Aşk İlişkileri İçimde ki 17 yaşındaki çılgın kadına selam olsun seni seviyorum güzel kadın 🥰 senin ruhun kaç yaşında? ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Ruhu en genç olan ben miyim?🤨🤔 İçimde ki 17 yaşındaki çılgın kadına selam olsun seni seviyorum güzel kadın 🥰 senin ruhun kaç yaşında? Cevapla Sevgi Soruları Kadın Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Ruhum daha yorgun 0 6 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Neden kardeşim u Barış_LonelyForever +1 yıl Yalnızlıktan abla ve sevgisizlikten ölümmmeleğiii +1 yıl Bende yalnız ve sevgisiz büyüdüm ama kendi ailemi kurdum Barış ım şimdi beni karşılıksız seven iki evladım var u Barış_LonelyForever +1 yıl Senin için sevindim abla umarım her zaman mutlu olursun :) ölümmmeleğiii +1 yıl Sende kendi aileni kurunca mutlu olacaksin kardeşim güven bana u Barış_LonelyForever +1 yıl Teşekkür ederim abla
Çapkınkurtt Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 58% +1 yıl ben 17 yasinda gibiyim ve keske 17 yasina geri gitmek isterim ve o yastan sonrasina yaptigim hatalari yapmayacagimi dusunuyorum 0 0 Yorumla
LUCKAS Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Hep öyle kalmaya çalış. Benim ruhumu 90 dan aşagısı kurtarmaz 😂 0 0 Yorumla
CatsDream Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl 2. 17 nin 2. Yılındasın hayat güzel, yaşa işte. 0 0 Yorumla
LadyOfMidnight Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl 21 yaşında olmama rağmen içimde 90 yaşında bir kadın yatıyor 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Ablacım bazen öyle dönemler oluyor bu yaşlara gelince geçiyor inan 💐 Yorumla
BenKalenderMeşrebimm Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Benimki 28 falan 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Benim ki hala 17🤭 Yorumla
Islataner Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Ben 24üm içimde 35lik var 0 7 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Ama neden 🙄 Yorumla Islataner +1 yıl Hayatımda çok sıkıntı çektim abla bütün iyilikleri de bütün kötülükleri de gördüm hayat tecrübesi konusunda dedelere taş çıkarırım Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Ablacım oturup konuşsak vay anasını avradını sen nasıl yaşıyorsun dersin ama belli yaştan sonra onlar tecrübe olmuş oluyor kendin için içindeki çocuğu dirilt Yorumla Islataner +1 yıl Hanımım sağ olsun baya neşeli Allahtan o var Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Benim adamda baya bildiğin dede ruhlu ama ben hala çocuğum 👻 hanımına selam söyle mutlu olun hep Yorumla Islataner +1 yıl Ve aleyküm selam ablacım iyi ki varsın Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Eyvallah kardeşim sen de Yorumla
esmer_adam34 Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Bilmiyorum kaç yaşında ama 17 degildir 😄 0 8 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Benim ki daha yeni 17 oldu 👻 Yorumla esmer_adam34 +1 yıl Desene dolu dolu ve enerjik birisiyiz 😄 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Evet o konuda iddialıyım Yorumla esmer_adam34 +1 yıl Ben senin kadar iddaalı olamayacağım😄 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Hayırlısı be gülüm Yorumla esmer_adam34 +1 yıl Senin için kendimi sınırları zorlayarak kendimi 20 yapıyorum 😄 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Ver elini 18 de sulh olalım yoksa sataram ha köyü Yorumla esmer_adam34 +1 yıl O kadar inemem imkansız 😄 Ronaldo değilim 😄 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Bir yaş büyüğüm senden 😂 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Çiçeğim sen benim kardeşimsin 💐 Yorumla
