ortak takipcilerimiz var. Bir suredir instagramdan takiplesiyoruz, ayni sehirde yasiyoruz evlerimizde cok cok uzak degil. Nerdeyse 1,5 aydir birbirlerimizin instagram hikayelerini begeniyoruz en son beni instagramda yakin arkadaslara aldigi icin hikayesine cevap verdim ve oyle konusmaya basladik. Cocuk bence yakisikli ve duzgun biri, sadece yazismaya basladiktan sonra o kadar ilgimi cekmemeye basladi ama cocugun ilgili oldugunu anlayabiliyorum. Hic bulusmadanda arami kesersemde pisman olabilirim diye dusunuyorum, sizce bir kere bulusmaya sans veriyim mi? Bulusma iyi gecmezse bir daha gorusmem konusmam ya da arkadas olmayi teklif ederim.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Buluş istersen veya biraz zamana bırak hemen gitme buluşmaya
Ben de sana bir şey sorabilir miyim
haklisin
tabii sorabilirsin
Ben iki hafta bi çocukla konuştum, çocuk çok ilgiliydi ve ilgisi asla sahte değildi. Yani birsürü şey sayabilirim konuşurken utanması vs. Sonra ilk buluşmamız oldu sarıldı duygularından bahsetti vs ama ondan sonra bi sıcak bi soğuk davrandı. Ben de en son görüldü attım ve 1 haftadır hiç konuşmadık. O hikayelere bir şey attı ben de attım. Normalde hiç umursamayacaktım yani takipten bile çıkmayacaktım böyle iki hafta bir yerleri kalkmasın diye ama sonra sanki onu yedekte saf gibi bekliyormuşum gibi olmasın diye bugün takipten çıktım onu çıkarmadım. Numarasını da silmedim snapchatten de silmedim sadece instagramdan öyle çıktım. Sence yanlış mı yaptım?
Senin için de bence bi 2-3 hafta bekle öyle buluşmaya git
Ben olsam cikartmazdim ilk once bir konusurdum fakat sen coktan 1 yerden cikartmisin, sakin geri ekleme de bence cikartmadigin bir yerden yaz ve konus. Anlasirsaniz geri eklersin olmazsa her yerden cikartirsin iletisimsiz olmaz. Goruldu atan sen oldugun icin yedekte bekliyormus gibi olmazsin.
O görüldüyü neden attım biliyor musun hissettim çünkü. Sabah uyandığımda bi baktım ki 3 tane kızı eklemiş bütün resimlerini beğenmiş. Tamam mesajlarıma dönüyor ama mesela en son ben yazıyorum 4 saat boyunca wp ye giriyor ama mesajıma bakmıyor. Sonra yazıyor cevap veriyorum yine 3 saat boyunca wp ye giriyor mesajıma ertesi sabah cevap veriyor
orada direkt sorcaktım ama bunları görünce vazgeçtim bekle dedim belki o yazar. Yazmadı belki de benden bekledi. Dün yine birini takibe almış ben de artık çıktım
bir haftaya bulusma ayarlamistik, yaz tatilinde disari cikip 2 hafta nasil bekletcem bilmiyorum
mesajlarina bilerek bakmiyorsa o zaman haklisin boyle birine de ihtiyacin yok sana prenses gibi davranacak birileri varken en azla yetinmemeliyizz
bence iletisime gec acik acik soyle konusun oyle diger medyalardan da cikartirsin Şu an bir bilinmezlik soz konusu konusmaya asla cekinme 3 gunluk dunya
Görüş bakalım hem yakından tanırsın daha iyi olur
bence de tesekkurler
Bence buluşmalısın bi sans ver.
tamamdir tesekkurlerr
Buluş
Dene gor, ne var bu kadar dusunecek
sagoll
Buluşma o zaman
neden oyle dedi
dedin
İhtimaller her zaman acizliktir ihtimalin olduğu yerde vaktini boşa kaybetme
Sakin bulusma...
neden ama
Iyi olmaz sonuc..
Peki bu fikre nerden vardiniz acaba hani acarsaniz daha iyi olur
Gizlisin.
...
Sakin ol istersen
dediginizi biraz daha acar misiniz anlamadim
Gizlisin bi kere
Kendimi gizleme tusu vardi ben boyle tercih ettim bastim ne degisti? burada sonucta tek bir soru sordum, hesabim, adim vs sorunlarima cozumde ne avantaj sagliyor bence onemli degil.
Bana ulaş istersen. Ben yazamiyorum