cevaplar