Çokdiplomalıcahil Takip Et Guru Yaş: 53 , eic 59% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ruhum askerden yeni geldi. 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Benimksi 90 a girdi 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Neden ablacım 🙄 Yorumla Semihh98 +1 yıl Bu hayatın heyecanı meyecani yok be ablacım🥺 Yorumla
akigolar1990 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bedenim 18 gibi ama ruhum 60 larda 0 0 Yorumla
emircan2001 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bence daha genç 0 3 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Senin içindeki adam mı Yorumla emircan2001 +1 yıl Senin içindeki bendeki 16 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl 👻👻 Yorumla
yağmur_yüreklim01 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl 5 yaşında 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl 💐 Yorumla yağmur_yüreklim01 +1 yıl ❤️❤️❤️ Yorumla
bymemoclup Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl bende o ruhu kaybetmedim ama insanlar yasanilmiyor 0 4 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Kendini yaşa insanları değil Yorumla bymemoclup +1 yıl kendini nereye kadar yasican Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Ölene kadar Yorumla bymemoclup +1 yıl yalniz insan cürür Yorumla
XxlAYUBOĞAN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Daha doğmadı 0 8 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Bence sen doğmalisin emin ol tanıyınca çok severler 👻 Yorumla XxlAYUBOĞAN +1 yıl Hayırlısı be reyis Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Hayırlısı be gülüm Yorumla XxlAYUBOĞAN +1 yıl Harçlığımı ver 100 dolar 😑 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Bana kim verecek 😂🤔🤨 Yorumla XxlAYUBOĞAN +1 yıl Allah versin haha Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Rabbena hep bana diyorsun olmaz öyle 😈 Yorumla XxlAYUBOĞAN +1 yıl Ya ne olacağadı Yorumla
gezenbirisi Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Seksen iki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ruhum daha yorgun
Neden kardeşim
Yalnızlıktan abla ve sevgisizlikten
Bende yalnız ve sevgisiz büyüdüm ama kendi ailemi kurdum Barış ım şimdi beni karşılıksız seven iki evladım var
Senin için sevindim abla umarım her zaman mutlu olursun :)
Sende kendi aileni kurunca mutlu olacaksin kardeşim güven bana
Teşekkür ederim abla
ben 17 yasinda gibiyim ve keske 17 yasina geri gitmek isterim
ve o yastan sonrasina yaptigim hatalari yapmayacagimi dusunuyorum
Hep öyle kalmaya çalış. Benim ruhumu 90 dan aşagısı kurtarmaz 😂
2. 17 nin 2. Yılındasın hayat güzel, yaşa işte.
21 yaşında olmama rağmen içimde 90 yaşında bir kadın yatıyor
Ablacım bazen öyle dönemler oluyor bu yaşlara gelince geçiyor inan 💐
Benimki 28 falan
Benim ki hala 17🤭
Ben 24üm içimde 35lik var
Ama neden 🙄
Hayatımda çok sıkıntı çektim abla bütün iyilikleri de bütün kötülükleri de gördüm hayat tecrübesi konusunda dedelere taş çıkarırım
Ablacım oturup konuşsak vay anasını avradını sen nasıl yaşıyorsun dersin ama belli yaştan sonra onlar tecrübe olmuş oluyor kendin için içindeki çocuğu dirilt
Hanımım sağ olsun baya neşeli Allahtan o var
Benim adamda baya bildiğin dede ruhlu ama ben hala çocuğum 👻 hanımına selam söyle mutlu olun hep
Ve aleyküm selam ablacım iyi ki varsın
Eyvallah kardeşim sen de
Bilmiyorum kaç yaşında ama 17 degildir 😄
Benim ki daha yeni 17 oldu 👻
Desene dolu dolu ve enerjik birisiyiz 😄
Evet o konuda iddialıyım
Ben senin kadar iddaalı olamayacağım😄
Hayırlısı be gülüm
Senin için kendimi sınırları zorlayarak kendimi 20 yapıyorum 😄
Ver elini 18 de sulh olalım yoksa sataram ha köyü
O kadar inemem imkansız 😄 Ronaldo değilim 😄
Bir yaş büyüğüm senden 😂