Ah temiz saf güzel kalpli çocukluğum geri gel seni tekrar yaşayayım😢😢?

Severdik ama çabuk unuturduk severdik ama temiz severdik aklımıza kötü hiçbir şey gelmezdi saf temiz niyetliydik kavga ederdik çabuk barışırdık bir şey alırdık paylaşırdık oyun oynardık asla bu konuda kavga etmezdik o kadar dolu dolu yaşardık ki hayatı akşam sinek arabasının arkasından koşardık bahçe sulanırken ıslanmayı cok severdim suyun içine girerdim pamuk şeker gelirdi yeni yapılışı çubuğa dolanışı çok hoşuma giderdi evcilik oynardık saklambaç oynardık yaz ayları muhteşemdi bahçemde yaz ayları test cözmeyi çok severdim silgi kalemi defteri çok severdim bissurü alırdım silgi hastalığım vardı genelde doldururdum çantaya 1 TL ile su simit meyvesuyu sakız her şey alırdım sıraya girerdim teneffîste sıra gelsin diye beklerdim ah eski çocukluğum ah eski temiz halim insanın aklına hiçbir şey gelmiyor ne acı çekiyorsun hayatta ne üzülüyorsun çabuk geçiyor bakıyorum şimdi vay be neler atlatmısım 30 yaşıma girdim Allahım sen hayrlı güzel günler nasip et eskisi gibi temiz insan yok hayatta herkes birbirini kandırıyor oyalıyor umut veriyor😢😢
Ah temiz saf güzel kalpli çocukluğum geri gel seni tekrar yaşayayım😢😢?